1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Kanser: 0- Fener: 1 !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Thumbs up Kanser: 0- Fener: 1 !

Doktorları; lösemi hastası Mevlüt Kurum'un ailesine, "Moralini yüksek tutacak şeyler yapın" dedi. Eniştesi, Fenerbahçe fanatiği Mevlüt'ün odasını 'Fenerium'a çevirdi. Mevlüt'ün tedavisinde olumlu gelişme sağlandı.

Fenerbahçe aşkı lösemiyi yenecek
    İnsanlar sadece ilaçlarla şifa bulmuyor. Özellikle lösemi hastaları için en önemli ilaç moral. Konya Karaçay'da yaşayan 12 yaşındaki Mevlüt Kurum ayağını incitince hastaneye kaldırıldı. Buradaki tetkiklerde lösemi olduğu ortaya çıktı. Doktorlar Mevlüt'ün moralinin yüksek tutulmasını istedi. Mevlüt tedavisi sürerken aşığı olduğu Fenerbahçe'nin maçlarını da kaçırmadı. Takımının her galibiyeti ona ilaç oldu. Diğer hastalara göre daha hızlı iyileşen Mevlüt, tedavi masrafları için yardım bekliyor.

Takvim

inşallah biran önce iyileşir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by cifaaa
    Doktorları; lösemi hastası Mevlüt Kurum'un ailesine, "Moralini yüksek tutacak şeyler yapın" dedi. Eniştesi, Fenerbahçe fanatiği Mevlüt'ün odasını 'Fenerium'a çevirdi. Mevlüt'ün tedavisinde olumlu gelişme sağlandı.

Fenerbahçe aşkı lösemiyi yenecek
    İnsanlar sadece ilaçlarla şifa bulmuyor. Özellikle lösemi hastaları için en önemli ilaç moral. Konya Karaçay'da yaşayan 12 yaşındaki Mevlüt Kurum ayağını incitince hastaneye kaldırıldı. Buradaki tetkiklerde lösemi olduğu ortaya çıktı. Doktorlar Mevlüt'ün moralinin yüksek tutulmasını istedi. Mevlüt tedavisi sürerken aşığı olduğu Fenerbahçe'nin maçlarını da kaçırmadı. Takımının her galibiyeti ona ilaç oldu. Diğer hastalara göre daha hızlı iyileşen Mevlüt, tedavi masrafları için yardım bekliyor.

Takvim

inşallah biran önce iyileşir

inşallah AMİN yüce ALLAH yardım eylesin.Ya benim ayağımda incildi varya böle haberlerden hem korkuom hemde gururlaniom demekki takım sevdasinin yapabileceği başka şeylerde varmıış.Ülkemizde feneri,bjk,gs,ts, tutmak sana ne kazandırıo gibi sorularada bu cvp olmuştur umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

ıhsllah ıyılesır..gazetede okudum yazık yaa..allah herkese saglık versın..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

umarım kanser şeref golü dahi atamaz hayatta...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Gün gelecek kanser maçlara çıkamayacak baylar
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Allah(c.c) yar ve yardımcısı olsun...inşaallah tez zamanda iyileşir...

Allah yardımcısı olsun da böyle çok şey var yani.Neden haber niteliği taşıdı bu anlamıyorum.Babama veremsin dediler Trabzonspor maçını izledi sonra bi daha gitti doktor noldu sana nasıl düzeldin böyle dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

arkadaşlar bu lösemi hastaları moralle yaşarlar çünkü bütün alyuvarlar ve akyuvarlar ölürler ve vücut direncsiz kalır o kadar kötü olurlarki saçları ve kaşları dökülürler çünkü ilaçlar döker allah bu gibi hastaları yardım etsin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Thumbs up

Quote Originally Posted by comandante
    umarım kanser şeref golü dahi atamaz hayatta...
    vala süper bi söz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

allah yardımcısı olsun

11. Default

Allah yardımcısı olsun arkadaşın Fb'de gereken yardımı yapmıştır zaten bu haberden sonra

Mesaj Yetkileri