1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. Tur 1. Maç | Galatasaray - Bayer Leverkusen

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    MehmeTopal'da iyiydi.İyi toplar kaptı.Tek sevmediğim yanı mesafe tanımaksızın yaptığı vuruşlar ve topun seyircilerle buluşması..
    aman aygün ne yaptın mehmet topal 3 şut çekti (yanlış hatırlamıyosam) 2 si kaleciye 1 dışarı gitti oda az farkla ama kaleciye giden şutlarda gayet sert ve zorlayıcı toplardı ben aksine şut çekebilme huyunu çok beğendim bu cesaret işidir bu sorumuluğu almaktan kaçar çoğu futbolcu ama bu yaşta bu sorumluluğu alıyor mehmet topal.buda çok önemli bir özellik bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence şut cekmesi çok iyi orda yapabileceği çok fazla bişey yok zaten kalecide elinden kaçırıyor.Topu kaptırsa çok tehlikeli kontra yerdik.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    aman aygün ne yaptın mehmet topal 3 şut çekti (yanlış hatırlamıyosam) 2 si kaleciye 1 dışarı gitti oda az farkla ama kaleciye giden şutlarda gayet sert ve zorlayıcı toplardı ben aksine şut çekebilme huyunu çok beğendim bu cesaret işidir bu sorumuluğu almaktan kaçar çoğu futbolcu ama bu yaşta bu sorumluluğu alıyor mehmet topal.buda çok önemli bir özellik bence.
    4 şut çekti galiba abi.Biri çok farkla gitti.Biri yandan dışarı gitti.Bi tanesi üstüne gitti.Bir taneside son dakikada zaten gol olucaktı ben Mehemt atar demiştim onu ama atamadı dönen topuda Nonda boş kaleye auta atınca..(: Mehmet kendini geliştirirse şutlarda yani köşelere falan iyi vurursa istediği kadar şut çeksin ama tam güzel bir atak yaparken top 30-35 metre uzaklıktan kaleye atıcaksa hiç şut çekmesin.Barusso gelince Kalli keser heralde Mehmet'i.

Mesaj Yetkileri