-
çok güzel,izlenmesi keyifli bir maçtı.maça çıkan kadroyu takdir etmek lazım arda lincoln çıksaydı defansif anlamda zorlanırdık özellikle bu sahada.anormal pozisyonları geçtim normal pozisyonları atsak 4-0 olurdu ama pozisyona girmek bence hepsinden önemli bugün atılmaz yarın atılır.
emre güngör-servet ikilisi müthiş oturdu dilimizi ısıralım allah nazardan saklasın ikisinide.manisaspor maçıyla ilgili yorumumda emreye dikkat edin demiştim bugün yine harika paslar attı defanstan ileri.hakan balta değişikliği çok yerindeydi orta sahanın düştüğü anlarda tekrar toparlanmamızı sağladı.lincoln biraz daha erken girebilirdi barış özellikle çok yorulmuştu ama tercih meselesi belkide schneider çıkmadan almak istememiştir malum kavga yüzünden.
herşeye rağmen bu takımı kuran,yetiştiren,birlikte oynamalarını sağlayan bütün herkese galatasaray taraftarı şükran borçludur.galatasaray ezilmemiştir, ezmiştir.bugün galip gelemediyse bile yarın olur yarın olmazsa bi dahaki sezon olur ama bu takıma güvenilmelidir gerekirse lincoln oynamamalıdır.bizi bugün gururlandırdıkları için fazlasıyla teşekkürü hak ettiler.
Not: 1-söylediklerim skor tabelasına göre yorum yapmayanlar içindir.
2-tribünde lincoln lincoln diye bağıran taraftarlarıda anlamıyorum sahada bu kadar ter döken,herşeyini takım için veren oyuncunun adını bağırma, lincolnün adını bağır.bence lincoln ne zaman galatasaraya katkı sağlar o zaman ismi bağırılsın.ben o stadta boş taraftar istemiyorum.
Last edited by gorkemyilmazkarasu : 13.Şubat.2008 at 23:10
Mesaj Yetkileri