Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bişey soracam..

801 ile bağlantı sorunu var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 Bilgisyarın hamachi ile birbirine bağlanabilmesi için oyun versiyonlarının aynı olması gerekiyor. Yani 8.0.2 yüklü biri 8.0.1 ile bağlantı kuramaz

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Baki Mercimek dikkatimi cekti benmde Şişirme gibi oLmuş biraz.Oyun hatasından doLayı mı acaba bu da yoksa araştırmacının gözLemLeri sonucu verilen değerLermi ?

ek oLarak yamada hata yaşanıyor oLması Fenerbahce ve GaLatasaray'ın bütce sorunu yani ; bütün hevesimi kaçırdı herhLde bu yamayLa oynamıycam oyunu düzeLene kadar bekLiycez artık..

Türkiye AraştırmaLarında emeği geçen herkese de teşekkürü bir borç biLirim
    Last edited by GebzeLi1907 : 15.Şubat.2008 at 21:12

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu yamalar, yanlış hatırlamıyorsam kayıtlı oyunlarda geçerli olmuyor. Aslında bununla ilgili bir çalışma yapılamaz mı? Onca yıllık kariyeri bitir yeni bir tane aç. Gerçi bitirmeden de devam edebiliriz ama birden fazla kariyer açmayı sevmiyorum.
    kayıtlı oyunların sadece maç motoruna etki ediyor...mesela 800 deki kornerden atılan her gol fauldü...ama 801 i kurdum artık tek tük çalınıyor kornerden olan gollere faul...kariyerimde bu arada 2019 yılındayım...

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Arkadaşlar şimdi deivid ve ALEX duymuş olacak ki eleştirilerinizi şu an ki rize maçında yaptıklarını görelim ;
    Alex ilk gol asist >
    Deivid kafasıyla mükkemmel bir vuruş ile ters köşeye topu gönderdi ve GOL.
    Alex ikinci golde milimetrik bir pas attı hemde tam orta sahanın orta noktasından.
    Alex üçüncü golde gökhan gönül'e çıkardığı topa dikkat edelim.
    Lütfen bu pozisyonları iyice inceleyin.
    Cengiz abi ne kadarda güzel yapmış puanlamaları şu an maçı izlerken anlıyorum!
    Öyle normal paslarda değil hani alex'inkiler dikkatinizi çekerim kesinlikle izleyin!
    Erencim sana katılıyorum ve katıla katıla gülüyorum...arkadaşlar dahala neyi iddaa ediorlar anlamıyorum...o kadar yönetici tartışma alanı burası değil diyor...ama dinleyen yok...kardeşim kaç ay takımların tartışılma yerleri açık kaldı neden oraya gidip fikrini belirtmedin de çıktıktan sonra sokaktaki karı gibi car car ötüyorsun...sözüm meclisten dışarı...hadi bazı yöneticiler fenerli diyelim...feneri super yapıolar...hiç mi galatasaraylı yönetici arkadaşımız yok ve gs yi inceleyen arkadaşın bir garezimi varki kötü yapsın...

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Rizespor karşısında bunları yapamayacaksa Alex'in Alex'liği kalır mıydı ?
    yanlış hatırlamıyorsam inter bu sene tek mağlubiyetini bu sene fb den aldı...ve alex cambiasso ya öle bir çalım attıki adam popo üstü düştü...ondan sonra inanılmaz bir pas ve deivid akrobatik bir vuruş...ondan sonra alex cska maçında dk 8 inanılmaz bir fırsatçılık ve deplasman attığı kafa golü ile takım öne geçiyor...içerdeki cska maçında da beraberliği getirdiği attığı golü hatırlıyorsunuz sanırsam kaç kişiyi geçti ve inanılmaz vurdu...devre biterken uğur a attırdığı golüde hatırlarsınız o zaman...bunlar amatör küme maçları değildi sanırsam...

