Quote Originally Posted by cekochan View Post
Süper Lig'e çıkmayı geçtim artık Fortis Türkiye Kupası'nı almalısın.
Evet Mert aldık zaten
Quote Originally Posted by Paolo Di Canio View Post
okyanusu geçip derede boğulmak olmaz tarihimizin 3. türkiye kupasını bekliyoruz
Aldım Paolo Di Canio
Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Süper gidiyorsun Yunus ama ben bu durumdan kıllandım
Deniz abi yapma üzdün beni
Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
Harika bir maç Yunus.Deplasman golü avarajıyla geçmişsin zaten ama oyunun hatası.Neyse ki hatanın bedeli kötü olmamış.Sivas'ı da geçersin.Tebrikler.
Evet Burak abi maçı canlı olarak Deniz abiye anlattım3-2 oldu maç aslında deplasman golü ile benim geçmem lazımdı kazandım dedim baktım maç uzadı neyse ki kazandım
Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
İyi gidiyor final kiminle
Sivassporla Taylan.
Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Yunus mükemmel gidiyorsun fener'i elemen müthiş olmuş.Sen Sivası da yenersin hadi yunus
Hemmen geliyor maçlar Alican.

Fortis Türkiye Kupası Final SİVASSPOR 1-3 KOCAELİSPOR

MAÇIN ÖYKÜSÜ:
MAÇ ÖNCESİ:Yağmurlu bir gündü tarih 30.04.2008i gösteriyordu.Türkiye Kupasında Final maçı gelip çatmıştı.Kocaelispor 3.kez mi alacaktı kupayı yoksa Sivasspor tarihinde ilk kez mi alacaktı.Herkes heyecanlıydı ve hakem ilk düdüğü çaldı.
38.DAKİKA:Maçta bastıran taraf Kocaelispordu ama o da ne korner kafa ve gol.Terehhov atmıştı Sivas bayram yapıyordu Kocaelide şok vardı Yunus yıkılmıştı ve o dakikadan sonra atak dedi 1-0
44.DAKİKA:Çok sürmedi sadece 6 dakika sevinebildi Sivassporlular 44.dakikada penaltı oldu golün kahramanı Terehhov penaltı yaptırdı topun başında kaptan Mehmet Kahriman vardı durdu bekledi baktı ve vurdu... 1-1.
DEVRE ARASI:Yunus: Bu maçı da alacağız beyler daha da atak oynayın pres yapın bakın bu son ciddi maçımız kazanın ve kupayı alalım.
65.DAKİKA:İşte beklenen an geldi Kocaelisporun golcüsü Taner vardı sahnede mükemmel bir gol attı işte sevinç buydu ve artık durum 1-0 dan 1-2 olmuştu.
88.DAKİKA:Maçı resmi olmasada 88.dakika Yunus Altun bitiriyordu atıyordu golünü 88 de şöyle diyordu KOCAELİSPOR TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONU.

MAÇIN YILDIZI:MEHMET KAHRİMAN(AMA BENCE TÜM FUTBOLCULARIM)

İŞTE BU ZAFER TEKRARLANDI:

Ve Ligde Kalan Maçlarımız:

PUAN DURUMU:

Ligimizden Kocaelispor,Sakaryaspor,Orduspor Süer Lige yükselen takımlar oldu.

TSL PUAN DURUMU:

LİGİMİZDEKİ VERİLER:

Artık yapacağımız transferlerle Türkcell Süper Lige hazırlanacağız.