1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: 75 Metreden inanılmaz gol !!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

rapid den uploud ettir sonra downloud linkini burada foruma yaz...bi görelim bakalım senin gol nasılmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Philadelphia

Default Benimki 70 metreden birazda paylaşıma saygı lütfen

Benim daha şimdi bjk la oynarken azar karadaş atti 70 metreden sildigim bir oyundada anelka atmişti 75 mt.den.bazilari nedense ya çok küçük görüyor böyle şeyleri ya da olagan.evett olagan olabilir aslında haklısınız ama sonuçta sanırım önemlii olanda paylaşmaktir..arkadaşi tebrik etmek düşer ve paylaşaminin devamini dilemek..Tebrikler inşallah 80 den atarsam ekliicemm buraya : ) Saygılar. (-Şu Malik Fathiyi 3 senedir alamiyorum yaa nefret ettim adamdan üstüne para verse yinee almam -)

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

Quote Originally Posted by BekirCevik
    Benim daha şimdi bjk la oynarken azar karadaş atti 70 metreden sildigim bir oyundada anelka atmişti 75 mt.den.bazilari nedense ya çok küçük görüyor böyle şeyleri ya da olagan.evett olagan olabilir aslında haklısınız ama sonuçta sanırım önemlii olanda paylaşmaktir..arkadaşi tebrik etmek düşer ve paylaşaminin devamini dilemek..Tebrikler inşallah 80 den atarsam ekliicemm buraya : ) Saygılar. (-Şu Malik Fathiyi 3 senedir alamiyorum yaa nefret ettim adamdan üstüne para verse yinee almam -)
    saol kardeşim düşüncelerin için
    malik fethi yi bende alamamıştım BJK ye

Mesaj Yetkileri