1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Hedef Daima Aranan Adam Olmak

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sanırım Brezilya'dan getireceğin oyuncu Alex. 2010'lu yıllarda çok iyi bir oyuncu oluyor Alex. Tavsiye ederim gerçekte. Genç bir takım kurmana sevindim. Ayrıca Arap oyunculara da göz at önümüzdeki yıllarda. Potansiyelli regenler çıkıyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sanırım Brezilya'dan getireceğin oyuncu Alex. 2010'lu yıllarda çok iyi bir oyuncu oluyor Alex. Tavsiye ederim gerçekte. Genç bir takım kurmana sevindim. Ayrıca Arap oyunculara da göz at önümüzdeki yıllarda. Potansiyelli regenler çıkıyor.
    Alex istiyordum fakat 2.300.000 Euro fiyatı anca 4.000.000 Euroya alabilirim benim transfer bütçem o kadar yok maalesef. Bu sene başında almayı unuttum yoksa her kariyerimde aldığım bir oyuncuydu. Benim anlaştığım 23 yaşında Juventude takımından

Turkcell Super Lig 11.Hafta

Bursaspor-Sakaryaspor

Bursaspor deplasmanında girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve sahadan 1 puan ile ayrıldık

Turkcell Super Lig 12.Hafta

Sakaryaspor-Beşiktaş

Kendi sahamızda Beşiktaş karşısındada berabere kalıp 1 puana razı olduk

Turkcell Super Lig 13.Hafta

Konyaspor-Sakaryaspor

Deplasmanda konyaspor karşısındada 1 puan alarak 3 haftadır kazanamıyoruz

Turkcell Super Lig 14.Hafta

Sakaryaspor-Ç.Rizespor

3 haftadır galip gelemiyorduk bu hafta rize karşısında galibiyet hasretimize son verdik

Turkcell Super Lig 15.Hafta

Manisaspor-Sakaryaspor

Manisaspor deplasmanındanda 3 puan ile dönüyoruz hedefimiz istikrar yakalamak

Turkcell Super Lig 16.Hafta

Sakaryaspor-Karşıyakaspor

Üst üste üçüncü maçıda kazandık istikrar geliyormu acaba

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turkcell Super Lig 17.Hafta

Malatyaspor-Sakaryaspor

Malatya deplasmanında güzel futbol ile 3 puanı kazandık üst üste 4.maçımızıda kazanarak iyi bir çıkış yakaladık

Last edited by Melanconia : 18.Şubat.2008 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri