Adlerden çok bizim oyuncular beceriksizdi.
Adlerden çok bizim oyuncular beceriksizdi.
G.Saray mükemmel bir futbol oynadı.Futbolun meyvesi olan golü şanssızlık,beceriksizlik vs gibi nedenlerden dolayı bir türlü bulamadı.Lincoln ve Nonda'nın daha erken girmeleri gerekirdi diye düşünüyorum.Arda,Emre Güngör ve Uğur Uçar çok iyi performans gösterdiler.Song gelince Emre ne olacak çok merak ediyorum...
G.Saray'ın bu maçı kazanıp mutlaka avantajlı bir skor elde etmesi gerekiyordu.Leverkusen'in bugünkü oyunu ikinci maç için ölçü olmaz.Burada ilk düşündükleri şey gol yememek ve en az beraberlik almaktı.Bunu başardılar.G.Saray orada berabere kalsa hepimiz çok iyi sonuç,avantajlı duruma geldik diyecektik.Şimdi bunu Leverkusen için söylemek zorundayız malesef.G.Saray'ın bunun bilincinde olarak aynı hırs ve azimle mücadele etmesi gerekiyor Almanya'da.Leverkusen kendi sahasında galibiyet için yüklenecektir.Buda G.Saray için avantaj olabilir.G.Saray'a ikinci maçta başarılar...
Yapma emrah ayhan hakan B. degişikligi mantıklı mıydı =??? Baltayı alıcn madem volkanı cıkar lincoln u de ayhanın yerine al. burda hatalıydı . baska hata yoktu.
İyi futbol, bol pozisyon ama gol yok. yine de turu bu futbolla geceriz...
çok güzel,izlenmesi keyifli bir maçtı.maça çıkan kadroyu takdir etmek lazım arda lincoln çıksaydı defansif anlamda zorlanırdık özellikle bu sahada.anormal pozisyonları geçtim normal pozisyonları atsak 4-0 olurdu ama pozisyona girmek bence hepsinden önemli bugün atılmaz yarın atılır.
emre güngör-servet ikilisi müthiş oturdu dilimizi ısıralım allah nazardan saklasın ikisinide.manisaspor maçıyla ilgili yorumumda emreye dikkat edin demiştim bugün yine harika paslar attı defanstan ileri.hakan balta değişikliği çok yerindeydi orta sahanın düştüğü anlarda tekrar toparlanmamızı sağladı.lincoln biraz daha erken girebilirdi barış özellikle çok yorulmuştu ama tercih meselesi belkide schneider çıkmadan almak istememiştir malum kavga yüzünden.
herşeye rağmen bu takımı kuran,yetiştiren,birlikte oynamalarını sağlayan bütün herkese galatasaray taraftarı şükran borçludur.galatasaray ezilmemiştir, ezmiştir.bugün galip gelemediyse bile yarın olur yarın olmazsa bi dahaki sezon olur ama bu takıma güvenilmelidir gerekirse lincoln oynamamalıdır.bizi bugün gururlandırdıkları için fazlasıyla teşekkürü hak ettiler.
Not: 1-söylediklerim skor tabelasına göre yorum yapmayanlar içindir.
2-tribünde lincoln lincoln diye bağıran taraftarlarıda anlamıyorum sahada bu kadar ter döken,herşeyini takım için veren oyuncunun adını bağırma, lincolnün adını bağır.bence lincoln ne zaman galatasaraya katkı sağlar o zaman ismi bağırılsın.ben o stadta boş taraftar istemiyorum.
Last edited by gorkemyilmazkarasu : 13.Şubat.2008 at 23:10
Ayhan mental ve fizikmen bitti(Ortasaha düsdü hatta o ara)...Daha yeni sakatlıktan cıktı birden 90 dakika oynayabilirmi..(Nonda,Lincoln) içinde geçerli...Sahada mücadele var..Lincoln girdi ne oldu çünkü herkez kosuyor savasıyor..KOsmadıgın zamanda kabak gibi belli oluyorsun..Bence skor yorumculugu yapmayalım diyorum..1 gol atsaydık ne olacaktı..Herkez takımı övecekti...
