-
Güzel bir paylaşım olmuş bunun için teşekkür ediyorum.
İlk versiyonunu indirecekken 2. versiyonu gördüm ve indirdim.
Kendi çapımda bilgilerimle değerlendirirsem bir sezon içerisinde bu taktikle gidilmez diye düşünüyorum. Yada sadece deplasmanlarda kullanılabilinir. Çünkü gol atmanız gereken veya maçı 1-0 ardından 2-0 yapıp rahatlayacağınız bir taktik değil diye düşünüyorum.
Şayet tüm sezon kullanacağım diyorsanız özellikle kaleciniz ve FC oynayan oyuncunuz çok iyi olmalıdır.
Taktiği biraz değerlendirirsek top sizde kalıyor ancak topun sizde kalması demek çok süpersiniz demek değildir. Top takımda kalsada kullanamadıktan sonra bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Gol pozisyonuna giriyorsunuz. Ancak yakaladığınızı atmanı gerekiyor. Özellikle yavaş oyun stili ve topun ayakta beklemesi iyi takımlara karşı oynadığınızda kalenize gol olarak yazılıyor.
Son olarak şuna değinmek istiyorum. Paylaşım bir kere güzel bir paylaşım. Ancak biz şunu unutuyoruz. Taktik verildi. Çok başarılı olanda var olamayanda. Peluk arkadaşımız taktiği kusursuz verdi, kadromuzu kurdu. Hatta hepsinden vazgeçip ben size alacağınız kupaları ve lig durumu söyliyim hiç uğraşmayında diyebilir.
Mesajlara bakıyorum olay o konuma gelecek yakında.
Taktiğin değerlendirmesini burda yaptıktan sonra ta oyuncu kısmında kimi oynatayım tarzı sorular yerine taktiğin eksik bulduğumuz yönlerini kendi bilgimizle geliştirip burdan paylaşmalıyız. Mesela benim takımımda yavaş anlayıştan dolayı top kayıpları yaşanıyor. Taktiğe yeni eklemeler yapıp bunu ben düzeltebilirim.
Tekrar teşekkürler.
Mesaj Yetkileri