Serie C1/A Playoff Semi Final 1.MaçNovara evinde iyi oynayan bir takım. Bunu Serie C kupası yarı finalinde de göstermişti. 2-1 kaybetmiş olsakta final için umutluyum ben. Çünkü evimizde İtalya'nın en ateşli taraftarının desteğiyle oynuyoruz
--------------------------------------------------------------------------
Serie C1/A Playoff Semi Final 2.Maç1-0 olsun bizim olsun deriz ya
işte tam öyle bir maçtı. Golü attık sonra üstüne yattık. Finalde rakip Cremonese...şu lig maçında bana 4 gol atan Graziani'nin takımı...
Serie C1/A Playoff Final 1.Maçiki takımdan çok Graziani ile Doudin'in kapışması gibi oldu maç. Kazanan tabii ki Doudin
Serie B için müthiş avantaj sağladık. Gelin bakalım kartalın mabedine
Serie C1/A Playoff Final 2.MaçHem Serie B'ye çıkma isteği, hem de 4-2'lik lig yenilgimizin intikamını acı bir şekilde aldık rakipten! Eze eze çıkmayı hakeden biziz! der gibi kazandık maçı
keşke son haftalarda da böyle oynasaydıkta bu kadar sıkıntı yaşamadan lider olup çıksaydık diye düşünmeden edemiyorum. Sonuçta önemli olan yükselmek...bekle bizi Serie B...GELİYORUZ!!!
Bende Venezia menajerinin ardından 2. sırada yer aldım sezon sonunda. İnşallah 1. olduğumuz günlerde gelir
şu ''keşke'' kelimesi çok kötü birşey ama zamansız, saçma sapan puan kayıplarını hatırladıkça söylemeden edemiyorum işte
Medyanın, taraftarların ve kulüp yönetiminin Serie B'ye çıkmamızdan sonra yorumları aşağıda
Graziani'nin ardından ikinci oldu Doudin gol krallığında. Ama bana göre ondan kat kat daha iyi bir oyuncu ve bunu playoff finallerinde de bir kez daha kanıtladı--------------------------------------------------------------------------
Bir sezonun daha onuna geldik. Gelecek yıl Serie B'de görüşmek üzere...şimdilik hoşçakalınBeni izlemeye dewam edin

işte tam öyle bir maçtı. Golü attık sonra üstüne yattık. Finalde rakip Cremonese...şu lig maçında bana 4 gol atan Graziani'nin takımı...

Serie B için müthiş avantaj sağladık. Gelin bakalım kartalın mabedine