Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yüklüycem ama oynamıycam.Ömer abi şu hatayı hele bir açıklasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Çoskun linkler için sagol..Ömer abi sorun var dedi o yüzden yeni kariyere hemen baslamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Silva hala biraz abartı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Torrentten indirdim 1 bucuk saatte indi kurdum Ligimizdeki gelişmeler güzel. Yalnız Barusso bizde ama Tobi sakat degil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bunu bana acıklayabilecek var mı? Su FM2008i bir Çanakkale Dardanelsporla oynamayacagız sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle teşekkürler ama,

Oyuncuların özellikleri düşürülmüş genel olarak.Gs de mesela servet açık ara ligde en çok top kapan oyuncu ama top kapma 13.a.turan carrusca kadar da dayanıksız ve güçsüz yapılmış.çalışma oranı 10 düüşürülmüş bence saçma.Pas yeteneği h.çimsirden daha az çok ilginç sABRİ HALA GS DE EN İYİ SAĞ AÇIK.Ekip çalışması 17 olması çooook abartı.Orkunun yumruk eğilimi 16 ama ben daha bi yumruk eğilimi yaptığını görmedim .nonda en az semih kadar iyi olması lazım.D.barıs barıs özbek ın yarısı kadar dayanıklı değil barıs 15 deniz 16.Denizi dikkat ettiyseniz 60 dan sonra inanılmaz yoruluyor.İlk izlenimlerim bunlar...

bu oyunun Kaka' düşmanlığı bitmiyor gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Sezon başı olduğu için öyle gözükmesin Fırat?
    Bendede çünkü hep düşük özellikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaka çok kötü gerçekten...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

SI forumlarında İtalyan araştırmacılara söyleyebilirsiniz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

hatayı bekliyorum bende bi cozumu varmı acaba.indirdim ama hiç başlamadım oynamaya deneyeceğim şimdi birazdan.ellerinize sağlık

CR 7 Frikik ve orta yapma özelliği ne ya :s Biz başka oyuncular mı izliyoruz :S Hadi bunları geçtim adam dünyanın en teknik oyuncuları arasında ama 18 verilmiş bu özellik :s Hevesim kursağımda kaldı desem yeridir ...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Sercan Yildirim nasil? ve hangi linkten indirecem bunu?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Sercan Yıldırım 2.200.000 Euro değeri var.

Sivasspor Fb'nin pilot klübü :s

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

walla arkadaşlar bazılarınız yazmıs torrent çok yavaş indiriyor diye ancak bende indirme işlemi şimdi bitti. 1 saatte indirdi. sanırım kullanıcı sayısı artmış haberiniz olsun. 50-60 veya 70 civarında indirdi hep.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by @pi View Post

Bunu bana acıklayabilecek var mı? Su FM2008i bir Çanakkale Dardanelsporla oynamayacagız sanırım.
    Dardanel´i mi yönetiyorsun yoksa baska takimi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Rapid Gayet hızlı. Rapidi tavsiye ederim. Bu arada bakalım Türkiye ligini beğencekmisiniz merak ediyorum.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Emrah bence yanılıyorsun, Galatasaray'da gerçeğine neredeyse birebir yakın.Sonucunda bu konularda en bilgili kişi yaptı galatasarayı!
    Arda konusunda ise unutma ki belirli bir POTANSİYEL değeri var
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Henry'me ne yapmışlar ya Servet çok kötü olmuş son maçlarda sahaya yüreğini koyan oyuncularımız var ama artı yok eksi var :s Mehmet Topal ne olmuş valla şaşırdım bi umut baktıktan sonra beklediğim gibi değil Galatasaray'ım ...
    Ne bekliyordunuz ki.. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Nesta' dan Vieira'dan, Messi'den bahsediyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar hem avrupadan oyuncular kötü diye örnekler veriyorsunuz, sonra da Türkiye'de kötü yapılmış diyorsunuz. Hem diğer ligler hem de Türkiye'de oyuncuların özelliklerinde bir düşme varsa demek ki ya bilerek yapılmış birşey değil bir hata ya da bilerek bu şekilde düşük yapıldı tüm oyuncular zamanla potansiyellerine ulaşabilsinler diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar biriniz Delgado - Bobo - Tello üçlüsünün Ss'lerini atabilir mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Dardanel´i mi yönetiyorsun yoksa baska takimi mi?
    Baska takımı yönetiyorum ama lig olarak b kategorisi acık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben henüz yamayı incelemedim, mutlaka bir açıklaması vardır, bu sorunlarınızı araştırma alanında ilgili takım konularında da belirtebilirsiniz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Türkiye Kupası Geçmişlerinde bir hata vardı, geçen yılki kupayı Erciyesspor aldı gözüküyor; ama oyunda öyle bir kulüp yok. O kulübün ismi K.Erciyesspor olarak değiştirildi mi?

Ufak bir hata olabilir; ama oyunda ki gerçekciliği öldürüyor.

Nesil
    2003

Oyuncu ozellikleri, 8.0.1 ve 8.0.0'da veritabaninda verilen degerlerin ustunde yer aliyordu.

Bu sorun 8.0.2'de duzeltildi.

Oyuncu ozelliklerinde genel dusme mevcut ancak oyuncular ve ligler arasindaki denge halen korunmakta. Gozlerinizi ve beyninizi ozelliklerin seviyelerini farkli algilamaya alistirmaniz gerekli gelecek bir kac gunde.

Dardanelspor sorununun nedeninin bilmiyorum henuz. 2 gun once test ettigim beta'da bir sorun yoktu ve veritabanina bakilirsa kadronun bir cok oyuncu ile dolu oldugunu gormek mumkun. Analiz edip sorunun ne oldugunu cozup SI'a bildirecegiz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ya arkadaşlar ne bu ya elano, kaka messi ronaldo hepsinden daha iyi ya.koptum gerçekten 2-3 gol attı diye messiden kakadan ronaldodan daha mı iyi öyle şey mi olur.carlos tevez dünyanın en hızlı futbolcualrından kabul ettiğim adamın hız 13 hızlanması 14.böyle saçma yama görmedim yabancı ligler için.fernando torres'in özellikleri nasıl düşer anlamıyorum ya.genç yıldızlar buonanotte,pablo piatti,javi martinez,lulinha,marko marin gözüme çarptılar gene..özellikle buonanotte-bir de boyu uzun olsa süper star olurdu hemencicik.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Peki hocam FBde bi forma şansı bulamayan oyuncuya bakalım örneğin Yasin Çakmak .. Birde Galatasaray ve Kamerun'un vazgeçilmezi Song .. İkisini kıyasladığımızda Yasin çakmak Song'dan daha iyi (!) Böyle bir şey nasıl olur ya Song'un sadece yaşının getirmiş olduğu mental özellikleri daha iyi . Bu nedir peki ?
    Bu iki oyuncunun profillerine bakarak ayni seviyede olduguna karar veriyorsaniz, oyuncularin pozisyona gore hangi ozelliklerinin onemli oldugu konusunda pek bilginiz yok demektir.

Yasin'in konsantrasyon 11, onsezi 12, kararlar 10, pozisyon alma 12, hiz ve hizlanma 12, top kapma 13
    Song'un konsantrasyon 15, onsezi 16, kararlar 13, pozisyon alma 14, hiz ve hizlanma 14, top kapma 15

Bu ozelliklere bakinca goruyorsunuz ki Song'un ziplama ve guc disinda butun ozellikler Yasin'den daha kuvvetli.

Bir defans oyuncusu icin en onemli olan ozelliklerin zihinsel ozellikler oldugu bir ortamda, Song'un sadece mental ozellikleri iyi deyip, Song yeterli olmamis demek cok yanlis.

M.Topal ise tam bir hayalkırıklığı...
    Editorunuz mevcut, istediginiz kadar abartabilirsiniz bir kac maclik performansina bakarak. 3 hafta sonra Mehmet Topal performans dusuklugu yasar ve takimdan kesilmesi gundeme gelirse bu sefer de cok abartili oldugunu soylemeniz mumkun tabii..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Türkiye Kupası Geçmişlerinde bir hata vardı, geçen yılki kupayı Erciyesspor aldı gözüküyor; ama oyunda öyle bir kulüp yok. O kulübün ismi K.Erciyesspor olarak değiştirildi mi?

Ufak bir hata olabilir; ama oyunda ki gerçekciliği öldürüyor.
    Erciyesspor, Kayserispor'un eski ismi.

Kayseri Erciyesspor'un ismi de eskiden Kayserispor'du.

Erciyesspor hatasi gozden kacmis. 2009 icin duzeltiriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    eger böylese...artik yuhmu diyim ne diyim bilmiyorum.. Alex yine tam bir komedi.. oyunun en iyilerin icindeki AMC olmus..

Vallaaa Bravo... Gürsöy Gürhan Arda'dan daha iyi..

Ve Deivid'in headingi nasil 18 olur yaaaaa..

Fenerbahce yine o kadar abartiliki Fm'de en iyi 15 takimin icin rahatca girer..

Valla ben işsiz başladım 15. hafta beşiktaş 13. gs 4. fener 1. ...

Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri