Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Fenerbahçe,Sevilla'yı eleyerek Şampiyonlar Liginde çeyrek finale kalabilecek mi
- Voters
- 75. You may not vote on this poll
-
Kanatları çok güçlü.. Ama Navas'ı Roberto Carlos rahatlıkla durduracaktır.. Sol taraftaki oyuncu(ismini hatırlayamadım) çok hızlı ancak teknik açıdan biraz zayıf.. Gökhan bir nebze zorlanabilir orayı savunurken.. Forvetlerininde fazla zorlayacağını düşünmüyorum.. Kanoute eskisi kadar hareketli değil.. Büyük ihtimalle onu Edu tutar, hava toplarını keserse yerden toplarda fazla zorlayacağını sanmıyorum..Luis Fabiano'yu da Lugano tutabilecek seviyede iyi bir oyuncu.. Mehmet Aurelio'ya yine çok iş düşecek.. Alex'i marke ederlerse hücumu başlatacak gizli bir oyun kurucu olmalı.. Maldonado veya Aurelio bu işi yapabilir.. Kanatlar en önemli silahımız olacaktır bizimde.. Uğur ve Deivid sağ ve sol kanatlarda oynayacaktır yine.. Forvette de muhtemelen Kezman her nekadar eski formunda olmasada topsuz alanda ne kadar iyi hareketlendiğini biliyoruz.. Son vuruşlarda bir nebze sıkıntı yaşayabiliriz.. Yenecek kalitedeyiz, umarım yeneriz..
-
Benim görüşüme göre Fenerbahçe en kötü kurayı seçti. Büyük rakiplerden birisi gelseydi ben kolaylıkla turu geçmesi adına yorumlar yapabilirdim. En azından ihtimali vardı derdik. Zaten Fenerbahçe iyi bir oyunla Sevilla'yı elerse kupaya kadar gider. Ancak oynadığı futbolla turu geçme şansının çok çok çok az olduğunu düşünüyorum. Oyuncu kritiğine girmeyeceğim sadece şundan bahsedebilirim. Bu takım son iki yılın Uefa şampiyonu. Şimdi ibreyi ters çeviriyorum ve hayatında ilk defa gruptan çıkan bir Sevilla ile 2 yıl üst üstte Uefa'yı kaldırmış Fenerbahçe karşılaşıyor. Heralde bu maç için konuşmaya değmezdi değil mi?
Mesaj Yetkileri