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Devidin kafa vuruşunu bu kadar şişiriyosunuz ya şaşıyorum göz var nizam var.Ayrıca inanılmaz kötü bir rize var yenilen gollerin hepsi dehşet savunma hatası.Sonra konu sadece alex değil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca kalecide tam bir kumbara..
    iide kafa atarken savunma hatasının ne önemi war...adam doğru yer alıp düzgün bir kafa vuruşu yapmış mı yapmış...çıkar artık şu at gözlüklerini be adam...:@

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya bu oyundaki özeliklerin editöre göre farklı çıkması düzeltilemez mi yahu. Özellikle bazı adamlarda çok farkettiriyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Arkadaşlar, oyuncu eleştirilerinizi bu konuda yapmamanızı şiddetle tavsiye ederim.

Sorumlu arkadaşlarım oyuncularla alakalı yaptığınız eleştirleri silecekler.
    Oyuncular ile ilgili yapılan eleştiri mesajları silinmiştir. Lütfen bu tutumunuzu devam ettirmeyin arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar konunun nerede söylenmesi gerektiği belirtildi. Konu bitmiş gitmiş. Şimdi biz cevap veriyoruz diye suçlu olacağız ancak yönetici olmanın getirisiyle gelip burda birşeyler söylemek olmuyor.

Daha açıklayıcı nasıl olur bilmiyorum. Ben kendi adıma birşeyden bahsediyorum. Bana oyuncu özellikleri ile ilgili anlatımlar yapılıyor. Yahu bırakın kafa vuruşunu zıplamayı

Pasları çok iyi olan bir oyuncu normal bir oyuncudan aşağı seviyede olmuş. Bunlar genelde de Galatasarayda gerçekleşmiş. Bunu bilmek için çok şey öğrenmeye gerek yok izliyoruz ve pas durumunu görebiliyoruz. Gene Konfüçyus'tan bir laf gelmesin şimdi. Abooo takılıyorum kızma

Ya Galatasaray araştırmacısı doğru değerleri giriyor. Diğer araştırmacılar abartıyor. Yada diğer araştırmacılar doğru değerleri giriyor. Galatasaray araştırmacısında bir problem var.

Anlatabildim mi bilmiyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında editörden bakınca oyuncu özelliklerin gerçekçiliği ortada. Eskiden oyun editördekinden daha fazla değer veriyordu ama şimdi böle bişey yok ahatta düşüş bile olabiliyor. hatta ilginçtir 8.01 de kayıtlı oyunu 8.02yi kurduktan sonra açın oyuncuların özellikleri tüm takımlarda 1-2 puan düşüyor, eee doğal olarak yükseğe alışmış bizleri de bu iş mutlu etmiyor. Bilen var mı bilmiyorum acaba bundan sonra ne yapılacak yani SI bununla ilgili ne yapmayı düşünüyor?

8.0.1 den sonra gol olmuyor diye sıkıntı çekiyorduk 8.0.2 den sonra da maçlar halı saha maçı gibi oldu. Skorlar 4-4,5-4... şeklinde oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

8.0.2 ye girdim şuan . Trabzonspor'a bir bakayım dedim. Koskoca transfer sezonunda 2 oyuncu almamıza rağmen aldığımız oyuncuyu normal transfer gibi gösterilmiş. Sayed Moawad kiralık alınmıştı çünkü. İşte Trabzonspor.org sitesindeki duyuru..

Sayed MOWAD: Mısır’ın İsmaily takımından transfer olan Sayed Mowad’ın kulübüne sezon sonuna kadar 150 bin dolar kiralık bedeli ödendi. Bu oyuncunun önümüzdeki sezon için Trabzonspor’a transfer opsiyonu olarak 900 bin dolar belirlendi. Sayed Mowad bu sezon sonuna kadar takımımızda 180 bin dolar karşılığında forma giyecek. Bu oyuncunun menajer bedeli olarak ise 20 bin dolar ödenecek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Keşke bu tarz hatalarla sınırlı kalsa.. İncelemeye devam ediyorum ... Gökhan Gönül Yattara'dan hızlı bir oyuncu şeklinde şu an..Musa Büyük 6 ay sakat nedendir ? Bu güncellemede ara transferler yer alıyorsa neden Musa hala sakat hemde 6 ay ? Gökdeniz dümdüz bir oyuncu halinde şu an. Son Bursa maçında bir şutu direkten diğerinide uzaktan kalecinin zor çıkardığı Çağdaş'ın şutu da 6 ! Bu ne komikliktir ya ? Ömer Rıza denen adamın profilinde nerdeyse çift haneli rakam yok 1-2 gibi rakamlar yer alıyor. Umut Bulut çok iyi bir golcü değil ama 2 senede 25 tane gol atmış bir adam İlhan Parlak'tan kötü.. Barış Memiş AMC De oynuyabiliyor maşallah . Bu çocuk heralde oyun kurucu falan Ersun Yanal onu laf olsun diye sol kanatta oynatıyordu. Ergin Keleş'in en fazla 12 si var. Bazı takımlar acayip şişirilmiş ama Trabzonspor'u izleyen arkadaşımız pek iyi tartamadı heralde.. Bir takım ancak bu kadar kötü yapılır. Kariyer fln hikaye yani. Berbat olmuş Ts
    Last edited by shamur1 : 16.Şubat.2008 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

@shamur1

Ts araştırmacısının bacağı 2 yerden çatladı ve araştırmayı gönderemedi.Kısmen birşeyler yapmaya çalıştık ama zaman da kısıtlıydı, elimizde izleyecek bir maç da bulunmuyordu.Gözden kaçan ufak tefek eksiklikler vardır, Ts 3 takım gibi çok fazla izlenebilen bir takım hüviyetinde değil maalesef.Hele Lig Tv'nin son kararı sonra hiç hoş olmadı..

Yurt dışı transfer gönderilir ve transfer olduğu ülke ilk seferinde dataya dokunamaz, çünkü mesela Tümer'i ben yaptım ve SI Games'e gönderdik datayı, Yunanistan araştırmacılarına da gitmedi anlayacağın.2009 için onlarda olacak ve onlar işleyerek gerekirse geri gönderecekler.

Mowad'ı onlar ekledi, düzeltme şansımız da yoktu maalesef.Detayları her ülkenin headresearchü ile görüşerek öğrenebilirsin, çünkü genel datayı onlar takip eder..
    Last edited by Cengo : 16.Şubat.2008 at 02:05
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

v802 genel olarak gusel olmus arastırma ve inceleme ekibine tesekkurler

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    8.0.2 ye girdim şuan . Trabzonspor'a bir bakayım dedim. Koskoca transfer sezonunda 2 oyuncu almamıza rağmen aldığımız oyuncuyu normal transfer gibi gösterilmiş. Sayed Moawad kiralık alınmıştı çünkü. İşte Trabzonspor.org sitesindeki duyuru..

Sayed MOWAD: Mısır’ın İsmaily takımından transfer olan Sayed Mowad’ın kulübüne sezon sonuna kadar 150 bin dolar kiralık bedeli ödendi. Bu oyuncunun önümüzdeki sezon için Trabzonspor’a transfer opsiyonu olarak 900 bin dolar belirlendi. Sayed Mowad bu sezon sonuna kadar takımımızda 180 bin dolar karşılığında forma giyecek. Bu oyuncunun menajer bedeli olarak ise 20 bin dolar ödenecek.
    Bu haber 8 Subat tarihinde, yani SI'a en son guncellemeyi yollamamizdan 1 gun sonra cikti. Daha once ciksaydi atlamazdik demem mumkun degil ancak haberin cikis itibariyle ekleme ihtimalimiz de yoktu.

Keşke bu tarz hatalarla sınırlı kalsa.. İncelemeye devam ediyorum ... Gökhan Gönül Yattara'dan hızlı bir oyuncu şeklinde şu an..

Peki Yattara'nin nesi abartili? Hizini peki yukseltelim ama nesini dusurmemiz dogru olur?

Musa Büyük 6 ay sakat nedendir ? Bu güncellemede ara transferler yer alıyorsa neden Musa hala sakat hemde 6 ay ?
    Dikkat ederseniz kadrolar devre arasi olmasina ragmen oyun sezon basinda basliyor. Eger sakat olmasini istemiyorsaniz Ocak ayina baslayan bir lig ile beraber oyunu acarak oyunu Ocak ayinda baslatin ve oradan devam edin.

Gökdeniz dümdüz bir oyuncu halinde şu an. Son Bursa maçında bir şutu direkten diğerinide uzaktan kalecinin zor çıkardığı Çağdaş'ın şutu da 6 ! Bu ne komikliktir ya ?
    Gokdeniz'de hangi ozellikler cok yuksek, hangi ozellikler cok dusuk. Anlatin ve ayar yapilabilsin. Oyle kuru kuru olmamis gibi seyler yazmak cok yanlis. Mesela bu elestirinizin acinacak halde oldugunu soyleyip isin icinden cikabilirim ama amacim isin icinden cikmam degil, varsa olan bilginizi paylasmanizi saglamak. Ayrica size Gokdeniz duz bir oyuncu gibi gorunebilir ama Gokdeniz su anki hali ile Turkiye'de oynayan en iyi Turk oyuncu (M. Topuz ile beraber). Daha iyi yapilmayacaktir. Abartili olan ozellikleri dusebilir, dusuk olan ozellikleri daha yukariya cikartilabilir.

Toplara sert vurmak uzun sutlarin iyi oldugunun gostergesi degildir.

Ömer Rıza denen adamın profilinde nerdeyse çift haneli rakam yok 1-2 gibi rakamlar yer alıyor. Umut Bulut çok iyi bir golcü değil ama 2 senede 25 tane gol atmış bir adam İlhan Parlak'tan kötü.. Barış Memiş AMC De oynuyabiliyor maşallah .
    Bu çocuk heralde oyun kurucu falan Ersun Yanal onu laf olsun diye sol kanatta oynatıyordu.

AMC oyun kurucu demek degil, ofansif orta saha demektir. Evet kanat oyuncusu olmasi gerektigi bir gercek. Keske bu oyuncu halen PAF takiminda oynarken bu bilgiyi paylasabilmis ve daha once iletebilmis olsaydiniz.

Ergin Keleş'in en fazla 12 si var. Bazı takımlar acayip şişirilmiş ama Trabzonspor'u izleyen arkadaşımız pek iyi tartamadı heralde.. Bir takım ancak bu kadar kötü yapılır. Kariyer fln hikaye yani. Berbat olmuş Ts
    Ozellikleriin nasil olmasi gerektigi konusunda biraz fikir verin, nispeten az izlemis olan bizler de yansitabilelim. Maalesef Trabzonspor konusunda hem Trabzonspor'u yapacak arkadasimizin sanssizligi hem de yillardir arastirmanin dikkatle yapilmamis olmasi sozkonusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Öncelikle yamada emeği geçen herkese teşekkürler. Benim 3 sorum olucak,1.si kayıtlı oyunum üzerinde yine bu finans problemi oluşucakmı? 2.si de oyunda milli takımında under 23 te oynayan bir oyuncuyu kadroya alma zorunluluğu olmasına rağmen milli takımımızda under 23 yok bu nasıl hallolucak, acaba hep 6 yedek oyuncuyla çıkmak zorundamı kalıcam? 3.sü patchi yükledikten sonra sahip olduğum 4-5 oyuncunun özelliklerinde ciddi düşmeler oldu bu da patch kaynaklı mı?
    Şimdiden teşekkürler..
    Last edited by ataman5 : 16.Şubat.2008 at 09:40

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar ben 8.0.2'yi yükledim ama yeni oyun'a başlarken 8.0.0'ı seçtiğim halde gene 8.0.2 açılıyor ne yapmam lazım?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok şut çekip az gol atma sorununu kökünden çözmüşler bu yama ile birlikte. 3 şut çekip 4 gol atabiliyorsun.

Teşekkürler SI Games.

Arkadaşlar, sadece torrent ile indirilir diye birşey yok! Nereden çıkardınız! Rapidshare'den indirdim ben. http://community.sigames.com/eve/for...1/m/3342088083 bu sitede rapidshare linkide var. işte buda link : http://rapidshare.de/files/38575630/FM2008_v8.0.2_Patch.exe.html

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuncu güçleri editörden ayarlanabilir sorun olmazda şu Gs-Fb bütçe olayı baya kötü olmuş inş. bu sorun biran önce halledilir

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

Sanki çok fazla penaltı oluyor gibi, sizde de öyle mi?...
    Acaba gol atamama sorununu çözmek için seçtikleri yollardan biri de bu mu?...

ilk önce şunu belirtmek isterimki finans durumunun hatasi insanlık halidir olabilir diye açıklanamaz.Çünkü bu oyunda finansın ne kadar önemli oldugunu anlatmamıza gerek yok.Nasilki bir doktor hatası kabul edilemez aynı şekilde fmdede finanstaki bu hata kabul edilemez.gelelim oyuncu özelliklerine;gökhan gönül bu patchde niye bu kadar kötü?ugur boralin özellikler düşmüş.ilhan parlak kezmandan iyi neredeyse.kezmanın neler yaptıgını herkes görüyo.saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    .

krapinovic e katılıyorum. çok fazla penaltı oluyor. hatta genelde bir penaltı olunca ikincisi de oluyor.

bu oyundaki maç oranları 1.25 falan olacak diolardı bende hala aynı 1-6 falan yazıor...sizdedemi öle...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    bu oyundaki maç oranları 1.25 falan olacak diolardı bende hala aynı 1-6 falan yazıor...sizdedemi öle...
    evet o olay benimde dikkatimi çekti öyle yazıyo

fenerbahcenin renkleri çok güzel olmuş bu arada yalnız söylemeden geçemiyeceğim herkes alexi kaka dan iyi yapmışları diyodu ama ben alexten hiç verim alamıyorum gerçeğinden çok daha kötü oyunu hiç ağırlığını faln koymuyo yani...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bende Alex çov yapıyor..Gerçekten Alex'i Müthiş yapmışlar oyunda...Her maç kesin 1 golu var...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    Evet bendede hala 1-6 yazıyor ayarlardan bir düzenlememi yapıcaz? Yoksa bizde mi sorun var

yaw bu maç oranları hakkında nie hiçbir site yetkilisi bir açıklama yapmıor bir ayar gereklimi onları açmak için???????

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

3 maçta 7 penaltı gördüm.Biraz abartmışlar

ben tam 8 maç yaptım daha penaltı olmadı kornerden gelen gollerimin hepsi sayıldı ayrıca uzaktan şutlarda kalecilerin topu daha farklı kurtardığını pas atarken oyuncuların top sürerkenki farklılıkları çok belli güzel olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bir arkadaşım 802'yi yüklemiş.Gittiğimde gördümki takımda 20 tane yabancı var.13 tanesini alt kulüplere kiraladı.7 tane kaldı.Onların hepsini kadroya aldı fakat "Kadrodaki yabancı sayısı 7 en fazla 6 olmalı"yazıyor.Yani sınırsız sayıda yabancı alabiliyor muyuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bir arkadaşım 802'yi yüklemiş.Gittiğimde gördümki takımda 20 tane yabancı var.13 tanesini alt kulüplere kiraladı.7 tane kaldı.Onların hepsini kadroya aldı fakat "Kadrodaki yabancı sayısı 7 en fazla 6 olmalı"yazıyor.Yani sınırsız sayıda yabancı alabiliyor muyuz ?
    Aygün bildiğim kadarıylla sınırsız oyuncu alabiliyorsun fakat 8 tanesine numara verebiliyorsun yani diğerleri oynatamıyorsun.Böle olması lazm

Sayfa 9 / 13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri