Quote Originally Posted by perpetua View Post
Bu iki oyuncunun profillerine bakarak ayni seviyede olduguna karar veriyorsaniz, oyuncularin pozisyona gore hangi ozelliklerinin onemli oldugu konusunda pek bilginiz yok demektir.

Yasin'in konsantrasyon 11, onsezi 12, kararlar 10, pozisyon alma 12, hiz ve hizlanma 12, top kapma 13
Song'un konsantrasyon 15, onsezi 16, kararlar 13, pozisyon alma 14, hiz ve hizlanma 14, top kapma 15

Bu ozelliklere bakinca goruyorsunuz ki Song'un ziplama ve guc disinda butun ozellikler Yasin'den daha kuvvetli.

Bir defans oyuncusu icin en onemli olan ozelliklerin zihinsel ozellikler oldugu bir ortamda, Song'un sadece mental ozellikleri iyi deyip, Song yeterli olmamis demek cok yanlis.

Editorunuz mevcut, istediginiz kadar abartabilirsiniz bir kac maclik performansina bakarak. 3 hafta sonra Mehmet Topal performans dusuklugu yasar ve takimdan kesilmesi gundeme gelirse bu sefer de cok abartili oldugunu soylemeniz mumkun tabii..
Defans için zihinsel özelliğin gerekli olduğunu biliyorum Benim dediğim teknik özellikler , aynı abi defans için gerekli tüm özellikler neredeyse ! Song bu sonuçta Türkiye'de böyle bir defans oyuncusu mu var .. Markaj(14 , top kapma(15) kafa (13) Bu özellikler nedir Allah aşkına .. Benim dediğim Fb nin yedeğininde yedek defans oyuncusu bizim hatta Türkiye'nin en iyi defans oyuncusuyla eşit ..

Mehmet Topal'a gelince düşer diyorsunuz performansı , peki Deivid nedir ha hocam ? Adam 2 uzaktan gol attı diye 17 verilmiş bu özellik? Gs'ye gelince daha 1-2 haftalık iyi oldu düşücektir performansı ama Fb'ye gelince aksine ben bunu anlayamıyorum..