1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Aslan Kükremiş Geliyor(GS) ... [ İlk Kariyer Anlatımım]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

3 Defans, 1DM, 3 AMC 3 FoRVET gibi bir şey mi yapsam diye düşünmeye başladım ... Ama çok gol yeriz diye vaz geçtim ... Arda'yı Juventus istiyor ... 22 MYTL ver götür dedim ... Bir kaç takımda istedi aynısını onlara da dedim ... Beklemedeyim ... Arda giderse , solda Alex'i , Carrusca'yı yada CarvalhoYu oynatırım ... karyaka'yı isteyen yok ya ... Transfer yapmayı düşünmüyorum, Belki DM alırım(kiralarım) bir tane çift ön liberolu taktik oynayacağım için yararlı olabilir ... Bu sezon şanslı gözüken oyuncular şöyle:

Forvet :
    Ümit
    Gökhan
    Necati
    Aaritalo
    Savaş başladı ... Ümitİn yeri kesin gibi ... Hakan'a şans vermeyi düşünmüyorum... Özgürcanı'da kiralarım herhalde ...

AMC
    Lincoln
    Alex
    Carvalho
    Oğuz (arada sırada ancak)
    , Karyaka'yı ya kiralık yada satarak nasıl olursa olsun göndericem ...
    Lincoln , Carvalho , Alex üçlüsü amansız bir savaşa girecek 3 sambacıdan şimdilik Lincoln ağır basıyor

AMR
    Yattara
    Özer
    Aydın

AML
    Arda ( Juventus istiyor)
    Carrusca (Kiralanabilir)
    Karyaka ( Gönderilecek)
    Alex (Arda olmazsa o !)
    Aaritalo (forvette şans bulamaz ise olabilir)

DM
    Linderoth
    Mehmet Güven
    Mehmet Topal

DC
    Song
    Servet
    Emre Aşık
    Uğur Uçar
    İlhan Demirci

GK
    Sinan Bolat
    Can Nurullah
    Orkun (gönderebilirim)

Taktik ise
    3-2-2-1-2 olacak 3 defans 2 önlibero 2 kanat 1 AMC 2 Forvet

Transfer döneminin başlamasına 1 gün kaldı ... Volkan Yaman için Frankfurt'la 1.2 MYTL'ye anlaştık ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İdmanda Tartışma !
    Galatasaray'ın üç sambacısı ; Alex, Lincoln , Carvalho bitbirine girdi .... Forma savaşı içinde olan bu 3 oyuncu sert bir şekilde tartıştı
    Ayrıntılar :
    Galatasaray iki takım halinde çift kale antrenman maçı yapıyordu ... Kırmızı takımda Alex , Lincoln... Sarı takımda Carvalho vardı ... Lincoln ataktayken Carvalho sert bir şekilde girer ... Her iki oyuncu da bir müddet yerde kalır ... Bu esnada Alex topu alır ve oyuna devam eder ... Lincoln kalkar , CarvalhoYa kızıp ona ''İnsan gibi oyna '' der ... carvalho kızar , ''Başlatma , oyununa'' ... Bu ara Alex kaleciyide çalımlayıp gol atar ve ne olduğunu kavramak için oraya gider
    '' Noluyo , kavga edecekseniz gidin bu takımdan '' diye bağırır ... Lincoln tam hamle yapmaya kalkacakken araya Hakan girer... Carvalho '' Biz burda tahtalı köy yolundan dönerken sen gittin ... '' Lincoln '' Abartma be '' Alex '' Sizi şimdi bir yere yollayacam ama ... '' Carvalho bir hamleyle Alex'in yakasına yapışır '' Carlos'a mı güveniyon ... SÜT '' Hızır acil gibi yetişen Ümit Karan Carvalho'yu sakinleştirir... İdman devam eder ... Bir müddet sonra kırmızı takım serbest vuruş kazanır ... Alex ve Lincoln top başındadır ... Carvalho barajda ...Alex '' Ben vuracağım '' der Lincoln tip tip bakar ve ''Takımın frikikcisi varken ... Sen ne arıyon burda'' bir türlü frikik atılmaz ve barajdaki Carvalho duran topa gider vurur ... Ortam iyice karışır ...Bu üçlü zor ayırılır ... İdman sonunda üçlü barışarak kol kola ayrılırlar ...
    Last edited by 3842 : 15.Şubat.2008 at 20:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri