1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: Dale Cavese

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Serie C1/A Playoff Semi Final 1.Maç
    Novara evinde iyi oynayan bir takım. Bunu Serie C kupası yarı finalinde de göstermişti. 2-1 kaybetmiş olsakta final için umutluyum ben. Çünkü evimizde İtalya'nın en ateşli taraftarının desteğiyle oynuyoruz
    --------------------------------------------------------------------------
    Serie C1/A Playoff Semi Final 2.Maç
    1-0 olsun bizim olsun deriz ya işte tam öyle bir maçtı. Golü attık sonra üstüne yattık. Finalde rakip Cremonese...şu lig maçında bana 4 gol atan Graziani'nin takımı...
    Serie C1/A Playoff Final 1.Maç
    iki takımdan çok Graziani ile Doudin'in kapışması gibi oldu maç. Kazanan tabii ki Doudin Serie B için müthiş avantaj sağladık. Gelin bakalım kartalın mabedine
    Serie C1/A Playoff Final 2.Maç
    Hem Serie B'ye çıkma isteği, hem de 4-2'lik lig yenilgimizin intikamını acı bir şekilde aldık rakipten! Eze eze çıkmayı hakeden biziz! der gibi kazandık maçı keşke son haftalarda da böyle oynasaydıkta bu kadar sıkıntı yaşamadan lider olup çıksaydık diye düşünmeden edemiyorum. Sonuçta önemli olan yükselmek...bekle bizi Serie B...GELİYORUZ!!!

şu ''keşke'' kelimesi çok kötü birşey ama zamansız, saçma sapan puan kayıplarını hatırladıkça söylemeden edemiyorum işte
    Medyanın, taraftarların ve kulüp yönetiminin Serie B'ye çıkmamızdan sonra yorumları aşağıda

Graziani'nin ardından ikinci oldu Doudin gol krallığında. Ama bana göre ondan kat kat daha iyi bir oyuncu ve bunu playoff finallerinde de bir kez daha kanıtladı
    Bende Venezia menajerinin ardından 2. sırada yer aldım sezon sonunda. İnşallah 1. olduğumuz günlerde gelir

Bir sezonun daha onuna geldik. Gelecek yıl Serie B'de görüşmek üzere...şimdilik hoşçakalın
    Beni izlemeye dewam edin
    Last edited by Knightmare : 19.Şubat.2008 at 00:25
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri