Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.
Kayserispor
Gaziantepspor
Berabere
Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.
(/s)
Antepe evimizde puan vereceğimizi düşünmüyorum
Kayserispor iyi top oynuyor.Geçen hafta Sivasspor ile beraber kalan Gaziantepsporun Kayseri'yi zorluyacagını sanmam.
Kayseri'yi evinde devirmek çok zor.Antep'inde bunu başaracağını sanmıyorum.Büyük ihtimalle seyirci desteğinide arkasına alan Kayserispor kazanır.
Alırız Buyuk IhtımaLLe
Antep Gecen Hafta Sıvas Onunde Super Oynamıstı Gozumu KorkuttuLar Surprizede Acığım
Bence berabere biter 0-0 veya 1-1 iddaa da orana göre alt oynayabilir.Sağolsun kayseri bu hafta alt bitirdi maçı![]()
Kayseri geçen hafta Beşiktaşı 2-0 yenerek sükse yaptı ve Antebi de kendi sahalarında taraftar desteklerini de alarak yeneceklerini düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beşiktaş'ı yenmenin moraliyle G.Antep'i rahat geçerler... Kayseri'de hava şartları çok zor oluyor ayrıca. Zaten sınırlı bir kapasitesi olan G.Antep'in puan çıkarması mucize olur.
Ligin 2 iyi takımlarının mücadelesi iyi geçicektir Nurullah Sağlam'ında gelmesiyle çıkışa geçen Antep bu maçı alabilir ama Kayseri'de evinde çok iyi banko beraberlik derim bu maça
bu maçıda aldık 5te 5 yaptık süper gbaşladık ikinci yarıya
Bu maçtada sürekli kar yagıyor ama adamlar önlemini almış..Konyalılar fazla önlem almamıslar..
Kayseri-Antep maçından :
[/quote]
Tebrikler Kayserispor.2.yarı yakaladıkları form grafiği ile iyi bir çıkış yakaladılar..
Kayserispor Kendi sahasında çok güzel oynuyor zaten Beşiktaştan sonra Gaziantebi de yendiler bence Kayseri bu şekilde devam ederse 4.bile olabilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kayseri 2.yarıda form tuttu.Bu formunu sürdürürse ve yukarıdaki rakiplerini yenerlerse neden olmasın?
So what?
Saike
Allahtan ikinci yarının başlamasıyla kar durdu yoksa bu maçta tatil olabilirdi bu arada mehmet topuz 2 asist 1 gol attı ama ben performansını pek beğenmedim