Evet Mert aldık zaten
Aldım Paolo Di Canio
Deniz abi yapma üzdün beni![]()
Evet Burak abi maçı canlı olarak Deniz abiye anlattım3-2 oldu maç aslında deplasman golü ile benim geçmem lazımdı kazandım dedim baktım maç uzadı neyse ki kazandım
Sivassporla Taylan.
Hemmen geliyor maçlar Alican.
Fortis Türkiye Kupası Final SİVASSPOR 1-3 KOCAELİSPOR
MAÇIN ÖYKÜSÜ:
MAÇ ÖNCESİ:Yağmurlu bir gündü tarih 30.04.2008i gösteriyordu.Türkiye Kupasında Final maçı gelip çatmıştı.Kocaelispor 3.kez mi alacaktı kupayı yoksa Sivasspor tarihinde ilk kez mi alacaktı.Herkes heyecanlıydı ve hakem ilk düdüğü çaldı.
38.DAKİKA:Maçta bastıran taraf Kocaelispordu ama o da ne korner kafa ve gol.Terehhov atmıştı Sivas bayram yapıyordu Kocaelide şok vardı Yunus yıkılmıştı ve o dakikadan sonra atak dedi 1-0
44.DAKİKA:Çok sürmedi sadece 6 dakika sevinebildi Sivassporlular 44.dakikada penaltı oldu golün kahramanı Terehhov penaltı yaptırdı topun başında kaptan Mehmet Kahriman vardı durdu bekledi baktı ve vurdu... 1-1.
DEVRE ARASI:Yunus: Bu maçı da alacağız beyler daha da atak oynayın pres yapın bakın bu son ciddi maçımız kazanın ve kupayı alalım.
65.DAKİKA:İşte beklenen an geldi Kocaelisporun golcüsü Taner vardı sahnede mükemmel bir gol attı işte sevinç buydu ve artık durum 1-0 dan 1-2 olmuştu.
88.DAKİKA:Maçı resmi olmasada 88.dakika Yunus Altun bitiriyordu atıyordu golünü 88 de şöyle diyordu KOCAELİSPOR TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONU.
MAÇIN YILDIZI:MEHMET KAHRİMAN(AMA BENCE TÜM FUTBOLCULARIM)
İŞTE BU ZAFER TEKRARLANDI:
Ve Ligde Kalan Maçlarımız:
PUAN DURUMU:
Ligimizden Kocaelispor,Sakaryaspor,Orduspor Süer Lige yükselen takımlar oldu.
TSL PUAN DURUMU:
LİGİMİZDEKİ VERİLER:
Artık yapacağımız transferlerle Türkcell Süper Lige hazırlanacağız.