1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Lincoln yine sakat

1. Default Lincoln yine sakat

LİNCOLN YİNE SAKATLANMIŞ
    ŞOK GELİŞME

Lincoln'e darbe!

Galatasaray'ın yıldızı, Leverkusen maçının ardından çıktığı ilk antrenmanda Barış'ın darbesiyle sakatlandı. Kondisyon eksiği de bulunan Brezilyalı futbolcunun, Konyaspor kadrosunda yer almayacağı açıklandı

Galatasaraylı Lincoln'e yine bir haller oldu. Uzun süren sakatlığının ardından iyileşen ve Leverkusen maçında oynamayı bekleyen Brezilyalı yıldız futbolcu, bu maçın son 5 dakikasında oyuna alınmasına sinirlenmiş, el-kol hareketleriyle isyân etmişti.
    Lincoln, bu maçın hemen ardından yapılan ilk antrenmanda sakatlandı. Futbolcunun, takım arkadaşı Barış'ın darbesiyle karşılaştığı açıklandı. Basına kapalı olarak yapılan antrenmanda yaşanan bu sakatlık haberi, 14 Şubat'ta, kulübün internet sitesinde yapılan idman haberinde de yer almadı. Sarı-kırmızılı oyuncu dün takımdan ayrı olarak çalıştı.
    Moralsiz ve keyifsiz görünen Lincoln'ün Konya kafilesine de dahil edilmediği vurgulandı. Galatasaraylı yöneticiler ise Leverkusen ve Fenerbahçe ile oynanacak maçları düşünerek yıldız futbolcuya özel program uygulandığı ifade edildi, kondisyon eksiği dışında bir eksiğinin olmadığı belirtildi.

'Üzerine titrediğimiz oyuncu'

Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Hiçbir futbolcu son dakikalarda oyuna girmeyi ya da ilk 11 dışında kalmayı istemez. Bunlar doğaldır, ancak tepkinin de ölçüsü vardır. Disiplin sınırları dışına çıkıldığında değerlendirilir. Lincoln, bizim yatırım yaptığımız ve üzerine titrediğimiz bir futbolcu" dedi.
    Sezgin, "Biz bu kadar önemli bir değerin, takımımıza nasıl daha fazla katkı yapmasını sağlayabiliriz, onu düşünüyoruz. Kondisyon seviyesinin yükseltilmesine çalışıyoruz. Ona ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
    Kalli'nin de Konya gibi ağır bir sahada Lincoln'ü riske etmek istemediği belirtildi.

Konya yolcuları

Konyaspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdüren Galatasaray'da Barusso ilk antrenmanına çıktı. İdmana, tedavisi tamamlanan Serkan Çalık da katıldı. UEFA Kupası maçında oynamayan ve sakatlıktan kurtulan futbolcular akşam da Antrenör Cevat Güler yönetiminde ikinci antrenmanı da yaptı. Sarı-kırmızılılar bugün son antrenmanını yapıp Konya'ya hareket edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln dün Cift kale maçta yer almadı..Kendisi kondisyoner eşliginde kosu yaptı..Gstvde izledim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pek inandırıcı gelmedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakat değil kondisyon eksiği var diyorlar. Ya ne zaman oynadı ki bu adam? ilk ay falan oynadı başka bişe yapmadı ki. Vallahi geldiğinde gazetede '' Lincoln 2 maç oynar, sonra 5 maç sakatım diye oturur'' okurdum da inanmazdım. Galatasaray'ın parası sınırlı sonuçta. Paramızı sokağa atmamız gerekir. Çok yazık oldu, çok. Kalli de çok iyi bir teknik direktör, ama sanki inatlaşıyor. BU gidişle takımda ne lincoln, ne kalli barınacak..

İnşallah sakat değildir.Daha doğru dürüst maça çıkamadı adam ya habire sakatlanıyor. =(

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine yine yeni yeni yine yeni yeniden...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sakat değilki adam. Kalli sakat süsü veriyor. Hani güyya Kalli çok disiplinli ya. Lincoln sözünü dinlemedi diye oynatmayacak. Ahh Kalli ahh... Adamı küstürmek için elinden geleni yaptın ya. Bravo be sana ! Lincoln'ü satalım gitsin. Kalli oynatmaz bunu.

8. Default

Arkadaşlar zaten haberi dikatli okursanız Lincoln'nun sakatlığını hafif diyor.....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İsteyen katılır isteyen katılmaz

Lincoln bu takımın herşeyi değildir. Lincoln olmadan bu takımın neler yapabildiğini hepimiz gördük, görmeye devam edeceğiz... Kendimi Lincoln’ün yerine şöyle koyuyorum. Evet ben mesleğimde şuana kadar iyi bir yere gelmiş bir insanım. Çok becerikliyim diyelim. İşimi en iyi şekilde yapıyorum. Ve bunu gören başka bir firma bana iş teklifinde bulunuyor. Oraya gidiyorum. Oradada çalışkan insanlar var... Ve ben orada kendimi ispatlamam gerekir. İspatlayamazsam maalesef sonum kötü olacaktır.

Yani Lincoln evet iyi bir futbolcu ama burasıda Galatasaray. Nice başarılara imza atmış, nice büyük futbolcular yetiştirmiş Türkiye’nin en büyük spor kulübüdür. Çark şuana kadar çok şükür kusursuz işlemektedir. Çünkü çark onunlada, onsuzda takır takır işliyor.

Ben şuan; Yıllık 4 Milyon Euro değil, Yıllık 100 bin dolar’a oynayan, Uğur Uçar, Mehmet Topal ve Arda Turan’ı düşünüyorum... Serkan Çalık’ı düşünüyorum ben. Yüreğini sahaya koyan futbolcuyu. İnşallah gün gelir Lincoln’de iyi bir form tutar işte o zamanda benim gözümde bu saydıklarım kadar değerli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında bende senin gibi düşünüyorum; tamam Lincoln ister oynasın ister oynamasın benim için sonuç önemlidir ve bu takım Lincoln'suz da oynuyor. Katılıyorum 100 bin dolara oynayan, sahaya yüreğini koyan oyuncu lazım bize. Açıkçası Lincoln'de başlarda iyiydi. Ama ister oynasın ister oynamasın o önemli değil de, verdiğimiz onca paraya yanıyorum. Bizim takım ne borçlar içinde kaldı, ne sıkıntılar çekti. O sıkıntılar içinde gitti Lincoln'e o kadar para verdi. Adam şu anda o paranın üstüne yatmaya çalışıyor. Ulan bari oyna da oynadım de. Kezman gibi oynadım ama formsuzum de yeminlen bişe demem dedirtmem bu adama. Ama sen resmen paranın üzerine yatıyorsun. Yanıyorum paraya, acıyorum, yazıktır!

sorunlar var oynatılmıyor veya oynamıyor sakat deniliyor inandırıcı değil... Boşuna 10m€ zarara girdi GS...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Pek inandırıcı gelmedi
    Bencede.. sakat makat degilki. Kalli ile problemi var kesin, bu seferde hakli..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ne zman oynadıki

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sorun kondisyonmuş ve kalli ile yaşadığı problem de onu konya maçının kadrosundan çıkartmış olabilir..sakat falan degil..medya alıştı iyce yeter artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla artık bu haberi görünce şaşırmaz olduk ama bu adam schalkede ikende td ile sorunluydu gsnin kadrosunda 20 den fazla oyuncu var ama bir tek lincoln sorunlu olaya bide bu yönden bakmak lazım bence sorun lincolnde

Mesaj Yetkileri