Kayseri bence yeterince düzgün yapılıyor. Belki Ragıp 3-4 puan düşebilir onun haricinde gerçekçi bir kayseri araştırmamız var diye düşünüyorum.
Kayseri bence yeterince düzgün yapılıyor. Belki Ragıp 3-4 puan düşebilir onun haricinde gerçekçi bir kayseri araştırmamız var diye düşünüyorum.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Ragıp, Fatih Ceylan ve Ali Turandan 3-4 ca düşebilir bencede
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milan Puroviç Kayserispor'daKayserisporumuz Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forma giyen Karadağ Milli Takımının forveti Milan Puroviç ile sözleşme imzaladı.
Milan Puroviç ile 1-4 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Oyuncu 9 numaralı formayı giyecek
www.kayserispor.org.tr
Last edited by deniz.91 : 31.Temmuz.2008 at 13:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam kiralık geldi diye biliyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Furkan Özcal - (1860 Münih) transferi kesinleşti mi bu elemanın?
Last edited by midfielder1912 : 02.Ağustos.2008 at 12:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
Milan Puroviçtete Escobardaki gibi bir durum var oyuncu 1 yıl kiralık geldi opsiyon hakkı bizde beğenirse 1.5 mn dolar(ücret tam belli deği ama bu rakamlar portekiz basınında geçiyor) gibi bir ücret ödeyip alacağız.Oyuna bu yansıtılır heralde
Furkan Özcalla ise imzalar atıldı.Oyuncu takımın kampında
EYWALLAH, peki bu genç elemanlardan bazılarının Erciyes e verilme durum olabilir mi 2. kamptan sonra? nasıl bir hava var? harun erbek ve furkan pek şans bulamaz gibi, çünkü mevkilerinde çok kaliteli adamlar var...
puerta kalbimizde...
Turgayı bir ara vermeye açlıştıar ama istemedi kendisi takımda kaldı.Ama kamptan sonra giden olacak ya erciyese yada altaya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor UEFA Kupasına 1. ön eleme Turundan dahil olacak.Ve seri başı değil kurada.Bunu oyuna sizmi ayarlayacaksınız yoksa SİGames mi yapıyor bu ayarları.Daha önceki Kayserisporun UEFA macerasında seri başı olup olmama konusunda bazı yanlışlıklar oluyorduda o yüzden yazayım dedim
Last edited by deniz.91 : 04.Ağustos.2008 at 12:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence Kayseri'de Mehmet Topuz ve Ali Turan şişiriliyor , bence ikiside çok iyi oyuncu ama ben GS'deyken Ali Turan'ı aldığımda as oynatıyordum ... Mehmet'de bence dripling özellikleri 15 fln olmamalı Freekick artırılabilir , passing de öyle
Mehmet neden şişiriliyor? Hangi özellikleri fazla? Eleştirilerin altını doldurursak daha yararlı olacaktır. Top sürme özelliği son datada 14 verilmişti. Bu özellikte bence bir şişirilme yok. Mehmet çok üst düzey bir tekniğe sahip olmamasına rağmen topla güzel kat ediyor. Topu taşıyabiliyor.
Arkadaşım Mehmet Topuz şuan Türkiyeynin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor neresi şişiriliyor.Gayet iyi özellikleri var zaten sadece sen dedin bunu bugüne kadar.
Ali Turanın CAsını 3-4 falan düşürdüler snaırım zaten
Abi kesinlikle mükemmel bir oyuncu vallaha ben Türkiyede çok az gördüm onun yetenğinde birisini takımın beyni resmen.Onun olmadı maçlarda KS sanki beyinsiz oynuyodu geçen yıl
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kamber Arslan K.Erciyesspora 1 soznluğuna kiralandı.
Ajansspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Muslu Nalbantoğlu antremanlarda yetersiz görüldüğü için sözleşmesi feshedildi.Tam emin değilim ama yerel gzaetelerde böyle haberler geçiyor net haberi alınca bildiririm
Last edited by deniz.91 : 26.Ağustos.2008 at 20:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mehmet Topuz iyi oyuncu ona lafım yok ama Newcastle'in gelip Arda'yı , Mehmet Topal'ı değilde Mehmet Topuz'u istemesi garip değil mi ?
Mehmet Topuz tam bir görev adamı ve gerçekten kaliteli ama , oyunda Arda'dan , TopaL'dan , Gökhan Gönül'den , Uğur Boral'dan iyi olmasın artık... Mehmet Topuz bu oyuncularla aynı kalitededir bence , daha üst kalitede değil... Benim demek istediğim , Mehmet Topuz oyunda Arda'yı Gökhan'ı ezmesin 2008'de öyleydi , yardımcıma soruyordum mutlaka alınmalı diyordu ... Yanılmıyorsam bir de Süper Ligin en pahalı futbolcularından biri oluyordu ...
Mehmet zaten Süper Lig' in en pahalı oyuncularından. MEhmet topalı istemesi de garip olmaz Topuz' u da. Topal başka topuz başka. Yapay zeka nereye ihtiyacı varsa oraya adam ister. MR eksiği varsa Topal' ı istemez Topuz' u ister. Eğer sen az lig açarsan senin liginden Avrupaya oyuncu gidecektir. Hele senın oynadığın lig Türkiye ise Topuz gidenlerin başında olacaktır. Uğur Boral ile Mehmet Topuz' u karşılaştırmam bile. Uğur Boral' ın Mehmet' in yanında esamesi okunmaz. Gökhan Gönül' den iyi olmasın demişsin. Gönül 09 için bir hayli yükseltildi. Hemen hemen kafa kafaya olacaklar. Ama Topuz ile Gönül çok farklı oyuncular.
Gerçekte hangi teknik direktör yardımcısına sorsa. Hoca kimi alalım türk oyuncu dese her yardımcı Mehmet Topuz mutlaka alınmalı der. Oyunda böyle demişsin gerçekte de zaten böyleMehmet Topuz eğer büyüklerin kadrosunda olsaydı. Milli takımda her maç banko oynardı. Bunu unutmayın.
Kardeşim Gökhan Gönül Arda Topal bu yıl yükselişe geçen bir oyuncu.Mehemt Topuz 3 yıldır sivrilen bir oyuncu.Ayrıca bu adamalrın mevkileri farklı karşılaştırman doğru değil.Uğur Boral demişin Uğur Boral iki maç iyi oynadı diye Mehmet Topuzdan üstün saymışın.Sen Topuzu kaç kez izledinde konuşuyosunki?Tüm yardımcıların mutlaka alınmalı demesi ise çok gerçekçi Süper Ligden hangi takıma sorsan Mehmet Topuz gibi bir oyuncuyu kadrosunda gömek istiyor zaten.Fenerbahçe 3 yıldır bu adamı almaya uğraşıyor.Avrupaya gidiyo demişin Topalı istemezken bunu alıyolar demişin.Mehmet Topalla Mehmet Topuz aynı özellikteki adamalrmı.Newcastlenin MRde açığı varsa onu alıyor.İhtiyacı olmaya olmaya DM alacak hali yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor, sakat Arjantinli oyuncuları Cangelenin, ligin ikinci haftasındaki Galatasaray maçında forma giyme ihtimali olduğunu açıkladı.
Cangelenin sakatlığı oyuna bu şekilde yansıtılırsa diye ekledim![]()
Last edited by deniz.91 : 08.Ağustos.2008 at 15:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Altay, geçen sezon özel protokolle Beşiktaş'a verdiği kaleci Atilla Özmen'i yuvaya döndürdükten sonra, bu kez de Kayserispor'a gönderdi.
8 Ağustos 2008
Siyah-beyazlı ekip, Atilla Özmen'i ilk yılı kiralık olmak üzere, iki yıllık özel anlaşmayla sarı-kırmızılı ekibe verirken, aynı takımdan santfror Turgay'ı renklerine bağladı. Atilla için Altay'ın kasasına ekstradan girecek bonservis bedelinin 450 bin YTL olduğu öğrenildi.
BankAsyaBirinciLig.com
Haber yalanmış kusura bakmayın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadromuza bu sene katılan Furkan Özcal datada yok sanırım.Oyuncu 1860 Munich altyapısından geldi.Mevkisi ise AMC aldığım bilgilere göre.
Birde Geçen yılı Kastamonusporda geçiren Abdullah Durak var bu yıl kadromuzda ve hazırlık maçlarında çok başarılı olduğu söyleniyor.Mevkisi ise AMR FC uygun.MR:20 AMR:20 FC15 gibi değer verilebilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçen Yıl Kadromuzda Bulunan Hamdi Tevfik Altok Bugsaşspora bonservisiyle transfer oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayserispor 2008-2009 Forma Numaraları
2 - Durmus Bayram
3 - Muslu Nalbantoglu
5 - Ali Turan
6 - Matias Leonardo Escobar
7 - Alioum Saidou
8 - Ragip Basdag
9 - Milan Puroviç
10 - Franco Dario Cangele
11 - Umut Koçin
12 - Delio Cesar Toledo Rodas
13 - Ali Üçkulak
14 - Harun Erbek
15 - Bilal Aziz
16 - Souleymanou Hamidou
17 - Julius Aghahowa
20 - Salomon Olembe
22 - Turgay Bahadir
23 - Ersoy Yilmaz
24 - Bayram Çetin
25 - Aydin Tosçali
35 - Eren Güngör
38 - Kamber Arslan
51 - Koray Çölgeçen
55 - Armagan Kus
61 - Savas Yilmaz
66 - Mehmet Topuz
67 - Mehmet Eren Boyraz
77 - Orkun Bal
81 - Fatih Ceylan
87 - Abdullah Durak
90 - Furkan Özçal
www.kayserispor.org.tr
Last edited by deniz.91 : 12.Ağustos.2008 at 11:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Durmuş Bayraım PA ve CAsında biraz yükseltme yapılmasını düşünüyorum sonuçta ümit milli takımına sürekli çağrılan bir isim ayrıca hep oynadıda Uğur Uçarın olmadığı geçen sezon.Fenada oynamıyor yani
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abdullah Durakın pa ve ca kaç acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abdullahın pasını -7 olması gerektiğini düşünüyorum ben hiç ismi duyulmadı ama abartıszı diyorum mükemmel oynadı hazırlık maçlarında falan bu dönem tolunay hoca bu sezon ilk11de yer verecektir bu adama kesinlikle
Last edited by deniz.91 : 15.Ağustos.2008 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
versality si nin çok yüksek olması, dirençli olması oyuna katkısı açısından, topuz ve gökhan ın ne kadar farklı oyuncular olduklarını göz önünde bulundurmak lazım...
puerta kalbimizde...
El-Hadji ağzından bal damlıyo demekki forumda da Topuzu çekemeyenler var.Gökhan Gönül demişsin en sevdiğim adamlardandır ama daha 8 ay oluyo piyasaya çıkalı hemen alacakmı Newcastle Topuz ise 3-4 yıldır devleri peşinden koşuturuyor.Bir arkadaşta dribblingi niye 15 demiş ona da tavsiyem gelsin Kayseriye çıplak göz seyretsin Topuzu.
Durmuş Toulon turnuvasında Ümit milli takımda göze çarpan isimlerindendi...
Sık sık bindirme yapıyor ve iyi ortalar kesiyor.Savunmada da fena sayılmaz,fiziği sayesinde rakibi iyi marke ediyor...
Toulonda pek vasat değildi kanımca tam bir sağbek gibi oynadı iyi bindrimeler falan yaptı.
Abdullah Durak ise geçen yıl kiradaydı bu yıl takıma katıldı tekrardan Süper Kupa maçında oynayabilir izlemenizi tavsiye ederim tabi maçın atmosferi performansını etkileyebilir sonuçta çok genç birisi
yeni transfer milan puroviç hakkında oldukça iyi yorumlar yapılıyor bu oyuncuyu daha önce incelemiş arkadaşlar var mı nasıl bir oyuncu
oyun stili olarak takımda zaten cangele ve agahowa var yırtıcı koşan forvet yani milan biraz daha pivot forvet gibi top indiren bir oyuncu mu
Abdullah 100-110 CA değerlerini çok rahat hakediyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
kayseri- galatasaray süper kupa maçından;
öncelikle eldeki kadrolarla çok iyi bir 4-3-1-2 düzeni kurulabilir.
