Originally Posted by
DisCo
Ortada bir emek var ancak emeğin olması demek herşey 4/4'lüktür anlamına gelmez. Yapılan bazı yorumlara tatmin edici cevaplar geldiği gibi cevabının verilemeyipte kim yapmışsa doğru yapmıştır denildiği kısımlarda var. Ortada emek var hatada var göz göre göre hatada var kabullenmek lazım.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak bilindiği gibi bu oyunu alan herkes çoğunlukla tuttuğu takım ile başlar. Galatasaray öyle bir hale getirilmiş ki takımımız ile oynamaktan zevk alamıyoruz. Şu şekilde örneklemek istiyorum. Kafa toplarında iyi olan bir oyuncuya 18 yerine 16 verirseniz bu bir hata olarak görülmez. Ancak Hakan Şükür'ü örnek vereyim. Bu adamın kafa vuruşunu 14 yapıp yine atıyorum kısa boyuna rağmen Ankaragücü oyuncusu Jaba'yı 17 yaparsanız haliyle inanamayarak eleştiriler gelecektir. Buna yapan doğru yapmıştır demek insanlarda başka izlenimler uyandırmaktadır. Burada verdiğim örnekler insanların itirazlarını anlatmak adınadır. Yamada böyle bir durum söz konusu değildir.
Yinede teşekkürler.
Jumping = boy+zıplama
Heading = kafa vurduğunda köşeyi görme, doğru kafa vuruşu yapma
kısa boylu oyuncular da kafa golü atabiliyor, doğru vuruşu yapmak demek heading.
Last edited by Cengo : 15.Şubat.2008 at 14:43
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı