Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Hedef Daima Aranan Adam Olmak

TURKCELL SUPER LİG 6.HAFTA

Sakaryaspor-Sivasspor

Oyuncu kaydetme sorunu olduğu için olmayan oyuncularla çıktım ve yardımcı oyuncuya oynattım 6-0 yenildik ama bu maçtan sonra otomatikk bir çok oyuncuyu kaydetti şov devam edecek

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KUPASI ÖN ELEME TURU

LEVANTE-SAKARYASPOR

TAKIM KADROLARI

Deplasmanda avantajlı bir skor almak istiyorduk ve bunu net bir skor ile başardık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TURKCELL SUPER LİG 7.HAFTA

Büyükşehir Belediyespor-Sakaryaspor

Takım Kadroları

Kadro sıkıntısı yaşayıp farklı kaybettiğimiz maçtan sonra kazandık ve çıkışa devam edeceğiz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FORTİS TÜRKİYE KUPASI

Sakaryaspor-Kırıkkalespor

Takım Kadroları

Yedek ağırlıklıklı kadro ile kırıkkalesporu zorda olsa yenmeyi bildik

Last edited by Melanconia : 28.Şubat.2008 at 13:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3.sezon suan yenilgin yok sanirim tebrikler supersin

TURKCELL SUPER LİG 8.HAFTA

Sakaryaspor-Kayserispor

Takım Kadroları

Çok iyi gidiyoruz kayserisporuda yendik ligde Sakarya fırtınası esmeye devam ediyor

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA KUPASI ÖN ELEME RÖVANŞ MAÇI

Sakaryaspor-Levante

Takım Kadroları

Deplasmandan 3-0 lık bir avantajla dönmüştük sahamızda yenilsek bile gruplara kalmayı başardık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TURKCELL SUPER LİG 9.HAFTA

Sakaryaspor-Konyaspor

Takım Kadroları

Uefada gruplara kaldıktan sonra ligdede dolu dizgin gitmeye devam ediyoruz sezon sonu şampiyon biz olacağız

Last edited by Melanconia : 28.Şubat.2008 at 13:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten harika gidiyorsun. Umarım ligi hakettiğin yerde bitirirsin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

TURKCELL SUPER LİG 10.HAFTA

Bursaspor-Sakaryaspor

Takım Kadroları

Zor deplasmanda zor bir maç oldu 3 puanı 90+3 te süper golcümün golü ile aldık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    10.HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

Tek yenilgimiz var o da kadroyu kaydetemediğim maçta alınan yenilgi yediğim 11 gölün 6 sını o maçta yedim
    Last edited by Melanconia : 28.Şubat.2008 at 13:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Default Hedef Daima Aranan Adam Olmak

Teknik Direktörlük Sertifikamı aldığımda kendi kendiime söz verdim zamanı geldiğinde Avrupanın bir dev takımının başına geçeceğim diye bu gedefi gerçekleştirmek için çok çalışmalıydım ve yapacaktımda. Bunları düşünürken telefonum çaldı arayan Sakaryaspor başkanı idi teknik direktöre ihtiyaçları olduğunu ve hırslı idealleri olan genç bir hoca aradıklarını ve benimle çalışmak istediklerini söyledi. Bende görevi kabul ettim ve 2 gün sonra Sakaryaya giderek imzayı attım.

Türkiye-İngiltere ve İspanya dan ikişer lig açık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hedef takımı birinci lige çıkarmak elimizdeki kadro bizi üst lige çıkarmak için yeterli o yüzden transfer yapmayı düşünmüyorum belki bir kaç adam kiralık olarak alabiliriz. Muhteşem taraftarımızın desteği ile üst lige çıkacağız

[YOUTUBE]L4Sxnzlg[/YOUTUBE]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Güven Güneri 6 aylığına Fenerbahçeden kiralandı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazırlık Maçlarımız

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaştan İbrahim Kaş Sezon Sonuna Kadar Kiralandı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lige 1 puan ile başladık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kendi sahamızda Karşıyakadan 3 puanı aldık

