Yüklüycem ama oynamıycam.Ömer abi şu hatayı hele bir açıklasın.
Yüklüycem ama oynamıycam.Ömer abi şu hatayı hele bir açıklasın.
Çoskun linkler için sagol..Ömer abi sorun var dedi o yüzden yeni kariyere hemen baslamıyorum.
Silva hala biraz abartı.
Torrentten indirdim 1 bucuk saatte indikurdum Ligimizdeki gelişmeler güzel. Yalnız Barusso bizde ama Tobi sakat degil
![]()
Bunu bana acıklayabilecek var mı? Su FM2008i bir Çanakkale Dardanelsporla oynamayacagız sanırım.
Öncelikle teşekkürler ama,
Oyuncuların özellikleri düşürülmüş genel olarak.Gs de mesela servet açık ara ligde en çok top kapan oyuncu ama top kapma 13.a.turan carrusca kadar da dayanıksız ve güçsüz yapılmış.çalışma oranı 10 düüşürülmüş bence saçma.Pas yeteneği h.çimsirden daha az çok ilginçsABRİ HALA GS DE EN İYİ SAĞ AÇIK.Ekip çalışması 17 olması çooook abartı.Orkunun yumruk eğilimi 16 ama ben daha bi yumruk eğilimi yaptığını görmedim
.nonda en az semih kadar iyi olması lazım.D.barıs barıs özbek ın yarısı kadar dayanıklı değil barıs 15 deniz 16.Denizi dikkat ettiyseniz 60 dan sonra inanılmaz yoruluyor.İlk izlenimlerim bunlar...
Sezon başı olduğu için öyle gözükmesin Fırat?
Bendede çünkü hep düşük özellikler.
Kaka çok kötü gerçekten...
SI forumlarında İtalyan araştırmacılara söyleyebilirsiniz..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
hatayı bekliyorum bende bi cozumu varmı acaba.indirdim ama hiç başlamadım oynamaya deneyeceğim şimdi birazdan.ellerinize sağlık
CR 7 Frikik ve orta yapma özelliği ne ya :s Biz başka oyuncular mı izliyoruz :S Hadi bunları geçtim adam dünyanın en teknik oyuncuları arasında ama 18 verilmiş bu özellik :s Hevesim kursağımda kaldı desem yeridir ...
Sercan Yildirim nasil? ve hangi linkten indirecem bunu?
Sercan Yıldırım 2.200.000 Euro değeri var.
Sivasspor Fb'nin pilot klübü :s
walla arkadaşlar bazılarınız yazmıs torrent çok yavaş indiriyor diye ancak bende indirme işlemi şimdi bitti. 1 saatte indirdi. sanırım kullanıcı sayısı artmış haberiniz olsun. 50-60 veya 70 civarında indirdi hep.
Rapid Gayet hızlı. Rapidi tavsiye ederim. Bu arada bakalım Türkiye ligini beğencekmisiniz merak ediyorum.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Emrah bence yanılıyorsun, Galatasaray'da gerçeğine neredeyse birebir yakın.Sonucunda bu konularda en bilgili kişi yaptı galatasarayı!
Arda konusunda ise unutma ki belirli bir POTANSİYEL değeri var![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Arkadaşlar hem avrupadan oyuncular kötü diye örnekler veriyorsunuz, sonra da Türkiye'de kötü yapılmış diyorsunuz. Hem diğer ligler hem de Türkiye'de oyuncuların özelliklerinde bir düşme varsa demek ki ya bilerek yapılmış birşey değil bir hata ya da bilerek bu şekilde düşük yapıldı tüm oyuncular zamanla potansiyellerine ulaşabilsinler diye.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaşlar biriniz Delgado - Bobo - Tello üçlüsünün Ss'lerini atabilir mi?![]()
Ben henüz yamayı incelemedim, mutlaka bir açıklaması vardır, bu sorunlarınızı araştırma alanında ilgili takım konularında da belirtebilirsiniz.
"YÜCE ATATÜRK"
Türkiye Kupası Geçmişlerinde bir hata vardı, geçen yılki kupayı Erciyesspor aldı gözüküyor; ama oyunda öyle bir kulüp yok. O kulübün ismi K.Erciyesspor olarak değiştirildi mi?
Ufak bir hata olabilir; ama oyunda ki gerçekciliği öldürüyor.
Oyuncu ozellikleri, 8.0.1 ve 8.0.0'da veritabaninda verilen degerlerin ustunde yer aliyordu.
Bu sorun 8.0.2'de duzeltildi.
Oyuncu ozelliklerinde genel dusme mevcut ancak oyuncular ve ligler arasindaki denge halen korunmakta. Gozlerinizi ve beyninizi ozelliklerin seviyelerini farkli algilamaya alistirmaniz gerekli gelecek bir kac gunde.
Dardanelspor sorununun nedeninin bilmiyorum henuz. 2 gun once test ettigim beta'da bir sorun yoktu ve veritabanina bakilirsa kadronun bir cok oyuncu ile dolu oldugunu gormek mumkun. Analiz edip sorunun ne oldugunu cozup SI'a bildirecegiz.
ya arkadaşlar ne bu ya elano, kaka messi ronaldo hepsinden daha iyi ya.koptum gerçekten 2-3 gol attı diye messiden kakadan ronaldodan daha mı iyi öyle şey mi olur.carlos tevez dünyanın en hızlı futbolcualrından kabul ettiğim adamın hız 13 hızlanması 14.böyle saçma yama görmedim yabancı ligler için.fernando torres'in özellikleri nasıl düşer anlamıyorum ya.genç yıldızlar buonanotte,pablo piatti,javi martinez,lulinha,marko marin gözüme çarptılar gene..özellikle buonanotte-bir de boyu uzun olsa süper star olurdu hemencicik.
Bu iki oyuncunun profillerine bakarak ayni seviyede olduguna karar veriyorsaniz, oyuncularin pozisyona gore hangi ozelliklerinin onemli oldugu konusunda pek bilginiz yok demektir.
Yasin'in konsantrasyon 11, onsezi 12, kararlar 10, pozisyon alma 12, hiz ve hizlanma 12, top kapma 13
Song'un konsantrasyon 15, onsezi 16, kararlar 13, pozisyon alma 14, hiz ve hizlanma 14, top kapma 15
Bu ozelliklere bakinca goruyorsunuz ki Song'un ziplama ve guc disinda butun ozellikler Yasin'den daha kuvvetli.
Bir defans oyuncusu icin en onemli olan ozelliklerin zihinsel ozellikler oldugu bir ortamda, Song'un sadece mental ozellikleri iyi deyip, Song yeterli olmamis demek cok yanlis.
Editorunuz mevcut, istediginiz kadar abartabilirsiniz bir kac maclik performansina bakarak. 3 hafta sonra Mehmet Topal performans dusuklugu yasar ve takimdan kesilmesi gundeme gelirse bu sefer de cok abartili oldugunu soylemeniz mumkun tabii..M.Topal ise tam bir hayalkırıklığı...