Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Topuz için dudak uçuklatan teklif

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bence Topuz'a bu para verilebilir.Ama Topuz'dan daha kaliteli oyunculara vermek varken bence vermek mantıksız.Bu paraya çok daha iyileri bulunabilir.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Kayseri'nin bundan yüksek bir fiyat göreceğini sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    m.topuz en fazla etse etse 5 milton euro eder.11 milyon euro hayatta etmez bu adamı çok büyütmeyin allah aşkına ya.bu adam daha 2 sene önce sıradan bir futbolcuydu.m.tpouz ancak coca-cola liginde oynar ingiltere championships de
    Hadi ya Sen Topuzun kim olduğunu biliyormusun ki kaç defa seyrettinde ötüyorsun mantığa bak 2 sene önce neymişlki bu adam o zmn 5 sene önce messi neydiki saçma sapan yorumlar... geçmişe bakarsan çok şey kaybedersin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

yıldırım demirörenden başka bişey beklenmezdi zaten beşiktaşı borçlandırmaktan başka hiç birşey yapmadı(özellikle kendine) mehmet topuz asla ama asla 11 milyon etmez isterse milli takım euro 2008 de milli takımı şampiyon yapsın genede bir türkiye ligi piyasasında 11 milyonluk bir piyasası yok zaten türkiye liginde değeri 11 milyon olan kaç kişi var ki????

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

11M verildigine ben inanmıyorum..2 baskanda Laf olsun diye bence söylemişlerdir.
    11M avrupadan 1 tane üst düzey stoper,1 tanede üst düzey sag kanat alınır...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Emre abi,ben M.Topuz'un sözleşmesinden dolayı ucuza gideceğini sanmıyorum.Kayseri yönetimide elbet buna bir önlem almıştır.Mehmet Topuz bizim gücümüze güç katacaktır.Bu yüzden bu transfer için verilecek paraya acımıyorum.Bu adamı elinden çıkarma şansında var.Yani elimizde patlamaz.Daha iyi bir teklif veren takım çıkmazsa biz kullanırız tepe tepe.Çokta verimli olur..

@Aygün,Avrupa'dan aynı paraya bir kaç oyuncu alınır diyorsunda yabancı kontenjanını göz ardı ediyorsun.Zaten bir çok kişide göz ardı ediyor bunu.O paraya M.Topuz'un mevkisinde yabancı alsan diğer ihtiyaç olan mevkilere kimi alacaz yerli olarak? M.Topuz'uda alalım,yabancı hakkımızıda başka bir eksik olduğumuz yerde kullanalım.Mesela sol bek.Zaten yabancı kontenjanı türk oyuncuların değerini bu kadar artırıyor.Yoksa dediğin gibi aynı paraya M.Topuz'dan istesen bulursun ama oynatamazsın işte.

Bu yüzden istiyorum M.Topuz'u..11 Milyon Euro'yada acımıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Gitsin Deniz Avrupa'ya.İyi oynuycaksa gitsin.Ama 11 Milyon Euro'yu bir Türk takımı vermez.Avrupa'da pek iyi oynayacağını sanmıyorum.Çünkü bu adam Avrupa maçı yapmadı doğru düzgün.Bir At.Madrid maçlarında oynadı o da bir işe yaramadı pek.4 Büyüklere gitsin alışsın Avrupadaki takımlarla oynamaya sonra gider Avrupa'ya.Direk giderse başarısız olur.Avrupa futboluna alışmalı önce.
    Aygün ne Atletico Madridi yav o erciyesin takibiydi topuz ksde oynyor.

Bu Topuzun ilk avrupa arenasına çıktığı bir maç AZ maçında Gökhana yaptığı asist

http://www.youtube.com/watch?v=zJdBYYUPhzw

Şimdi bi daha düşün

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Gitsin Deniz Avrupa'ya.İyi oynuycaksa gitsin.Ama 11 Milyon Euro'yu bir Türk takımı vermez.Avrupa'da pek iyi oynayacağını sanmıyorum.Çünkü bu adam Avrupa maçı yapmadı doğru düzgün.Bir At.Madrid maçlarında oynadı o da bir işe yaramadı pek.4 Büyüklere gitsin alışsın Avrupadaki takımlarla oynamaya sonra gider Avrupa'ya.Direk giderse başarısız olur.Avrupa futboluna alışmalı önce.
    aygün yanlışın var bu sene kayserispor uefada oynamadı atleticoya karşı o erciyesti.mehmet topuz geçen yıl uefadaydı az alkmaar maçında falan döktürmüştü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