Last edited by Melanconia : 15.Şubat.2008 at 11:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim güzel başlamışsın lige

Başarılar .Senin için iyi bir başlangıç olmuş.Ama başlık biraz tanıdık oldu.
    Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 15.Şubat.2008 at 20:41

tebrikler başarılarının devamını diliyorum(klasik oldu ama)

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    başarılar dilerim güzel başlamışsın lige
    teşekkür ederim iyi başladık ama sonu kötü oldu birazdan koyacağım maçları
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Başarılar .Senin için iyi bir başlangıç olmuş.Ama başlık biraz tanıdık oldu.
    Teşekkür ederim kariyeri açarken başlığı ne olsun diye çok düşündüm birden bu aklıma geldi bunu yazdım daha önce kullanıldı sanırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    tebrikler başarılarının devamını diliyorum(klasik oldu ama)
    teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu başlığı açmadan oyuna başlamıştım o yüzden ilerlemiştim baya şuana kadar oynadığım maçları bu şeekilde koyuyorum bundan sonrakileri maç maç koyacağım

Bu sonuçlarla ligi 3. bitirdik ve playofflara kaldık şu an koltuğum sallantıda eğer takımı çıkaramazsam kovulacağım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Play-Off Yarı Final

Antalyaspor-Sakaryaspor

90 Dakika berabere bitti uzatmalarda gol olmadı ve penaltılara geçildi. Rakibin 4 penaltısını kurtaran Martinez Finale yükselmemizi sağladı

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Play-Off Final

Samsunspor-Sakaryaspor

Maçın başında öne geçtik fakat sonra yediğimiz gol ile maç uzatmalara gitti uzatmaların ilk yarısında önce kendi kalelerine gol attılar ilk uzatma dakikasının son dakikasında bulduğum gol ile maçı 3-1 kazandık

Evet final maçını kazanarak Sakaryasporu Premier Lige çıkardık. Önümüzdeki senede Sakaryaspor başında olacağım ondan sonra durumumu gözden geçireceğim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TRANSFER SEZONU

Premier Lig için kadro kurma çalışmalarına başladık. Öncelikle takımdan ayrılan futbolcular

Luis Martinez

Üst lige çıkmamızda büyük emeği vardı fakat kendisi büyük bir takıma gitmek istedi. Prensibim gereği gitmek isteyene dur demem Trabzona 1.200.000 Euro karşılığında satıldı

Claudio Graf

Kendisini bu sezon 11 de düşünmüyordum. Galatasaraydan teklif gelince emeklerine teşekkür edip 150,000 Euro karşılığında Galatasaraya verdik

Serbest Bırakılanlar

Sözleşmesi biten bazı futbolcularla sözleşme imzalamayıp serbest bıraktık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Edilenler

Renan

Genç forvet klübün geleceği düşünülerek transfer edildi

Anıl Karaer

Genç sol bek Galatasaray takımından kiralandı

Dudu

Genç orta saha takıma çok şey katacak

Diego Ieniero

Ianiero ile defans hattımızı güçlendirdik

Ufuk Ceylan

Martinezin gitmesinden sonra kale Ufuğa emanet

Federico Martorell

Defansa bir takviye daha yaptık

Mauricio Pedano

Orta Sahayı güçlendirecek bir transfer daha

Daniel Quinteros

Daniel orta sahanın yıldızı olacak

Jerenimo Barrales

Bu sene adından çok söz ettirecek forvet

Last edited by Melanconia : 16.Şubat.2008 at 02:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar takımı üst lige çıkarmışsın transferlerinde iş yapar sende birinci ligede galibiyetle başlaman iyi olmuş umarım başarılarını devamı gelir

Premier Lig 1.Hafta

Sakaryaspor-Gençlerbirliği

Kendi sahamızda aldığımız galibiyet ile lige ityi başlangıç yaptık. Oynadığımız futbol çok iyi olmasada yeni kurulan bir kadro olarak 3 puanla başlamak güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

tebrikler güzel transferler

Premier Lig 2.Hafta

Gaziantepspor-Sakaryaspor

Antep deplasmanında iyi oynamasakta rakibi iyi kilitledik bire önceki hafta Ankaragücü deplasmanında 7 gol atan takıma gol izni vermedik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Oğuz SABANKAY

Genç orta saha Galatasaraydan transfer edildi

Tuncay SÜREN

Manisalı Tuncay Sakaryasporlu

Last edited by Melanconia : 16.Şubat.2008 at 12:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başlığın dikkatimi çekti Yaptığın transferler güzel de, sanırım yavaş bir takıma sahipsin genel olarak. Taktiklerini de buna göre yapıyorsundur umarım.

