1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Neden olduğunu sana anlatabilirim ama bu tutumda olduğun sürece seninle tartışmak hiç ama hiç içimden gelmiyor. İlhan PArlak daha Fenerbahçe'ye transfer olmadan, Dünya Gençler Şampiyonasında gol kralı olduğunda -9 pa verildi.

Tekrar diyorum, ilgili konularda eleştirini yap, mutlaka cevap veren olacaktır ama burada bu şekilde yazmaya devam edersen, sorularına pek cevap alabileceğini sanmıyorum. Ben artık dayanamadım da yazdım İlhan olayını, diğer dediklerine hiç girmiyorum, girmeyi de düşünmüyorum.

Sakin olun arkadaşlar, hepimiz en iyi, em gerçeğe uygun olanın olması için uğraşıyoruz, fevri davranmayın, daha net, açıklayıcı, ikna edici gerekçelerinizi Araştırma Bölümünde belirtin.
    Bursasporlu okanda bi zamanlar olumuştu gençler şampiyonasında
    Ama okana bu kadar yüksek pa verildiğini hatırlamıyorum açıkçası.
    Benim demek istediğim oyunda çok pembe gözlükle bakılmış fenerbahçeye performansı iyi olanlar yükseltilmiş,kötü olanlarda gelecek vaad eden gösterilmiş.Tamam bunada kabul ederim ama gs de bu durum böyle olmaması beni sinirlendiren taraf.Gerçekte gs 11 inde bulunan bir çok oyuncu oyunda 18 sokmam neredeyse.Artışta beklemiyorum artık düşürülmeseydi bare..Ama dediğiniz gibi orta yol bulamıycaz...2009 DA DAHA İYİ BİR FM DİLEĞİYLE..
    Last edited by Onurap : 15.Şubat.2008 at 16:32

Mesaj Yetkileri