Song degilde..Barış'ın oynayacagını sanıyorum..Çünkü kalli sistemde bekleri sürekli hücuma cıkmaları için uyarıyor..Ugur bu yüzden çok verimli oldu..Barış'ın attırdıgı goldende belli..
G.Saray’a iyi haber!
Bayer Leverkusen’in Rus oyuncusu Dmitri Bulykin, Galatasaray’ın UEFA Kupası 3. tur ikinci maçında Alman ekibiyle karşılaşacağı maçta, sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’nin (UEFA) internet sitesinde yer alan haberde, 28 yaşındaki Rus oyuncunun, takımının geçen cumartesi günü Karlsruher’le 2-2 berabere kaldığı maçta sol ayak bileğini sakatladığı, bu nedenle perşembe günkü maçta yer alamayacağı bildirildi.
Bulykin’in birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.
18.02.2008
Kaynak : AA
.
Almanya Seyahatinde Program Değişikliği
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Konyaspor maçının gününün değişmesi UEFA Kupası 3. tur 2. maçı olan Bayer Leverkusen maçının seyahat programının değişmesine neden olmuştur.
Galatasaray kafilesi yarın öğlen saatlerinde Almanya’nın Köln kentine geçerek, Bayer Leverkusen karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecektir
-------------Orkun------------
--Barış--Emre-Servet--Volkan----
--Serkan--Ayhan--Topal--Arda----
---------Karan---Nonda(Hakan)---------
Yakaladıklarımızı atmamız lazım..1 gol atarsak iş biter bence..Bol gollü maç bekliyorum..Barış-Serkan kalli kesin Sag tarafı böyle yapacaktır.Yumuşak bir ortasaha ile cıkmamıza gerek yok..Bu kadro ile hertürlü gol atarız..En önemli kozumuz;PRES,PRES
Şuan yöneticileri ve futbolcuları hırs bürümüş durumda..Adnan polat herseye ragmen bu maçı alacagız dedi..

..Bol gollü maç bekliyorum..Barış-Serkan kalli kesin Sag tarafı böyle yapacaktır.Yumuşak bir ortasaha ile cıkmamıza gerek yok..Bu kadro ile hertürlü gol atarız..En önemli kozumuz;PRES,PRES