Quote Originally Posted by DisCo View Post
Bu anlayışa karşıyım. Geçenlerde Fenerbahçe-Galatasaray kupa maçı içinde başkası tarafından söylenmişti.

Galatasaraylı oyuncular Barış'la,Serkan Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini, olursada bir gol atmak istediklerini belirtip Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenen kadroda olmak istiyoruz demişlerdi. Sonra vay efendim sizin tecrübeniz ne ki böyle konuşuyorsunuz. İşi abilerinize bırakın vs.

Maç sonunda da nasıl oynadıklarını görmüştük. Uluslararası tecrübesi olmayabilir. Ancak bazı şeylere yorum getirirken tecrübeye ihtiyaç yoktur. Biz kaç Avrupa maçına çıktık ki şunu yeriz bunu böyle yaparız diyoruz.
Haklısın ama galiba yanlış anladın beni.. Ben tecrübesiz derken söylediği şeylerin, yaptığı yorumların nerelere varacağını bilmemesini kasdetmiştim.. Bazen bilgilerin yanında takdir edersin ki tecrübe de gerekir.. Bu her işte böyledir zaten..

Senin verdiğin örnekten hareket edelim.. Barış ve Serkan bi Hakan abileri kadar tecrübeli olabilselerdi açık konuşalım Fenerbahce o maçı hatırlamak istemezdi.. Ha hakan pozisyona girdi di atamadı diceksin.. Hakanın işi o zaten.. İmkansız golleri atar kolay golleri atamaz..

Umarım anlamışsındır demek istediğimi