Teşekkür ederim Paolo Di Canio.
Yaş ortalaması 29 Eren fazla yaşlı değilteşekkür ederim.
Teşekkür ederim Mert umarım kalırız.
Teşekkür ederim Alican umarım büyük işler başaracağız.
Evet abi genellikle kaliteli oyuncular aldım.Doblas gerçekten harika.
Teşekkür ederim.Genellikle 2010 a kadar yaptım 1 sene olayı aklıma gelmedi ama sezon bittiğinde zaten 2009 Mayıs olacak.
Teşekkür ederim Yusuf
Evet Yılmaz tek senelik
Evet Deniz abi ama olsun adamların adı duyulmuş oyuncular![]()
Üzgünüm Ferdi ama para kısıtlı idi bende free aldım
Hemen geliyor Alican.
Türkiye Süper Kupa Finali BEŞİKTAŞ 1-2 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:ANTONİO DOBLAS
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Bir kez daha tarih yazdım yeni 1 kupa daha ekledik müzemize oyuncularımı yürekten kutluyorum.Tabiki bu galibiyette Beşiktaşlı 2 oyuncunun kırmızı kart görmeside büyük etkendi.Doblas ise süperdi.Ama hepsini kutlarım ve teşekkür ediyorum.Beşiktaşı da kutluyorum.
Türkcell Süper Lig 1.Hafta KOCAELİSPOR 0-0 TRABZONSPOR
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Lige iyi başlamak isterdik ama Trabzonspor çok kaliteli oyuncular ile takviyeler yapmış.Bu sonuçtan da memnunum oyuncularımı özelliklede Doblası kutluyorum.Trabzonsporu da kutlarım.
Türkcell Süper Lig 2.Hafta ORDUSPOR 0-2 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:GİANNAKOPOULOS
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Öncelikle bizde Ordusporda lige yeni çıkmış 2 ekibiz.Takımımım kazanacağından emindim.Yüreklerini ortaya koydular ve 3 puana merhaba dediler Süper Ligde artık önemli olan bu istikrarı devam ettirmek.
Türkcell Süper Lig 3.Hafta KOCAELİSPOR 2-0 İBB
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Kendi seyircimiz önünde 3 puanı aldığımız için çok mutluyum oyuncularımı kutlarım.İstikrar yakaladık önümüzde zorlu maçlar var umarım bu şekilde devam ederiz.
Türkcell Süper Lig 4.Hafta GENÇLERBİRLİĞİ 0-1 KOCAELİSPOR
MAÇIN YILDIZI:UMUT KEKİLLİ
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Özellikle bu galibiyeti almamız gerekiyordu Gençlerbirliği kadrosunu Gökdeniz gibi isimlerle güçlendirmişti ve bizde bu güçlü kadroyu tek golle aştık mutluyuz artık hedef Fenerbahçeyi yenmek.
Türkcell Süper Lig 5.Hafta KOCAELİSPOR 1-1 FENERBAHÇE
MAÇ SONU GÖRÜŞLER:
Yunus Uçan:Bu sefer olmadı 2.dakikada öne geçtik ama koruyamadık takımımı kutlarım 5 haftada 11 puan güzel artık önümüzdeki maçlara bakacağız Fenerbahçeyi de kutluyorum.
PUAN DURUMU:
Genel olarak güzel gidiyoruz rakiplerimizinde bizle aynı puanı toplaması çok güzel umut veriyor takımımız umarım bu şekilde devam ederiz.
UEFA KUPASI 1.ÖNELEME DE RAKİBİMİZ LAZİO OLDU.