Başarılar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Bu başlık sanırım daha önce kullanıldı. Direk aklıma bu başlık geldiği için bunu kullandım bilmeden çaldık demek

Aslında ben hep hızlı takımlarla oynamaya alışmıştım ama takım dediğiniz gibi yavaş biraz o yüzden daha taktiği oturtamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu başlığı ilk kullanan benim Ancak bu senin de kullanamayacağın anlamına gelmiyor tabii ki. Sana tavsiyem, yavaş takımın varsa, defansını geride kur, yerleşik hücum et. Bunu da 1 veya 2 DM kullanarak yapabilirsin. DM oyuncuların kaliteli değilse 2 DM de kullanabilirsin.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

öncelikle kariyerin de başarılar.

yalnız bu sorun benden mi kaynaklnıyor bilmiyorum ama şu anda ekran görüntülerini göremiyorum. sen de tekrardan linklerini bir kontrol edersen sevinirim.

tekrar başarılar kariyerinde. uzun soluklu olmasını dilerim

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    öncelikle kariyerin de başarılar.

yalnız bu sorun benden mi kaynaklnıyor bilmiyorum ama şu anda ekran görüntülerini göremiyorum. sen de tekrardan linklerini bir kontrol edersen sevinirim.

tekrar başarılar kariyerinde. uzun soluklu olmasını dilerim
    Teşekkür ederim

Linklere tekrar baktım sorun yok görünüyor. Başka bir bilgisayardanda başlığa baktım resimler görünüyor acaba sizden kaynaklı bir sorun olabilirmi

Bir aksilik çıkmadığı sürece uzun soluklu olmasını istiyorum bende
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Premier Lig 3.Hafta

Kayserispor-Sakaryaspor

Zorlu Kayseri deplasmanında yine kötü oynadık taktiiği tam olarak oturtamıyoruz. Sahadan yenik ayrıldık

Premier Lig 4.Hafta

Sakaryaspor-Fenerbahçe

Fenerbahçe karşısında biraz daha istekli oynadık ama güçlü fenerbahçeye kendi sahamızda mağlup olmaktan kurtulamadık

Not:Peluk bu iki maç senin tavsiyenden önce oynanmış maçlardı ilk maçta senin dediğin taktiği yapacağım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yusuf NALİNCİ

Konyaspordan transfer edildi güvendiğim bir adam takıma çok güç katacak

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Premier Lig 5.Hafta

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Sakaryaspor

Bu maça Peluğun yaptığı total dominasyon taktiği ile çıktım ve sahadan net bir skor ile galip ayrıldım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Premier Lig 6.Hafta

Sakaryaspor-Trabzonspor

Total Dominasyon takıma oturdu gibi görünüyor. Trabzsonsporu Barralesin önce 3-4 trabzon defansını sonrada eski kalecim Martinezi geçip boş kaleye attığı gol ile yendik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    6.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fortis Türkiye Kupası 2.Eleme Maçı

Sakaryaspor-Eyüpspor

Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta çok zorlandık Oğuzun ikinci uzatma devresinde attığı gol ile tur atladık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Premier Lig 7.Hafta

Sivasspor-Sakaryaspor

Müthiç çıkışımız devam ediyor Sivasıda deplasmanda net bir skor ile devirdik

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Kupası Grubum

Çok zor bir grup değil bu gruptan en kötü 3. olarak çıkarım
    Last edited by Melanconia : 16.Şubat.2008 at 15:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim.Zor bir gruba düşmüşsün kupa'da.Hem Fener hemde Trabzon.Umarım şans hep yanında olur