Oynanan futbol ve özveri karşısında söylenicek tek şey...Hepsinden ALLAH razi olsun 6 Gol kacmiş 10 pozisyon olmuş..hic önemli degil..Sahadaki hırs ve mucadele benim icin 10 gole bedel...
Mehmet Topal yine döktürdü..Kaptıgı topları sayamadım..Terim acaba Emre'yi nasıl buldu..
Bu arada Trbünlerde Lincoln Lincoln diye bagırmak ayıp..Sahadaki futbolculara saygısızlık bence..Neyse..
Almanyada sansımız yüksek bence...Ben takımdan gelecek adına çok umutluyum..
GaLatasaray Uefa Kupasından Sonra Ilk Defa Bu Kdr GucLu KaLıteLı
Müthiş Bı Takım Olduk Bı Daa Uefa Gıbı Bi Basarı Olursa Bu KadroyLa OlabıLır
Fatıh Terım Bu Takımı Bu Kadroyu Gorur InsaLLah
Memet TopaL,Emre Formayı Bırakmaz Daa Sonq v Linderoth Düşünsün
Nonda v LıncoLn Daa Erken GırmeLıydı En Azından 1-0 Alsaydık Macı MoraLmen Baya İi Olurdu
Bırde Taraftarımız Superdi Cok İii Destek v Guc OlduLar Buqun
GazteLerde SıteLerde Yarından Itıbaren Dunyanın En İii Taraftar GurupLarı LısteLerı Cıkar UltrAsLan Ilk SıraLarda Olarak Ole Bı Huyumuz Var
Anlamıyorum hala nasıl Kallide suç arıyorsunuz. Adamın adı çıkmış 9 a inmez 8.5 a Adamlar daha ne yapsın sahanın nekadar ağır olduğunu görmedinizmi.
Rakibe top oynattıkmı oynatmadık.
Tek kale maç yaptıkmı yaptık.
Top hep bizde değilmiydi bizdeydi.
Sadece gol yoktu o kadar onunda sebebi zeminin ve hava koşullarının kötülüğü. Kalli hala bu kadroyla mütiş top oynatıyor. Helal olsun Kalli !
Hakanın çıkmasının sebebi hakan artık yorulmuştu o dakikadan sonra birşey yapamazdı kallide bunu gördü ve ümit yerine hakanı çıkardı. Nonda helsinborg maçındada böyle çok gol kaçırmıştı zamanla düzelicek.
Umarım almanyadaki maç güzel atmosferde geçerde eze eze yeneriz
(ilk defa bukadar uzun yazı yazdım)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gol atabilseydik çok güzel olurdu ama malesef olmadı. Sonuç olarak harika bir futbol sergilediler bende maçı izlerken zevk aldım. Bu performansı ikinci maçta da sergileyebilirsek turu geçmememiz için bir sebep yok.
Galatasaray iyi oynadı. Golleri kaçırdı. Ancak Leverkusen'de buraya 2 gol atmaya gelmemişti. Niyetleri 0-0 veya en kötü 1-0 yenilerek gitmekti. Çünkü kendi sahalarında avantajın onlarda olduğunu biliyorlar. Galatasaray birşey kaybetmiş değil. Sadece avantajı rakibe verdi. Hava şartlarınında etkisi olduğu düşünüyorum. Bunun üstüne şansızlıkta olunca böyle oldu. Almanya'da işler zor olacak ama Galatasaray Leverkusen'ide , Hamburg'uda eleyecek diye düşünüyorum.
Tribün şov da süper ve çok anlamlıydıAvrupadaki hakemlerin nedense TÜRK takımlarına karşı bi saçmalamaları oluyor.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ah Ümit Ah.O goller nasıl kaçar.Nonda ve Lincoln değişimleri çok geç oldu.Onlar girince takım hareketlendi.Nonda'nın son dakikada kaçırdığı gole diyecek laf bulamıyorum.Arda çok hırslıydı.Varını yokunu ortaya koydu.En iyi isimde oydu bence.MehmeTopal'da iyiydi.İyi toplar kaptı.Tek sevmediğim yanı mesafe tanımaksızın yaptığı vuruşlar ve topun seyircilerle buluşması.Defansta iyiydi.Servet kafayla 2-3 tane kaçırdı.Ayhan sahada var mıydı yok muydu anlamadım.İkinci maça Nonda,Song-Lincoln,Barusso'yla çıkar en kötü gollü berabere kalarak üst tura çıkarız.
