1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Özel Mesaj Popup Bilgilendirmesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Özel Mesaj Popup Bilgilendirmesi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi özel mesajlarla ilgili bir seçenek bulunmaktadır.

Forumumuzu gezerken, size Özel Mesaj yazılmışsa, sizi forumumuz otomatik olarak karşınıza açılan bir (Popup) uyarı penceresi ile size mesaj geldiğini bildirebilir.

Yeni Mesaj Popup Bilgilendirmesi Göster

diyor ve sizde yanındaki kutucuğu tiklediğinizde bu olay aktif hale geliyor.

Bende daha önce sorun yoktu ancak şimdi mesaj geldiğinde popup bilgilendirmesi açılmıyor. Bu sadece bende mi oluyor? Eğer sadece bendeyse nasıl halledebilirim. Çünkü bazen mesajları çok çok çok sonra gördüğüm oluyor. Tabi genel bir durumsa yapacak birşey yok ancak eskiden aktifken şimdi olmamasıyla ilgili bir açıklama yapabilirmisiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

bende göremiyorum. fakat pop-up blocer kullanıyosan onu bi kapat bakalım düzelecek mi? ama bende de aynı sorun var onu da dipnot olarak ekleyeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dediğin ayrı bir programsa kullanmıyorum. Ancak zaten popup geldiğinde açılıp açılmaması konusunda soruyor. Bende turksportal için her zaman izin ver diyorum. Şimdi uzun süredir mesaj geldiğinde popup açılmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kontrol Paneli+Ayarlar+Mesajlama & Bilgilendirme+Forumumuzu gezerken, size Özel Mesaj yazılmışsa, sizi forumumuz otomatik olarak karşınıza açılan bir (Popup) uyarı penceresi ile size mesaj geldiğini bildirebilir. (Burayı işaretle...)Tamam De..Olması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Kontrol Paneli+Ayarlar+Mesajlama & Bilgilendirme+Forumumuzu gezerken, size Özel Mesaj yazılmışsa, sizi forumumuz otomatik olarak karşınıza açılan bir (Popup) uyarı penceresi ile size mesaj geldiğini bildirebilir. (Burayı işaretle...)Tamam De..Olması lazım..
    Teşekkür ederim ancak ilk mesajımda bunu belirterek konuya girdim. Buna rağmen olmadığı için yardım istedim.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Forumumuzu gezerken, size Özel Mesaj yazılmışsa, sizi forumumuz otomatik olarak karşınıza açılan bir (Popup) uyarı penceresi ile size mesaj geldiğini bildirebilir.

Yeni Mesaj Popup Bilgilendirmesi Göster

diyor ve sizde yanındaki kutucuğu tiklediğinizde bu olay aktif hale geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bendede işaretli ama öm geldiğinde uyarmıyor.Eskiden uyarıyordu.Belki eskiden İe,şimdi Opera kullanmamdandır?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Açılır Pencere Engelleyicisini kAPAT bİRde öYLE Dene...Ama sen yapmışsındır bunuda..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Açılır Pencere Engelleyicisini kAPAT bİRde öYLE Dene...Ama sen yapmışsındır bunuda..
    Yapmıştım ama olmamıştı. Şimdi bir daha denedim. Bana bir özel mesaj atabilirmisiniz test edelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet bendede açılmıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mozilla kullanıyorum ve bende de çalışmıyor bu olay. Ancak çokta önemli değil bence yahu varsın pop up bildirmesin mesaj geldiğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Denemesinide yaptık. Açılır pencere engelleyecisinide kapattım. Olmadı.

Bu arada varsın olmasın haber vermesinde niye vermiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sende ne çok soru soruyorsun be kardeşim Türk değil misin sen olmuyor deyince tamam demen gerekiyor nedenini merak etmen değil.

Mustafa abi yada Aydın bir el atarlar heralde....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Öyle deme Emre önemli bi ÖM geldiğinde popup penceresi açılmadığında gözünden kaçıyor ve göremiyorsun bu benim başıma geldi. O yüzden bu sorunu halletmek gerekiyor kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Elbette canım bir sorun varsa hallolmalı.

Valla bana ö.m falan gelmediği için pek ihtiyaç duymadığım için dedim öyle. Birde aklıma gelmişken yukarıdaki mesaj için 301'den yargılanmam değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eskide kaldı o olay heralde (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çoook önceden geliyordu fakat en az 6 aydır gelmiyor. Admin panelinden sanırım kapatıldı, adminlerimiz ilgilenecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yapılabilirse güzel olur. Teşekkürler.

Mesaj Yetkileri