Originally Posted by
halil85
Yapıcı eleştiri yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum, malesef yorumları okuduğumda bazı aşırı eleştiriler gördüm. Başta araştırma şeflerimiz Ömer Abi ve Mustafa Abi olmak üzere tüm araştırmacı arkadaşlarım günlerce vakit harcayarak TSL ve 1.Lig'i en güzel en oynanılır hale getirmek için uğraştı.10 kere farklı oyun açarsınız kiminde GS, kiminde FB, kiminde BJK şampiyon olur. Yapay zekanın ve şansınızın belirleyeceği bir durumdur. Bizler değerleri verirken kriterlere göre veriyoruz. Bu işte büyük emeği geçen oyun kodlarındaki hataların düzeltilmesinde ve bir çok hataları büyük özveriyle çözülmesini sağlayan Ömer Abi ' ye teşekkür etmek yerine GS niye böyle oldu niye bu eksik niye bu fazla diye eleştiri yapıyorsunuz. Ömer Abi bu işi en iyi bilen kişidir o nasıl değer verdiyse o değerler verilmesi gereken değerler elbette doğrudur.
8.0.1 yaması çıktığında v8.0.1 Patch change list bölümünde Turkey kısmında ne yazıyordu arkadaşlar?Hiç birşey yazmıyordu 8.0.2 yaması v8.0.2Patch change list bölümünde Turkey bölümünde düzeltilmiş bir sürü hata yazıyor,bunu sağlayan başta Ömer Abi,Mustafa Abi ve araştırma ekibi
Ben başta Ömer Abi ve Mustafa Abi olmak üzere tüm araştırmacı arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.
Yazımın başında söylediğim gibi yapıcı eleştiri yapan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum,diğer arkadaşlarada söylemek istedğim teşekkür etmek zor olmasa gerek arkadaşlar