1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    yani kaka türkiye ligine gelse alex kadar pas atamaz onun kadar pozisyon yaratamaz alex kadar rahat oynayamaz.böyleyse sorun yok o zman en fazla ben futboldan anlamıyorumdur o kadar.
    Aksine, Kaka sadece teknik degil, fiziksel olarak da saglam oldugu icin Alex'den daha etkili olur.

Cunku tepesine markajci diksen bile, Kaka hizi ile o markajdan kurtulabilir ve daha bos durumda pasini verebilir, daha etkli olur. Kolaylikla onu kapatilamaz cunku aradan siyrilip gecebilecek fiziksel guce sahiptir vs. vs. vs.

Bos birakirsan, antrenmanda iddia ediyorum, hatta ediyoruz ki Alex Kaka'dan daha iyi pas atar. Ama macta Kaka cok daha etkili olacaktir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ortada bir emek var ancak emeğin olması demek herşey 4/4'lüktür anlamına gelmez. Yapılan bazı yorumlara tatmin edici cevaplar geldiği gibi cevabının verilemeyipte kim yapmışsa doğru yapmıştır denildiği kısımlarda var. Ortada emek var hatada var göz göre göre hatada var kabullenmek lazım.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak bilindiği gibi bu oyunu alan herkes çoğunlukla tuttuğu takım ile başlar. Galatasaray öyle bir hale getirilmiş ki takımımız ile oynamaktan zevk alamıyoruz. Şu şekilde örneklemek istiyorum. Kafa toplarında iyi olan bir oyuncuya 18 yerine 16 verirseniz bu bir hata olarak görülmez. Ancak Hakan Şükür'ü örnek vereyim. Bu adamın kafa vuruşunu 14 yapıp yine atıyorum kısa boyuna rağmen Ankaragücü oyuncusu Jaba'yı 17 yaparsanız haliyle inanamayarak eleştiriler gelecektir. Buna yapan doğru yapmıştır demek insanlarda başka izlenimler uyandırmaktadır. Burada verdiğim örnekler insanların itirazlarını anlatmak adınadır. Yamada böyle bir durum söz konusu değildir.

Yinede teşekkürler.
    Jumping = boy+zıplama
    Heading = kafa vurduğunda köşeyi görme, doğru kafa vuruşu yapma

kısa boylu oyuncular da kafa golü atabiliyor, doğru vuruşu yapmak demek heading.
    Last edited by Cengo : 15.Şubat.2008 at 14:43
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Burada verdiğim örnekler insanların itirazlarını anlatmak adınadır. Yamada böyle bir durum söz konusu değildir.

Yinede teşekkürler.
    Düzeltme yapsanda yazdıklarını okudum ABOOO. Öncelikle güzel eleştiri bekliyorsunuz. Bizde yapıyoruz. Ancak gördüğüm kadarıyla kötüyü değil güzel olan hiç birine tahammül yok. Hemen kızmalar sinirlenmeler

Birde benim ne dediğimi anlayabilseydin. Ben burda oyuncu özelliklerini tartısmıyorum. Verdiğim kafa vuruşu örneği ise insanların neyi eleştirdiklerini anlatmak içindi. Bir örnek daha vereyim. Uçak kullanan bir pilota not veriyorsun. Notun 5 olsun. Hayatında uçak kullanmayan bir kişi içinde pilotluk notun 7 oluyor. Şimdi sence bu konuya yorum yapmak için çok çok çok bilgili olmak mı gerekiyor. Yoksa göz var nizam var lafı yeterlimidir.

Sonuç olarak emeğe saygı düzgün eleştiri ve düzgün cevaplar bekliyorum.

Mesaj Yetkileri