orta saha ve forvet mrc mehmet topuz dm saidou mlc olembe olabilir amc cangele
st lerde de aghahowa ve puroviç çok ideal.
eğer oynadığınız takım sizden büyükse ve deplasmandaysanız amc escobar st ler cangele aghahowa da olabilir.
eğer kendi sahanızda antalyayla oynarsanız. escobar cangele puroviç yaparsınız.
mehmet eren gibi bir forvet ve forvet arkasında sakatlananları aratmaz yinede oyunda 130 küsür olmasına çok karşıyım aşırı abartı buluyorum bana kalsa 120 civarı olmalı
orta alan ve forvet mevkii ne kadar kaliteli ise defans ve kaleci o kadar kalitesiz
zaten senelerdir savunmaya takviye yapılmadığından her sene kayseri 100 tane yiyiyor 130 tane atıyor her maç 4-3 5-4 mahalle maçı gibi
bu senede aynı savunmaya 2. ligten adam alırken kaleye hamidou gibi 34 yaşında ligin en kötü kalecisini alırken santrafora sporting lisbondan adam alıyorsun. (fildişi neden hiç bir kupada başarılı olamıyor bir hatta drogba bir hatta ismi duyulmamış tunus liginden kalecisi oynuyor diye)
buna dikkat etmek lazım3 senedir aynı saçmalığı yapmamak lazım alın artık şu stopere adam gibi birini
ben öyle tahmin ediyorum ki bu sene sağ bekte muslu yedeği durmuş sol bektede toledo oynar
stoperlerdede korayla aydın oynatılır.
maçtan bir iki izlenim belirtelim. belki de şu ana kadar izlediğim hatasız tek hamidou maçı ilginç gözlerim yaşardı.
ereni beğendim stoper olarak.
mehmet eren yine bal yapmayan arı gibiydi.
aghahowa çok etkisiz kaldı
puroviç çok iyi bir transfer ancak hazır değil.
kayseride de kimse hazır değil bütün yaz kapmı ne yaptı ki bu takımlar. bugün gidin bir chelsea porsmount maçını izleyin gelin akşama bu maçı izleyin. onlarda insan onlarda takım.
neyse işte bu sene kayseri yine ilk 5 te olur 5. olur daha doğrusu. yine küçük takımları rahat yener yine savunma zafiyeti yüzünden büyük takımlara rahat kaybeder. yine büyüyemez yine büyüyemez
hücum size maç kazandırır savunma ise şampiyonluğu bunu kavramadan kayseri şampiyon falan olamayacak anlaşıldı.
Fikirlerim burada
dün akşam korayı çok begendım cok iyi oynuyor.2008de potansiyeli olan bi oyuncuydu şimdi dahada iyi olmuş. defanstaki erende çok iyi oyuncu olcak.apdulah en az 110 cayı hakeder bencede,mehmet topuzun serbest vuruşda 16dan aşa olmamalı iyi kesio kornerlerdede çok iyi ama kayserı defansıf anlamda sıkıntılar yaşar gibi gelo banada
Abdullahın ca bencede 110 falan olmalı
Mehmet Eren 127 caya falan düşürebilir aslında
Defans sorununa gelince defansa aydın gelirse dahada iyi olacak kanımca Hoca stoperde Aydın - Eren oynatacak ligde kanımca
Forvetlerimizi ise baya iyi buldum.Çok şey bekliyorum ikisindende
Uzun zamandır yoktum Puroviç'ten haberim yoktu.Gerçekten iyi olmuş alınması.21 Yaş altı Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan formasıyla izlemiştim.İglesias'a benzer yapıda özellikle kafa vuruşları ayrıca son vuruşları da çok iyi.
Göze çarpan özellikleri
Bitiricilik:14
Top kontrolü(First touch):13-14
Kafa 17-18
Pas:12-13
Penaltı:15-16
Teknik:12-13
Topsuz Alan:15
Positioning:11-12
Cesaret:15-16
Hızlanma:11
Hız:13