Maça iyi başladık,nitekim gol erken geldi.İkinci yarıda Holosko'nun golününün gelmesi ile maçı garantilediğimizi düşünen Ertuğrul Hoca basan,rakibi çıkartmayan Nobreyi oyundan alıp Ricardinho'yu sokunca rakip defans rahatladı ve ileri çıkmaya başladı.Ankaraspor kornerden bulduğu golle cesaretlendi ve beraberlik için yüklenmeye başladı.Toraman,Rüştü ve De Nigris üçgeninden golü buldu.Hatta gelen gollerden sonra takım büyük bir şok yaşadı,üçüde yiyebilirdik.Ve 90'da Toraman hemn kendisini hemde takımını kurtardı ve rahat bir ohhh çektik...

Gordon onbirde çıktığı ilk maçı olmasına rağmen sağlam bir görüntü çizdi.Zeminde onun için bir dezavantajdı.Hem arkadaşlarının özelliklerini tam bilmiyor,hemde rakibi tanımıyor.Bunları göz önünde bulundurursak çok iyiydi.En önemli özelliği ise topu en zor pozisyonda bile arkadaşlarını görerek atıyor.Dan dun oynamayı sevmiyor.Havadan süper zaten.Birde Aydın'a değinmek istiyorum.İnanılmaz rahat,çok kolay adam eksiltiyor,ortalarıda kavisli ve tehlikeli.Artık Üzülmezi kesip Tello'yu sol beke alıp,Aydın'ı sahaya sürmenin vakti geldi diye düşünüyorum...

Tribüne gelince;son dakika golünde öyle bir sevindik ki en üsttyeydim gözümü açtım en alta kadar düşmüşüm.Ben böyle sevinci bir 100.yıldaki Kocaeli maçında yaşamıştım(90'da Ahmet Dursun'un golüyle kazanmıştık).G.Saray'a yapılan tezahüratlar olağan şeyler.İki hafta sonra ezeli ve şampiyonluk yolundaki en önemli rakibinle derbi maçı yapacaksın.Her tribün yapıyor bunu.Sonuçta küfür yok.Etmek isteyenlerde hemen engellendi zaten...

Başkan olayında ise bence tamamen haklı Demirören.Şeref tribününü bu konuda hiç sevmiyorum.2-0 öndesin ses seda yok.Birden 2-2 oluyor,başlıyosun başkana sallamaya.Orada başkanın yerinde hangi insan evladı olsa aynı tepkiyi verir.Az bile bence...