paylaşıldımı bilmiyorum, muhtemelen Çoşkun'un bilgisi vardır ama ben yinede paylaşıyım.
http://www.sporx.com/detail.php?Type...i=129&go=94652
Volkan Şen ile yapılan röportaj
- Tam olarak mevkiin ne?
“Esas mevkiim forvet arkası, ama Merinos'a gittiğimde hocam beni sol açıkta oynatmaya başladı. İki senedir de sol açıkta oynuyorum. Sol açıkta iyi işler yapmaya başladım. Başlangıçta solda oynamak istemiyordum, ama zaman geçtikçe alıştım ve bu mevkii de oynadığım için mutluyum. Samet Hocam da beni sol açıkta oynatıyor.”- Yaşın çok genç, örnek aldığın bir isim var mı?
“1987 doğumluyum, Manchester United'lı Cristiano Ronaldo'yu örnek alıyorum. Çok aykırı ve yetenekli bir futbolcu. Onun kadar olmasam da sahada yaptıklarını yapmaya çalışıyorum. Bir de Egemen ağabeyi örnek alıyorum. Onun gibi uzun yıllar Bursaspor'da forma giyerek kaptanlık yapmak istiyorum. Egemen ağabey kişilik olarak da mükemmel bir insan.”
Genç oyunculara PA değeri olarak en az 120-125 arası vermek mantıklı.Çünkü izleme şansı az.İleride nasıl oynayacaklarını tam kestiremeyiz.
Coskun, Sercan´a -9 PA mi verdin, yoksa 165 sabit mi girdin?
Hocam Herve Tum'un kafa hakimiyeti özelliği biraz daha yükseltilmeli bence. Çıplak gözle seyrettim. Hava toplarının %75 ini faydalı biçimde kullanıyor.
Son verdiğin değerLerin gerçekciLiğini Tum son Trabzonspor maçında attığı kafa goLü iLe tekrar gösterdi. Bence Tum için çok yerinde değerLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kesinlikle güzel bir çalışma geliyor Bursaspor'un adına. Bizzat test de edilmiştir tarafımdan. Bursaspor araştırmacısına teşekkür ederiz![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Abim çok emek harcadı bursaspor için,ve eminim deymiştir.Ben pek anlamıyorum bu oyundan..
Umarim oyunda cikma ihtimaline gore vermemissindir bu rakamlari cunku biliyosun SI'a gore bu bazi ozelliklerin editordeki halinden arti 1, 2 ya da eksi 1, 2 cikmasinin sebebi SI'in oyuna eklemis oldugu "random element" yuzunden gerceklesiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yani oyundan oyuna gore degistigi icin olasi yuksek veya dusuk degerlerden siz (arastirmacilar) sorumlu degilsiniz![]()
Last edited by licentia : 12.Şubat.2008 at 23:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yanlız coşkun 17 sıçrama 17 güç demek türkiye ligindeki bir çok stoperden kafa topunu alır demek ama servet'in yanında çok güçsüz kaldığını gözlemlemiştik bu dengeyi sağlamak için ya servetin güç ve sıçramayı 20 20 yapmalıyız yada tum un sıçrama 16 güç 17 olabilir
ki bence 17 lik sıçramıyor 15 ideal dir diye düşünüyorum
bide sinanın pa sı bana çok acayip geldi bu adam sanıyorum 25 yaşını geçmiş ve hayatında 2 kez zirve yaptı bir altaydan beşiktaşa geçtiği sene birde geçen sene ama bu zirve formlarında dahi 130luk bir ca yı geçememiştir ve yaşı 25leri geçtiğinde biz hala 137 lere ulaşabileceğini düşünüyoruz
bence şuana kadar bir çok kez test edildi ve denetlendi 130 u geçemiyor
Fikirlerim burada
@extensor:Her yorumunda mantıklı birşey arıyorum ama bulamıyorum.Bilgin Gökberk gibisin.Sürekli Galatasaray'dan bir oyuncuyla örnek veriyorsun.Bir oyuncunun zıplaması 17,gücü 17 olabilir.Bunun yalnızca rakibe göre göre verilmediğini bilmen gerek.Sinan konusuna gelince; Bir oyuncunun potansiyeline ulaşıp ulaşmaması yaşa bağlı değildir.Oyuncu 30'unda da potansiyeline ulaşabilir.Bu durum oyuncunun sık sık sakatlanmamasına ve karşılaşmalarda oyundan düşmemesine bağlı çok gol atmak zorunda değil bana göre.
Tum ayiboganServet ve Tumün fiziksel özellikleri bence yaklasik ayni ama Servet daha hizli, Tum daha dengeli