11 Milyon Euro'nun yarısına sol bek alırsınız Şemsi üstünede eksik bir yere alırsınız adam.

Uykuluyum biraz kafa gidiyo.Topuz'a da Topal yazmıştım
    Last edited by RaSenGan : 11.Şubat.2008 at 22:11

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tuncay gittide Ingiltere'ye ne oldu. birkac mac iyi oynadi, en kötü transfer secildi, sakatliklar var diye 11 forma giyebildi, Alfonso Alves'de geldi yaani artik zor oynar..

M.Topuz 11M euro ediyorsa, bunu göstermeli. bence suan en fazla 5-7M verilir. FB G.Ünal ve M.Topuz icin 12M veriyorken...
    Gitsin M.Topuz ortaseviyeli bir avrupa takimina. Örnegin. Getafe,Udinese yada A.Villa.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Tuncay gittide Ingiltere'ye ne oldu. birkac mac iyi oynadi, en kötü transfer secildi, sakatliklar var diye 11 forma giyebildi, Alfonso Alves'de geldi yaani artik zor oynar..

M.Topuz 11M euro ediyorsa, bunu göstermeli. bence suan en fazla 5-7M verilir. FB G.Ünal ve M.Topuz icin 12M veriyorken...
    Gitsin M.Topuz ortaseviyeli bir avrupa takimina. Örnegin. Getafe,Udinese yada A.Villa.
    Tuncayla Topuz aynı stil oyuncu değillerki Topuz Tuncaydan daha teknik ve fizki gücü çok daha yüksek bir oyuncu ingiltere ligi fizik gücü isteyen bir lig tuncayı görüyoruz hemn düşüyor orada topa vuramıyor daha

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Tuncayla Topuz aynı stil oyuncu değillerki Topuz Tuncaydan daha teknik ve fizki gücü çok daha yüksek bir oyuncu ingiltere ligi fizik gücü isteyen bir lig tuncayı görüyoruz hemn düşüyor orada topa vuramıyor daha
    bence Topuz Ispanyada daha basarili olur. Suan Ingiltere sag acik sikintisi yok gibi ama M.Topuz cok yönlü oldugu icin alinabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tartışmanın dozunu kaçırmadan devam edin. Yorum yapacaksanızda Mehmet hakkında yorum yapın başkaLarı iLe kıyasLayıp konuyu gereksiz yerLere çekmeyiniz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

m.topuz en fazla etse etse 5 milton euro eder.11 milyon euro hayatta etmez bu adamı çok büyütmeyin allah aşkına ya.bu adam daha 2 sene önce sıradan bir futbolcuydu.m.tpouz ancak coca-cola liginde oynar ingiltere championships de

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Valla Topuz 11 değil 21 bile eder.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    O kadarda değil Bende m.topuz un 11 mn euro edeceğini düşünmüyorum.Ha şöyle eder tr de yabancı kontenjanı varsa eder olmasaydı m.topuza tr liginde kimse 11 mn euro vermez kayseride isteyemezdi doğru.Ama coca-cola felan biraz abartmışsın

Mehmet Topuz iyi bir futbolcu olabilir ancak 11 Milyon € kesinlikle etmez.Samet Aybaba döneminde M.Topuz ile ilgilenirken Trabzonspor,çoğu arkadaşım dalga geçiyordu biz kimleri transfer ediyoruz,siz kimlerle ilgileniyorsunuz diye.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Mehmet Topuz iyi bir futbolcu olabilir ancak 11 Milyon € kesinlikle etmez.Samet Aybaba döneminde M.Topuz ile ilgilenirken Trabzonspor,çoğu arkadaşım dalga geçiyordu biz kimleri transfer ediyoruz,siz kimlerle ilgileniyorsunuz diye.
    Valla o dönemdede aynıymışız sadece ilgilenmişiz içraat olmamış malesef...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri