-

Hüseyin'in kafa 17, pas 14 eskisinden daha gerçekçi yapılmış ama kafa da 14-15 olabilirdi..
Hüseyin gibi bi futbolcunun pas yeteneği 14, Gökdeniz'in ki 12.Bu dikkatimi çekti.Hasan'ın tekniği 12, Gökdeniz'in ki 13.Bu oyunu oynayıp oyuncuları tanımayan bi adam Gökdeniz'in Hasan'dan sadece hızının iyi olduğunu düşünür.Heralde TS'yi az çok takip edenler iki oyuncu arasındaki farkın uçurum kadar olduğunu bilir.Bide Gökdeniz şuan TS'yi sırtlayan 2-3 isimden bir tanesi ve onlardan en iyisi.Bunlar göz önüne alınmalıydı.Gökdeniz'in ben genel olarak özelliklerini beğenmedim bu yamada da.Bence fiyasko bir Gökdeniz olmuş..
Umut normal yapılmış beklediğim gibi.Keza Yattara'da öyle.Barış beklediğim düzeyde değil.Jabi gerçekten çok iyi yapılmış.Ama Jabi TS'de 3-4 maç ya oynamıştır ya oynamamıştır.Ayman baya iyi..
Abdullah Karmir diye bi isim var kadroda.Böyle bi oyuncunun varlığından haberim yok.Ömer Rıza ile yollar ayrıldı..
Kısaca ilk izlenimlerim böyleydi.Ben zate TSL oynayan bir kişi değilim.Bu hataları gördüm ve yazmak istedim.Yeni bir yapılanma var zaten araştırma ekibinde.Sonraki FM serilerinde gerçeğe daha yakın olacağına inanıyorum.Saygılarımla..
Mesaj Yetkileri