Turksell Super Lig 8.Hafta

Denizlispor-Sakaryaspor

Denizli deplasmanında 2 kere yenik duruma düştüğümüz maçtan beraberlik ile ayrıldık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Başarılar dilerim.Zor bir gruba düşmüşsün kupa'da.Hem Fener hemde Trabzon.Umarım şans hep yanında olur
    Zor bir grup deminki mesajımda kafam karıştı ilk 3 değil ilk 2 çıkıyordu. Çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Teşekkür ederim başarı ve şans dileklerin için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turkcell Super Lig 9.Hafta

Sakaryaspor-Galatasaray

Geçen sezonun şampiyonu bu senenin lideri ve tuttuğum takım Galatasaray ile Sakaryada karşılaştık. Defansın ayağından kaptırıp Ümitin attığı gol ile maçın başında yenik duruma düştük. 4 dakika sonra Daniel mükemmel bir gol attı fakat 17. dakikada eski oyuncumuz Graf ofsayttan bir gol atarak maçın skorunu belli etti

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turkcell Süper Lig 10.Hafta

Sakaryaspor-Ankaragücü

2 haftadır galibiyet alamıyordukl bu galibiyet takıma moral oldu

Last edited by Melanconia : 17.Şubat.2008 at 02:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim çok iyi gidiyorsun.Peluğun yaptığı taktiği kullanıyorsun. Aml mevkine Vascolu alexi Amr yede özer hurmacıyı al çok iş yaparsın devre arasında veya sezon sonunda almaya çalış.Renanı yolla derim ben yerli bir forvet alırsın ucuz fiyata hatta satabilirsen 3 orta saha adamından birinide satıp cahais veya marvin anguloyu almaya çalış

O şu anda adından çok söz ettiriyor. Geçen sene aldığı Sakaryayı üst lige çıkardı ve bu senede 10. hafta geride kaldığı dönemde Türkcell süper Lig de Sakaryasporu üçüncülüğe çıkardı. O Türkiyenin en genç teknik direktörü. Kariyerindeki 2. senenin içinde. Fanatik Gazetesi olarak bu bahsettiğimiz Teknik Direktör Evran BAŞARIR ile bir röportaj yaptık işte bu röportaj

*Evran Bey şu sıralar tüm türkiye sizden sözediyor. Siz kariyerinize bu kadar hızlı başlayacağınızı tahmin ediyormuydunuz ?

Teknik Direktörlük sertifikamı aldığımda Sakaryaspordan teklif geleceğini hiç düşünmemiştim. Sakaryaspordan teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü kariyerime başlamak için çok uygun bir klüptü. Kadrosu ilk sene Süper Lige çıkmak için yeterli bir kadroydu. Asıl hedefimiz şampiyon olup Süper Lige çıkmak idi. Fakat yaptığımız hatalardan dolayı play offlardan çıktık. Bu sene başladığında kadromuzu oturtmaktı hedefimiz. Bu nedenden dolayı lig bittiğinde ilk 10 takım içinde kalmak idi düşüncemiz. Fakat bu gidişat. hedeflerimizi büyütmemizi sağladı. Şu an ilk 5 neden olmasın diyoruz.

*Kadrosuna 12 futbolcu katıp 13 futbolcuyu göndermiş bir takım olarak uyum sorununu nasıl atlattınız ?

Bu çok kolay değildi aslında. Çok geniş bir kadromuz vardı zaten. Bu kadroya 12 futbolcu katınca mecburen bir o kadarda göndermek zorunda idik. Şu anda ilk 11 de 6-7 futbolcu takıma yeni katılan futbolcular. Hal böyle olunca uyum sorununu atlatmamız için çok çalışmamız gerekiyordu. Bizde böyle yaptık çalışarak uyum sorununu atlatıyoruz

*Sezon başında geçen sene Süper Lige çıkmanızda çok önemli rol oynayan Martinez ve Grafı sattınız. Bu çok eleştirildi. Bu konudaki düşünceleriniz neler ?

İki futbolcunun bize kattıkları tartışılmaz.Yalnız bu eleştiriler yapılırken konuşulmayan bazı konular var. Ben bu konuları sizin aracılığınız ile anlatayım. Sezon başında Martinez bizim kadromuzda kalmasını istediğimiz ve planlarımızı ona göre yaptığımız futbolcumuzdu. akat kendisi bana gelip ayrılmak için müsade istedi. Kariyerine daha büyük takımda daha çok para kazanarak devam etmek istediğini belirtti. Bu onun kariyeri idi ve kendisi bunu direk söylemişti. Bizimde buna saygı duymamız gerekiyordu. Hemde prensip olarak gitmek isteyen bir futbolcuya kim olursa olsun dur demem. Aklı burda olmayan futbolcu bize faydalı olamazdı ve hiç bir futbolcuda klüpten daha önemli değildir. Martinezi sattığımız para ile 12 tane futbolcu alındı ve takımın şuandaki pozisyonuda ortada. kimse bunları söylemiyor. Graf ise 32 yaşına gelmişti. Bende takımı gençleştirmeyi düşünüyordum Aldığımız 12 futbolcunun yaş ortalaması 22. Bunların içinde bir Daniel yaşlı 32 yaşında. Onun dışında hepsi genç ve bu 22 olan yaş ortalamasının içinde Danielde var. Şimdi diyeceksiniz Daniel de 32 yaşındaydı. Ama Danielin takıma katkısı tartışılmaz. Onun dışındaki tüm oyuncularımız genç. Biz Grafı bu sene için düşünmüyorduk kendisine Galatasaraydan teklif gelince bizde yedek kalacağına gitsin Galatasarayda oynasın dedik ve sattık. Bu iki futbolcunun parası ile 12 tane futbolcu aldık neredeyse. Giden 13 futbolcudan sadece 2 tanesinden para aldık diğerleri ya serbest bırakıldı ya kiralandı. Satılan futbolculardan kazancımız 1.350,000 Euro. Aldığımız oyuncuların maaliyeti ise 1.600.000 Euro. Yani klübe çok külfet olmadan bu transferleri yaptık

*Kaleye Ufuğu aldınız. Bir tanede yabancı kaleci gelecek deniyor sezon sonunda bu doğrumu. ?

Bu haber doğru. Brezilyalı Colaço 1 Temmuz 2009 tarihinde klübe katılacak. 17 yaşında bir kaleci. Klübün geleceği düşünülerek transfer ediliyor. 3-4 sene kiralanacak ondan sonra takımda şans bulacak

*Şu anda transfer çalışmaları sürüyor mu ?

Bir transferimiz daha var Ocak ayında gerçekleşecek. 23 yaşında Brezilyalı Aml Amc Amr üç mevkidede oynayabilen ve adından çok söz ettirecek bir futbolcu. Ayrıca bir türk Amr oyuncusunun klübü ile görüşüyoruz. Fakat son transfer bütçesini Brezilyalıya ayırdığımız için türk oyuncuyu alabilmemiz için futbolcu satmamız gerekecek.

*Peki gidecek futbolcu bellimi ?

Şuanda isim belli değil ama yabancı kontenjanımız dolu ve bir yabancı futbolcu katılacağı için yabancılardan biri olabilir. Tabi dediğim gibi kesin değil sadece düşüncemiz

*Son olarak daha ne kadar Sakaryasporda kalmayı düşünüyorsunuz ?

Aksi bir durum olmadığı sürece 2010 Mayıs ayına kadar buradayım. Ondan sonra klüple görüşeceğim. O görüşmeden sonra ya kalacağım yada başka bir takımda devam edeceğim

*Başarılar dileriz ?

Teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sanırım Brezilya'dan getireceğin oyuncu Alex. 2010'lu yıllarda çok iyi bir oyuncu oluyor Alex. Tavsiye ederim gerçekte. Genç bir takım kurmana sevindim. Ayrıca Arap oyunculara da göz at önümüzdeki yıllarda. Potansiyelli regenler çıkıyor.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sanırım Brezilya'dan getireceğin oyuncu Alex. 2010'lu yıllarda çok iyi bir oyuncu oluyor Alex. Tavsiye ederim gerçekte. Genç bir takım kurmana sevindim. Ayrıca Arap oyunculara da göz at önümüzdeki yıllarda. Potansiyelli regenler çıkıyor.
    Alex istiyordum fakat 2.300.000 Euro fiyatı anca 4.000.000 Euroya alabilirim benim transfer bütçem o kadar yok maalesef. Bu sene başında almayı unuttum yoksa her kariyerimde aldığım bir oyuncuydu. Benim anlaştığım 23 yaşında Juventude takımından

Turkcell Super Lig 11.Hafta

Bursaspor-Sakaryaspor

Bursaspor deplasmanında girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve sahadan 1 puan ile ayrıldık

Turkcell Super Lig 12.Hafta

Sakaryaspor-Beşiktaş

Kendi sahamızda Beşiktaş karşısındada berabere kalıp 1 puana razı olduk

Turkcell Super Lig 13.Hafta

Konyaspor-Sakaryaspor

Deplasmanda konyaspor karşısındada 1 puan alarak 3 haftadır kazanamıyoruz

Turkcell Super Lig 14.Hafta

Sakaryaspor-Ç.Rizespor

3 haftadır galip gelemiyorduk bu hafta rize karşısında galibiyet hasretimize son verdik

Turkcell Super Lig 15.Hafta

Manisaspor-Sakaryaspor

Manisaspor deplasmanındanda 3 puan ile dönüyoruz hedefimiz istikrar yakalamak

Turkcell Super Lig 16.Hafta

Sakaryaspor-Karşıyakaspor

Üst üste üçüncü maçıda kazandık istikrar geliyormu acaba

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turkcell Super Lig 17.Hafta

Malatyaspor-Sakaryaspor

Malatya deplasmanında güzel futbol ile 3 puanı kazandık üst üste 4.maçımızıda kazanarak iyi bir çıkış yakaladık

Last edited by Melanconia : 18.Şubat.2008 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aldığın brezilyalıyı merak ettim. Puan durumunuda koyarmısın nasıl gidiyor görelim

17.Hafta Sonunda Oluşan Puan durumu

Az kaldı brezilyalının gelmesine

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fortis Türkiye Kupası Grup 1.Maç

Trabzonspor-Sakaryaspor

Trabzon deplasmanından 1 puan ile döndük gruptan çıkmak istiyorum kendi sahamdaki 2 maçı kazanırsam büyük avantaj yakalayacağız

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turkcell Super Lig 18.Hafta

G.Birliği-Sakaryaspor

Deplasmanda çok iyi oynayıp farklı kazandık ligde üst üste 4. galibiyeti aldık çıkışımız sürüyor

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Sezonu Başladı

Juventude takımından 23 yaşındaki Guilherme artık Sakaryasporlu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fortis Türkiye Kupası 2.Maç

Sakaryaspor-Antalyaspor

Gruptan çıkmak istiyoruz ve kendi sahamızdaki bu maçı kazanmamız gerekiyordu ve zorlansakta kazanmasını bildik

Last edited by Melanconia : 18.Şubat.2008 at 10:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Guilherme çok iyi transfer olmuş sana güç katar bence bir sağ bek al anıl da kiralık sende onun bonservisini alamazsan başka bir sol bek bul derim

Fortis Türkiye Kupası 3.Maç

Ç.Rizespor-Sakaryaspor

Yeni transferimiz Guilhermenin çok iyi oynayıp 2 gol attığı maçı kazanarak gruptan lider olarak çıkmayı garantiledik

Fortis Türkiye Kupası 4.Maç

Sakaryaspor-Fenerbahçe

Gruptan lider olarak çıkmamız garanti idi Fenerbahçenin ise çıkmak için mutlak kazanması gerekiyordu hal böyle olunca Fenerbahçe maça çok asıldı ve istediğini aldı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

guilherme transferi çok iyi lige de kötü başlamamışsın

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri