1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. Tur 1. Maç | Galatasaray - Bayer Leverkusen

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Radyodan dinledim maçı. Çok gol kaçırdı Galatasaray. Pozisyonları göremedim tabi Ama çok güzel bir futbol olduğu çok açık ortadaydı.

Bu kadroyu kuran Galatasaray yönetimini ve Kalli'yi tebrik ediyorum. Tıpkı Emre'nin Okan'ın altyapıdan çıkması Hakan'ın Hasan'ın Ergün'ün anadolu takımlarından alınması gibi. Bu sezonda ona benzer transferle yapıldı. Ben bu kadroda gelecek görüyorum.

Hatta Transferler bile birbirine benziyor.

Ergün : Hakan Balta
    Hakan Ünsal : Volkan Yaman
    Suat Kaya : Mehmet Topal
    Emre Gungor : Kaptan Bülent
    Arda : Emre Bel.
    Vs. Vs. Uzatmaya gerek yok.

Bu kadro daha bu sezon kuruldu bu sezon çok şey beklemek yanlış olur. Eğer bu istikrar devam ederse Eminim 2000 ruhu gelecektir.

Yinede fanatik bir FENERBAHÇE'li olmama rağmen Galatasaray'a Almanya'da başarılar diliyorum. İnşAllah turu geçen taraf Galatasaray olur. Elenirsede Tek teselli bu genç kadro olmalı. Ben bu kadroya devam edilmesinden yanayım. Eminim ilerde bunun meyveleride gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

'66 numara süper'

Galatasaray-Leverkusen maçını tribünde izleyen Alman Milli Takımı'nın efsanevi futbolcusu Thomas Helmer, Arda'nın performansına hayran kaldı.
    14.2.2008

Galatasaray-Leverkusen maçını tribünde izleyen Alman Milli Takımı’nın efsanevi futbolcusu Thomas Helmer, “Galatasaray’ın 66 numaralı oyuncusu süper” diyerek, Arda’yı işaret etti. Helmer, 21 yaşındaki oyuncuyu müthiş bir geleceğin beklediğini ve yeteneklerini geliştirmesi halinde çok büyük bir futbolcu olacağını söyledi.

(fanatik)
    Last edited by Onurap : 14.Şubat.2008 at 16:31 Reason: resim ekledim :)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mac öncesi harika kareografi

[YOUTUBE]Bm3q6HLU3hA[/YOUTUBE]

İlginc olan biizim basında kareografinin fazla yer tutmaması. tee elin alman tv si klip yapmiş. enteresan gercekten.

Hersey mükemmeldi. tur oraya kaldı. bekle bizi leverkusen

Mesaj Yetkileri