merhaba arkadaşlar fm 2008 in türkçe yamasını nerede bulabilirim biri bananyardımcı olsun
Barış özbek mevkisi düzeltilmişmi???
Indirdim,kurdum ve oynuyorum 8.0.2´yi. (:
Coskun´a rapid linklerini ekledigi icin tesekkür ederim.
Şimdilik size tavsiyem yamayı indirmeniz ancak henüz oynamaya başlamamanız. İlk sezon sonunda farkında varacağınız çok büyük bir hata var ve şu anda çözüm yolunu test ediyorum.
1-2 saat sabrederseniz çözümü sizlerle paylaşacağım.
Bunu bana acıklayabilecek var mı? Su FM2008i bir Çanakkale Dardanelsporla oynamayacagız sanırım.
Öncelikle teşekkürler ama,
Oyuncuların özellikleri düşürülmüş genel olarak.Gs de mesela servet açık ara ligde en çok top kapan oyuncu ama top kapma 13.a.turan carrusca kadar da dayanıksız ve güçsüz yapılmış.çalışma oranı 10 düüşürülmüş bence saçma.Pas yeteneği h.çimsirden daha az çok ilginçsABRİ HALA GS DE EN İYİ SAĞ AÇIK.Ekip çalışması 17 olması çooook abartı.Orkunun yumruk eğilimi 16 ama ben daha bi yumruk eğilimi yaptığını görmedim
.nonda en az semih kadar iyi olması lazım.D.barıs barıs özbek ın yarısı kadar dayanıklı değil barıs 15 deniz 16.Denizi dikkat ettiyseniz 60 dan sonra inanılmaz yoruluyor.İlk izlenimlerim bunlar...
Bi şey sorucam.Bunu yüklemek için 8.0.1 e ihtiyaç varmı.Ben 8.0 la oynuyorum çünkü.Türkçe Fm çalışmalarının oldugunu duymak çok güzel bir şey.Herkeze iyi günler.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Sagol baran..Barış iyimiş![]()
Yüklüycem ama oynamıycam.Ömer abi şu hatayı hele bir açıklasın.
Çoskun linkler için sagol..Ömer abi sorun var dedi o yüzden yeni kariyere hemen baslamıyorum.
Silva hala biraz abartı.
Torrentten indirdim 1 bucuk saatte indikurdum Ligimizdeki gelişmeler güzel. Yalnız Barusso bizde ama Tobi sakat degil
![]()
Sezon başı olduğu için öyle gözükmesin Fırat?
Bendede çünkü hep düşük özellikler.
Kaka çok kötü gerçekten...
SI forumlarında İtalyan araştırmacılara söyleyebilirsiniz..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
hatayı bekliyorum bende bi cozumu varmı acaba.indirdim ama hiç başlamadım oynamaya deneyeceğim şimdi birazdan.ellerinize sağlık
CR 7 Frikik ve orta yapma özelliği ne ya :s Biz başka oyuncular mı izliyoruz :S Hadi bunları geçtim adam dünyanın en teknik oyuncuları arasında ama 18 verilmiş bu özellik :s Hevesim kursağımda kaldı desem yeridir ...
Sercan Yildirim nasil? ve hangi linkten indirecem bunu?
Sercan Yıldırım 2.200.000 Euro değeri var.
Sivasspor Fb'nin pilot klübü :s
walla arkadaşlar bazılarınız yazmıs torrent çok yavaş indiriyor diye ancak bende indirme işlemi şimdi bitti. 1 saatte indirdi. sanırım kullanıcı sayısı artmış haberiniz olsun. 50-60 veya 70 civarında indirdi hep.
Rapid Gayet hızlı. Rapidi tavsiye ederim. Bu arada bakalım Türkiye ligini beğencekmisiniz merak ediyorum.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Emrah bence yanılıyorsun, Galatasaray'da gerçeğine neredeyse birebir yakın.Sonucunda bu konularda en bilgili kişi yaptı galatasarayı!
Arda konusunda ise unutma ki belirli bir POTANSİYEL değeri var![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !