1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Jimenez: "Fenerbahçe'yi abartmayın"

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Rakibiniz de son 5 macinda ortalama 4 gol yiyen bir takimdi ama

Jimenez fazla güveniyor kendisine,bence de turun favorisi Sevilla ama rakibi kücük görmemek gerek.
    Bugün Espanyol'u deplasmanda dağıttılar. Tabii Espanyol 10 kişi kaldı ve eksikleri vardı.

Maçın bol gollü geçeceği ortada. Favori Sevilla demişsin. Bana göre F.Bahçe diyeceğim; ama UEFA Resmi Sitesi favori olarak Fenerbahçe'yi açıkladı.

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bugün Espanyol'u deplasmanda dağıttılar. Tabii Espanyol 10 kişi kaldı ve eksikleri vardı.

Maçın bol gollü geçeceği ortada. Favori Sevilla demişsin. Bana göre F.Bahçe diyeceğim; ama UEFA Resmi Sitesi favori olarak Fenerbahçe'yi açıkladı.

Eger anketi kasderek favori olarak Fenerbahce´nin gösterildigini söylüyorsan kendi capinda bir rüyadasin bence.Bizim Milletimiz bu anket,oylama konularinda ne kadar etkili bilmiyormusun ?
    Ortada bir gercek var,bunu kabullenmeli herkes.Tamam Fenerbahce iyi takim da favori Sevilla cünkü adamlarin kadrolari hem daha iyi,hem de oynadiklari futbol Fenerbahce´ye ters gelen bir futbol.Her bakimdan Fenerbahceden daha iyi bir takim bu Sevilla.
    Tamam herkes kendi takiminin maci kazanmasini,tur atlamasini ister.Bu cok dogal birsey,ama FAVORI olarak kendisini göstermek hele ki son 2 senenin Uefa sampiyonu,süper kadrosu olan Sevilla karsisinda kendisini FAVORI göstermek biraz asiriya kacar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Jiemeneze kapak olsun

UEFA'da favori Fenerbahçe
    UEFA'nın internet sitesinde yapılan ankette, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. turunda Fenerbahçe-Sevilla eşleşmesinin favorisi sarı-lacivertli ekip gösterildi.
    İnternet sitesinde ''Hangi takım çeyrek finale hak kazanır? Fenerbahçe mi, Sevilla mı'' şeklindeki sorunun yöneltildiği ankette, katılımcıların çoğunluğu Fenerbahçe'yi favori olarak gösterdi. Kullanılan oy sayısının belirtilmediği, devam eden ankette, Fenerbahçe'ye yüzde 63.68, Sevilla'ya ise yüzde 36.32 oranında oy verildi.
    Jimenez'e kapaklık ne durum var.Türk veya Türklükle ilgili bir şeyin olduğu hangi oylamada Türk veya Türklükle ilgili şey son sıralarda bulunmuş?
    Elin İspanyolu giripte mail listesine hadi uefa anket yapıyo.Sevilla'ya oy verelim demez.Ama biz yaparız öyle şeyleri.Yok Türk'ün gücünü gösterelim yok şunu yapalım diye

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post

Uefa Resmi sitesi favori olarak FEnerbahçe'yi açıklamadı.Anket koydular.Anket sonucu.Anket sonuçlarında içinde Türk veya Türklükle ilgili birşeyler olunca sonuçların hiçbir zaman gerçeği göstermediği belli.Bir anket olur hemen FW: ler başlar.Bu seçiliyor buna oy verin diye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Futbol bu ve her takım için geçerli olan birşey var. Maçı oynayıp kazanacaksın. Anket birincisiyiz. Yeriz yetmez topu yediririz vs. yorumlarıyla olmuyor bu işler. Kendine güven ve çapını bilmekte önemli birşey.

Kadıköy veya Ali Samiyen olsun. Avrupa takımları buralardan etkilenmedikleri için büyük takım olmuşlardır. Yıldız oyuncular bu tür ortamlarda yıldızlıklarından birşey kaybetmedikleri için bu ünvanı alıyorlar. O açıdan kazanmayı umut etmek ayrıdır bu tarz yorumlar ayrıdır.

Sevilla nerde Galatasaray nerde, Sevilla nerde Beşiktaş nerde, Sevilla nerde Fenerbahçe nerde biraz mantıklı yaklaşımı uygun görüyorum. Fenerbahçe belki Sevilla'dan büyük camiadır. Ama daha iyi bir takım değildir. Daha iyi takım değildir derken Sevilla'ya oranla bahsediyorum.

Şimdi adam abartmayın demişsede doğru sayabiliriz. Sivas'a 4 attı. Alanya'ya 10 attı. Oftaş'a 3 attı. Sevilla ile bu takımlar bir mi? Adamlar orda Barcelona'ya bilmem kimlere kafa tutuyor. Adam da diyor ki abartılacak birşey yok oynadığı takımlar bizim 3. ligimizde zorlanırlar. O açıdan bu maçlara bakarak Fenerbahçe bizi perişan eder diyemeyiz. Kısacası bunu demek istiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    Jimenez'e kapaklık ne durum var.Türk veya Türklükle ilgili bir şeyin olduğu hangi oylamada Türk veya Türklükle ilgili şey son sıralarda bulunmuş?
    Elin İspanyolu giripte mail listesine hadi uefa anket yapıyo.Sevilla'ya oy verelim demez.Ama biz yaparız öyle şeyleri.Yok Türk'ün gücünü gösterelim yok şunu yapalım diye
    Yaptık mı peki ? Böyle birşeyden daha önce haberi olan var mıydı?Hangi forumda böle bi konu açıldığını gördün ben şahsen hiç bi yerde görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar

Bu anket Turksportal kullanıcılarının oylarıyla belirlenmedi.

Bizler sadece böyle şeylerle kendimizi avutuyoruz. Ankette birinci olmuşuz açın önümüzü havalarına giriyoruz. Bu maç İspanya'da olsa yine Fenerbahçe favori seçilir.

Anket durumu ise illa bir yerlerde yazması gerekmez. Ben oy vermemiştim ancak Galatasaray ile ilgili anket acıldıgını ve Galatasaray'ın Leverkusen maçında favori seçildiğinden haberim vardı. Buda hiç bir yerde yazmıyordu.

Benim kızdığım nokta adam doğru birşeyden bahsetmiş bizim takımlarımızın ligde aldığı o skorların hepsi sahte. Bunu niye kabul etmiyoruzç
    Last edited by DisCo : 17.Şubat.2008 at 20:07

Mesaj Yetkileri