Galatasaray bu kadar pozisyona girdiği bu maçı kesinlikle almalıydı.Hucum bölgesi çok beceriksizdi.Leverkusen büyütülecek bir takım değil inşallah gs turu orda geçer
Leverkusen avantajlı bi skor elde etti Galatasarayın işi zorlaştı
aman aygün ne yaptın mehmet topal 3 şut çekti (yanlış hatırlamıyosam) 2 si kaleciye 1 dışarı gitti oda az farkla ama kaleciye giden şutlarda gayet sert ve zorlayıcı toplardı ben aksine şut çekebilme huyunu çok beğendim bu cesaret işidir bu sorumuluğu almaktan kaçar çoğu futbolcu ama bu yaşta bu sorumluluğu alıyor mehmet topal.buda çok önemli bir özellik bence.
Bence şut cekmesi çok iyi orda yapabileceği çok fazla bişey yok zaten kalecide elinden kaçırıyor.Topu kaptırsa çok tehlikeli kontra yerdik.
Almanlar Galatasaray kadrosunu ve oynanan oyunu görünce çok sasırmıslar..Üstelik Leverkusen işi zor falan diyorlar..Alman forumlarında link vericem..Üstelik Alman yorumcu bile sasırdı...
"Kalecimiz bizi kurtardı"
Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, kalecileri Rene Adler'in, Galatasaray karşısında kendilerini kurtaran isim olduğunu söyledi.
Bu sonuçtan memnun olduklarını belirten Skibbe, ''Fazlasını zaten istemiyordum. Galatasaray'ın yapmış olduğu baskıdan kendimizi zor da olsa kurtardık. Gerçekten önemli gol şanslarını maalesef kalemizde yaşadık. Defans oyuncularımız iyi adapte olup, iyi performans gösterdiler. Kalecimiz de bizi yenilgiden kurtardı'' diye konuştu. Galatasaray karşısında turu geçmek için kendilerini biraz daha zorlamaları gerekeceğini, ancak sarı-kırmızılı ekibi kupa dışında bırakacaklarına da inandığını kaydeden Skibbe, bu oyundan sonra tur şanslarının yine değişmediğini ve yüzde 50'şer olduğunu dile getirdi.
Skibbe, Feldkamp'ın, Lincoln'ü neden oynatmadığı şeklindeki soruyu, ''Bunu Feldkamp'ın kendisine sormak lazım. Lincoln'ün uzun bir sakatlığı olsa gerek ki son dakikalarda oyuna koydu, ama Galatasaraylı oyuncuların ortaya koyduğu ofansif oyun çok güzeldi'' diye yanıtlayarak sözlerini tamamladı.
Kaynak: AA
Defans oyuncularımız iyi adapte olup, iyi performans gösterdiler. Kalecimiz de bizi yenilgiden kurtardı'' diye konuştu.
İyi adapte olmuş halleri buysakötü günlerinde yakalamayalım. Ayrıca kalecinin kurtardığı bir pozisyon yok topu kalecinin üzerine vurursanız gol olmaz. Bir zahmet üzerine gelen topuda kurtarsın.
4 şut çekti galiba abi.Biri çok farkla gitti.Biri yandan dışarı gitti.Bi tanesi üstüne gitti.Bir taneside son dakikada zaten gol olucaktı ben Mehemt atar demiştim onu ama atamadı dönen topuda Nonda boş kaleye auta atınca..(: Mehmet kendini geliştirirse şutlarda yani köşelere falan iyi vurursa istediği kadar şut çeksin ama tam güzel bir atak yaparken top 30-35 metre uzaklıktan kaleye atıcaksa hiç şut çekmesin.Barusso gelince Kalli keser heralde Mehmet'i.
Leverkusen avantajlı skorla döndü tabi gollü beraberlik olsaydı daha kötü olurdu.. Bay Arena'da tura 1adım daha yakın Leverkusen ...
Tribünlerde böyle şeyleri görmek çok güzel..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Radyodan dinledim maçı. Çok gol kaçırdı Galatasaray. Pozisyonları göremedim tabiAma çok güzel bir futbol olduğu çok açık ortadaydı.
Bu kadroyu kuran Galatasaray yönetimini ve Kalli'yi tebrik ediyorum. Tıpkı Emre'nin Okan'ın altyapıdan çıkması Hakan'ın Hasan'ın Ergün'ün anadolu takımlarından alınması gibi. Bu sezonda ona benzer transferle yapıldı. Ben bu kadroda gelecek görüyorum.
Hatta Transferler bile birbirine benziyor.
Ergün : Hakan Balta
Hakan Ünsal : Volkan Yaman
Suat Kaya : Mehmet Topal
Emre Gungor : Kaptan Bülent
Arda : Emre Bel.
Vs. Vs. Uzatmaya gerek yok.
Bu kadro daha bu sezon kuruldu bu sezon çok şey beklemek yanlış olur. Eğer bu istikrar devam ederse Eminim 2000 ruhu gelecektir.
Yinede fanatik bir FENERBAHÇE'li olmama rağmen Galatasaray'a Almanya'da başarılar diliyorum. İnşAllah turu geçen taraf Galatasaray olur. Elenirsede Tek teselli bu genç kadro olmalı. Ben bu kadroya devam edilmesinden yanayım. Eminim ilerde bunun meyveleride gelir.![]()
'66 numara süper'
Galatasaray-Leverkusen maçını tribünde izleyen Alman Milli Takımı'nın efsanevi futbolcusu Thomas Helmer, Arda'nın performansına hayran kaldı.
14.2.2008
Galatasaray-Leverkusen maçını tribünde izleyen Alman Milli Takımı’nın efsanevi futbolcusu Thomas Helmer, “Galatasaray’ın 66 numaralı oyuncusu süper” diyerek, Arda’yı işaret etti. Helmer, 21 yaşındaki oyuncuyu müthiş bir geleceğin beklediğini ve yeteneklerini geliştirmesi halinde çok büyük bir futbolcu olacağını söyledi.
(fanatik)
Last edited by Onurap : 14.Şubat.2008 at 16:31 Reason: resim ekledim :)
Mac öncesi harika kareografi
[YOUTUBE]Bm3q6HLU3hA[/YOUTUBE]
İlginc olan biizim basında kareografinin fazla yer tutmaması. tee elin alman tv si klip yapmiş. enteresan gercekten.
Hersey mükemmeldi. tur oraya kaldı. bekle bizi leverkusen
Emre bizim medya kötü olan seyleri gösterir veya yazar
Götz yardımcısı Thon ile maça gelmiş..Üstelik sürekli oyuncular ile ilgili notlar tutuyormuş....Alman basınınına göre Sezon sonunda Götz gelecekmiş..Kalli Futbol direktörümü ne olacakmış..
Last edited by Emurafu : 14.Şubat.2008 at 15:32
Avantajlı olan Leverkusen derken ne demek istediğinizi anlamıyorum. Oynanan futbol ortada, konuşulanlar ortada ve KALLİ ortada. Şu oynadığımız futbolun yarısını Almanya'da oynayıp rahat geçeriz turu..
Leverkusen defans yapmasına rağmen kalesinde onca pozisyon gördü, kalecilerinin şansı ve bizim beceriksizliğimiz ve birazda şanssızlığımız sebebiyle golü bulamadık. Kaldı ki 2. maçta Leverkusen gol bulmak zorunda bu nedenle daha açık oynayacak, buda bizim takımın işine gelir..
Sizlerde açıklarsanız sevinirim.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Maç kafede o gürültüde müziği duymamışım samiyendeki god father müziği ile süper olmuş![]()
Bordeaux maçının 2.yarısını hatırla Tarık... Ayrıca adamlar Almanya'da size bu futbolu oynatmazlar onların amacı zaten beraberlikdi.. Bir takım deplasmanda berabere kalıyorsa evindeki maç için zvantaj sağlamış olur bu sebeple diyoruz.. Yani dün doğru tek kale oynadı ama bu dünki skoru bağlar kaldıki bağlayamadı bile maç berabere...