teşekkürler shadowrefree, bir çok fm sever olaylara kendi takımı gözüyle fanatik bakmakta ve tam olarak değerlendirmenin nasıl işlediğini bilmedikleri için bu biçimde eleştirileri de normal karşılamaktayız. Fakat Resmi Araştırma forumlarımızda ilgili takım başlığı altında yazılan tüm yapıcı kaliteli eleştirileri dikkate aldığımızı ve değerlendirdiğimizide unutmamamız gerekmekte. Yok efendim Fenerbahçe çok güçlüymüş yok efendim beşiktaş, galatasaray'ın güçleri kötü olmuş gibi eleştiriler hiç yapıcı değil. Tüm kuluplerimizin dengeleri oyun yapımcısı SI tarafından belirlenen kriterlerden geçirilerek hazırlanmıştır. Göreve geldiğimiz süreden sonra ekibimiz 8.0.2 yaması için TSL ve TFF 1.Lig üzerinde detaylı çalışma yaptı. TFF 2.Lig de ise 2009 itibariyle daha güçlü bir ekiple çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz tarihten çalışma teslim tarihine kadar bize ayrılan kısa sürede TFF 2.lig kulüplerinin kadrolarının güncelliği konusunda titiz davrandık ve önümüzdeki çalışmada kurulacak kaliteli araştırma ekibiyle bu alt liglerinde kalitesini arttırmak hedefindeyiz.

SI 8.0.2'yi test etme imkanını bize biraz geç sunup tespit edilen eksiklik ve hataları düzeltmeyide pek sunmadan acel acele yamayı sevgililer gününe yetiştirmek için kastı ve yayınladı. Durum böyle olunca bizlerinde hiç hoşnut olmadığı bir takım durumlar söz konusu oldu.

şimdi, 8.0.1 de ki kayıtlı oyun çalışır fakat oyuncu özelliklerinde belirgin değişiklikler göreceksin tüm oyuncuların özellikleri 2 puan kadar düşüş yaşıyor.

maç motorundada bir çok düzenleme yapılmış, 8.0.1 ile karşı karşıya yaşanan aşırı gol kaçırmalarına pek rastlamadım.