Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Konyaspor
-
Galatasaray
-
Berabere
-
Federasyon geldiği gibi işini yapsın bizde eleştirmeyelim. Sinan Engin güllük gülistanlık havada ortada hiç birşey yokken maç ertelense iyi olurdu diye açıklama yapmıştı. Oyuncular kaldıramıyor dendi. Fazla uzak değil Liverpool maçı öncesi Fenerbahçe karşılaşmasındaydı. Kaç kişi bu adam ne diyor diye birşey söyledi.
Bizimkisi ağır zemin, herşeye odaklanmış oyuncuların motivesini boz ve yarını muamma olan bir maç için beklet. Sonra yollarda sürünsünler. Ardından doğru Avrupa maçına. Bunların yaşanması zorunluluk olsaydı anlardık. Ancak göz göre göre yapılmasına sesimizi çıkarıyoruz.
Fenerbahçe'ye Sevilla maçı öncesi yapılsaydı. Yine sesler yükselirdi. İlerlememiz istenmiyor diye.
Bizde bu federasyon ne yapmaya çalışıyor diyoruz. Düşünüyorum düşünüyorum bu olaya bir açıklama getiremiyorum. Açıklama getiremeyen biride önümüzü kesmeye mi çalışıyorlar demiş. Takımın mağdur edildiği bir gerçektir. Biz öyle yada böyle yorumlar getiriyoruz. Dediklerimize biraz inanarak yazalım. Olay kendi takımınızın başına gelseydi bunları demeyecektiniz. Şimdi de demeyin lütfen.
Mesaj Yetkileri