Quote Originally Posted by Onurap View Post
Bursasporlu okanda bi zamanlar olumuştu gençler şampiyonasında
Ama okana bu kadar yüksek pa verildiğini hatırlamıyorum açıkçası.
Benim demek istediğim oyunda çok pembe gözlükle bakılmış fenerbahçeye performansı iyi olanlar yükseltilmiş,kötü olanlarda gelecek vaad eden gösterilmiş.Tamam bunada kabul ederim ama gs de bu durum böyle olmaması beni sinirlendiren taraf.Gerçekte gs 11 inde bulunan bir çok oyuncu oyunda 18 sokmam neredeyse.Artışta beklemiyorum artık düşürülmeseydi bare..Ama dediğiniz gibi orta yol bulamıycaz...2009 DA DAHA İYİ BİR FM DİLEĞİYLE..
Eskiyi karıştırma, yıllarca gerçek hayatta 2. ligde zor oynayan adamları yıldız oyuncu diye oynattık eski araştırmalar sayesinde. Bu ekibin daha ilk çalışması bu, zamanla elbette daha iyi olacaktır ama senin gibi yapıcı olmak yerine sadece saldırmayı seçen arkadaşlar yüzünden, haftalardır bu işe emek veren arkadaşların hevesi kırılıyor. Galatasaray konusu aylarca açık kaldı forumda ve orada birçok tartışma yapıldı, orta yol bulundu. Eski konuyu bir oku istersen.

Hem neden bilerek Galatasaray kötü yapılsın ki, buradan bizim veya araştırma ekibinin ne karı olabilir. Oyunda Galatasarayın başarısız olmasını neden isteyelim? Neden bilerek Galatasaray kötü yapılıp Galatasaray'lıların tepkisini alalım? Sana bunların bilerek yapılabileceği mantıklı geliyor mu?

Bak yine tekrarlıyorum, Galatasaray konusu orada duruyor, kendi istediğin şekilde nasıl olması gerektiğini düşünüyorsan editörü açarsın, değerleri verirsin ve çıkan sonucu da o konuya yazarsın, üzerinde tartışırız. Ama değerleri verdiğinde canın çok artmamasına, oyuncuların özelliklerine gören rca değerini tutmasına özen göstermek gerekiyor, aksi halde çok abuk sonuçlar doğabiliyor.

Şimdi eleştiride bulunan tüm arkadaşlardan ricam, hepinizde editör var, açın editörü, nasıl olması gerektiğini düşünüyorsanız oyuncuları öyle ayarlayın, b,r ss alıp bunu foruma koyun ve öyle tartışalım. Çünkü bu şekilde tartışmayla elimize hiçbirşey geçmiyor.

Amacınız gerçekten doğru şeyler yapılmasını sağlamak, daha gerçeğe yakın araştırma olmasını sağlamaksa, boş mesajlar atmak yerine, dediğim gibi yaparsınız profil koyarsınız tartışırız. Ama amacınız ortamı germek, yapılan emeği hiçe sayıp çamur atmaksa, bizim de bir yere kadar dayanma sınırımız var, o sınırı aşarsanız gerekeni yaparız. Bunu bir tehdit olarak algılamayın, araştırma bölümünde çok sert tartışmalar oluyor ve bu nedenle de kimse ceza almıyor.

Siz de somut verilerle gelin, hakkınızı sonuna kadar savunun, biz de katıldığımız yerlerde tamam, katılmadığımız yerlerde de neden katılmadığımızı belirtelim.