10.HAFTA
Fransada iki büyük kulüp geçen sezon bizi her iki maçtada yenen bordoyu bu sefer 88'de piatti avlıyor...
11.HAFTA
Kendi sahamızda auxerre ile karşılaşıyoruz baştan sona üstün oynadığımız karşılaşmayıda dalıyoruz haftayı puan kaybı yapmadan kapatıyoruz...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.MAÇ
Kendi sahamızda benfica ile karşılaşıyoruz geriye düşüyoruz.Cesur değişiklikler yapıyorum 1-1 e getiriyoruz girdiğimiz birçok pozisyondan yararlanamayan flores maçın adamı oluyor...
12.HAFTA
Fransada derbi geçen sezonun acısını çıkartmak isteyen lyonun amacı psg yi ezip geçmek tam tersi bu maçta psg 4-1 yapıyor oyundan kopunca keita biizi avlıyor 4-2 oluyor lyonu deplasmanda devirdik...
COUPE DE LA LİGUE
Evet Birk kupa maçı yedeklerime şans verdik.2 kez öne geçtigimiz maçta penatılara kadar gitti.Maçı penatılarlada olsa aldık...
13.HAFTA
Rennais karşısında oldukca zorlanıyoruz ama golü bulduktan sonra geri çekilip kontr atak arıyoruz.Diane penaltı kaçırıyor.Bu haftayıda kayıpsız kapattıgımız için çook mutluyum...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.MAÇ
Benfica deplasmanındayız zor bir deplasman ama 2 defansımızın attıgı süper gollerle karşılaşmadan 3puan ile ayrılarak büyük bir sürprize imza attık.Alkışlanacak bir performans çiziyoruz...
14.HAFTA
Evimizde monaco ile karşılaşıyoruz..Baştan sona üstün götürüyoruz karşılşmayı ve hakettigimiz maçıda alıyoruz...
15.HAFTA
Lige yeni çıkmış la havre deplasmanındayız flores ile öne geçiyoruz golü yiyioruz 45+3 de flores hakikaten müthiş bir gol atıyor ve bizi sırtlıyor...
16.HAFTA
Marsilya deplasmanındayız hedefimiz galibiyet ama öne geçtiğimiz maçları veriyoruz bu maçta onun kopyası gibi olluyor oyuncularımı sert bir dille uyardım...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 5.MAÇ
Evet leverkusen karşısında favoriydik ve maçıda aldık gruptan çıkmayı garantiledik...Çok mutluyum süpriz oldu benim için...
17.HAFTA
Nancy deplasmandayız.Yendilgi alıyoruz geçen sezon ki gibi hak ettik mağlubiyeti galibiyeti hak eden tarafsa nancy di bu arada sakatlıklar kervanınıda başşka bir isim clement eklendi...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 6.MAÇ
Evet son maç 2 takıımda gruptan çıkmayı garantilemiş.Öne geçiyoruz ikinci yarıya tutuk başlıyoruz maçı milan alıyor.Artık futbolcularma sok ikazımı yaptım.Öne geçtiğimiz maçları geri veremeyiz...
![]()