Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Konyaspor
-
Galatasaray
-
Berabere
-
İsteyen katılır isteyen katılmaz
Lincoln bu takımın herşeyi değildir. Lincoln olmadan bu takımın neler yapabildiğini hepimiz gördük, görmeye devam edeceğiz... Kendimi Lincoln’ün yerine şöyle koyuyorum. Evet ben mesleğimde şuana kadar iyi bir yere gelmiş bir insanım. Çok becerikliyim diyelim. İşimi en iyi şekilde yapıyorum. Ve bunu gören başka bir firma bana iş teklifinde bulunuyor. Oraya gidiyorum. Oradada çalışkan insanlar var... Ve ben orada kendimi ispatlamam gerekir. İspatlayamazsam maalesef sonum kötü olacaktır.
Yani Lincoln evet iyi bir futbolcu ama burasıda Galatasaray. Nice başarılara imza atmış, nice büyük futbolcular yetiştirmiş Türkiye’nin en büyük spor kulübüdür. Çark şuana kadar çok şükür kusursuz işlemektedir. Çünkü çark onunlada, onsuzda takır takır işliyor.
Ben şuan; Yıllık 4 Milyon Euro değil, Yıllık 100 bin dolar’a oynayan, Uğur Uçar, Mehmet Topal ve Arda Turan’ı düşünüyorum... Serkan Çalık’ı düşünüyorum ben. Yüreğini sahaya koyan futbolcuyu. İnşallah gün gelir Lincoln’de iyi bir form tutar işte o zamanda benim gözümde bu saydıklarım kadar değerli olur.
Mesaj Yetkileri