ben indirdim de;
1-Nereye atçaz
ben indirdim de;
1-Nereye atçaz
Last edited by goosfraba : 24.Ocak.2008 at 16:54 Reason: c.rack ve muhteviyatı konularda yardım istemeyiniz.
Açıkçası berbat olmuş. Gol atmak inanılmaz zor, neredeyse imkansız. 5-6 atmam gereken takımlara yeniliyorum! İnanılmaz...
walla bende yükledim ne deinldiği gibi sakatlanmalar arttı ne de gol atmak zorlaştı...bundan önce neyse sonradao hala 4-5 gol atıyorum...zaten 8.0 sürümünde crash dump hatası vardı 8.1 i yükleyince o da düzeldi emeği geçenere teşekkür ediyorum![]()
beyler ben bizim sitenin ana sayfasındaki linkten indirdim winrar dosyasını açınca hata veriyo yüklenmiyo yardımcı olurmusunuz
bu bende calismiyorducd bozuk cikti, simdi yenisini alacam
![]()
Benim birkac sorum olacak. Bu 8,0,2 patchinin ne zaman cıkacagı konusunda duyumları olan var mı? Bir de bizim ligimizde degisen yabancı kuralı bu patch ile oyuna yansıtılabilecek mi yoksa FM2009u mu beklememiz gerekecek? Son olarak, yeni cıkan patchde 2. Lig B kategorisi takımlarının datası gercege uygun olarak düzenlenecek mi?
gerçekten bu maç motoruyla oyun oynamak artık bana ızdırap vermeye başladı.kaçan gollerin haddi hesabı yok..arka arkaya kolay rakiplerle yaptığım 3-4'lük maçlar ya 1-0 ya da 1-1(genelde son dakikalrda atıyolarbitiyo..çıldırmamak elde değil..bide orta sahanın ortasındaki elemanlar topu tut seçeneğini işaretlemediğim salak gibi ayaklarında top tutup kaptırıyolar..8.0.2 gelene kadar oyun falan oynamıcam ben...!
8.02 yaması çıktı. Sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz artık
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56632
Last edited by Vieri : 14.Şubat.2008 at 23:38
(/s)