Last edited by Melanconia : 19.Şubat.2008 at 10:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok iyi transferler. Merakla bekliyorum lig sonunu... Başarılar...
BaşarıLar.
Önecelikle bir SAKARYAlı,bir TATANGA ve bir MANİSAKARYALI olarak sana başarılar diliyorum inşallah uzun soluklu olur......
Türkiye Kupası Çeyrek Final 1.Karşılaşma
Sakaryaspor-Bursaspor
Bu kupayı istiyoruz bunun için bu maçı avantajlı bir skor ile kazanmak istiyorduk ve kazandık
Turkcell Super Lig 19.Hafta
Sakaryaspor-Gaziantepspor
Ligde kazanmaya devam ediyoruz istikrar yakalandı hedef büyüyor Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanacak bir yer arıyoruz kupayı kazanamama ihtimaline karşın
Türkiye Kupası Çeyrek Final 2.Karşılaşma
Bursaspor-Sakaryaspor
İlk maçta avantajlı skor ile dönmüştük biz bu maçı da kazanarak adımızı yarı finale yazdırdık
Turkcell Super Lig 20.Hafta
Sakaryaspor-Kayserispor
Kendi sahamızda iyi oynayamadık ve hedefimiz doğrultusunda bir yara aldık
Yarı Finalde rakip Fenerbahçe
Turkcell Super Lig 21.Hafta.
Fenerbahçe-Sakaryaspor
Kupada oynayacağımız maçın provası gibi oldu bu zorlu deplasmandan 1 puan çok kötü değil
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Melanconia : 19.Şubat.2008 at 23:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzel gidiyorsun seneye bir iki takviye ile süper olursun
Turkcell Super Lig 23.Hafta.
Trabzonspor-Sakaryaspor
Trabzon deplasmanında 3 puan kaybederek bir üstümüzdeki Trabzonsporla puan farkının açılmasına neden olduk
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 24.Hafta.
Sakaryaspor-Sivasspor
Geçen haftaki kayıptan sonra Sivas karşısında rahat kazanarak moral bulduk
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 25.Hafta.
Sakaryaspor-Sivasspor
Sivas öncesindede kazanarak fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçına moral depolayarak çıktık
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final 1.Karşılaşması.
Sakaryaspor-Fenerbahçe
Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk ama olmadı deplasmanda turu geçen skoru almaya çalışacağız
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 26.Hafta.
Ankaragücü-Sakaryaspor
Ankaragücü deplasmanında güzel futbolumuzu sürdürdük ve 3 puanı 3 gol ile aldık
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final 2.Karşılaşması.
Fenerbahçe-Sakaryaspor
Maçın normal süresi ve uzatmalar 2-2 bitti penaltılarla elendik hedefimiz olan kupayı alamadık. Oyunda deplasman golünün olmamasının acısını çektik
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 27.Hafta.
Sakaryaspor-Bursaspor
Kendi sahamızda kazanmak istiyorduk ama beraberlikle yetinmek zorunda kaldık
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 28.Hafta.
Galatasaray-Sakaryaspor
Zorlu bir dönemden geçiyoruz ve Galatasaray deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldık
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Melanconia : 22.Şubat.2008 at 12:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
G.Saray ve Beşiktaş maçları kötü olmuş ama normal sonuçlar bunlar, sonuçta güçlü takımlar... Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim..
Turkcell Super Lig 30.Hafta.
Sakaryaspor-Konyaspor
3 haftadır kazanamıyorduk ligin sonuna geldiğimiz bu dönemlerde Avrupa kupasına katılabilmemiz için mutlak kazanmak zorunda olduğumuz maçlardan birini kazandık
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 31.Hafta.
Ç.Rizespor-Sakaryaspor
Rize deplasmanındanda galip gelerek son haftalara iyi giriyoruz
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 32.Hafta.
Sakaryaspor-Manisaspor
Kendi sahamızda da kazanarak son iki haftaya 3. olarak giriyoruz
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 33.Hafta.
Karşıyaka-Sakaryaspor
Bu maçıda kazanarak ligi 3. bitirmeyi garantiledik son hafta kazanıp Fenerbahçede kaybederse Ş.Ligine gideceğiz
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Turkcell Super Lig 34.Hafta.
Sakaryaspor-Malatyaspor
Kendi sahamızda Malatyaya yenildik Fenerbahçede yendiği için bu mağlubiyet bizi çok üzmedi ülkemizi Uefa Kupasında temsil edeceğiz
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Melanconia : 23.Şubat.2008 at 01:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim süper ligdeki ilk seneni iyi bir yerde bitirmişsin. Sakaryasporda kalacaksan seneye şampiyon olursun transferlerini sabırsızlıkla bekliyorum bence bir sağ bek bir sol bek bir forvet alırsan ligde şampiyon olursun Avrupa içinse bir kaç mevkindeki adamı daha iyileriyle değiştyirmen lazım
Hakkında gidicekmi kalacakmı diye çok söylenti dolaşan Sakaryaspor Teknik Direktörü Evran Başarır bir açıklama yaparak bu söylentilere son noktayı koydu.
BİR SENE DAHA SAKARYADAYIM
Bu aralar basında çok yazı okumaya başladım gidicekmiyim kalacakmıyım diye. Buradan bu söylentilere son noktayı koymak istiyorum. Bu senede Sakaryaspordayım. Hedeflerimiz büyüdü bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız. O yüzden şu an sadece işime konsantre olmak istiyorum. Bir sene daha takımın başnda kalıp ondan sonra yönetimimizle konuşup ondan sonraki seneler için planımı yapacağım. Bir aksilik olmadığı sürece en az 1 sene daha Sakaryasporun başında olacağım .
ELBET BİRGÜN AVRUPAYA GİDECEĞİM
Sene sonunda yönetim ile görüştükten sonra o zamanki şartlara göre hareket edeceğim. Ya takımda kalırım ya başka bir takıma giderim. Bu Türkiye içide olur Türkiye Dışıda. Eğer Türkiye içinde bir takımada gitsem Sakaryaspordada kalsam elbet bir gün Yurt dışında bir takım çalıştıracağım
HEDEFİM İNGİLTERE VEYA İSPANYA
Benimde hedeflerim var. Bir gün İspanya veya İngiltere liginde bir takım çalıştırmak. En büyük hayalim manchester Unitedi çalıştırmak. Tabi bunun için önce Avrupada başka takımlar çalıştırıp tecrübe kazanmak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetimden 10 Milyon Euro transfer bütçesi aldık ve takımda bazı revizyonlara gidiyoruz eksik bölgeleri tamamlayıp zayıf bölgeleri güçlendiriyoruz. Gidecek te gelecekte oyuncular olacak hepsi yakında kamuoyuna duyurulacaktır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadroda büyük değişim yaşanıyor 9 yeni transfer yapıldı. Takımda düşünülmeyen futbolcular var. Bunlar sabah yapılacak imza töreni ile basına duyurulacaktır
Last edited by Melanconia : 23.Şubat.2008 at 03:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Geçen sezon birlikte oynamış bir takım için 9 kişi alıp bir o kadarda yollamak fazla gibi 4-5 kişi en fazla yeterdi diye düşünüyorum ama alacağın adamlara görede değişir tabi eğer iyi adamlarsa ve taktiğine uyum sağlarlarsa başarı sağlanır merakla bekliyorum
İŞTE HUZURLARINIZDA SAKARYASPORUN YENİ TRANSFERLERİ
Bursaspordan Alınan Defansın Solunda ve Orta Sahada oynayabilen Volkan Sakaryaspora başarılı olmak için geldiğini takımın hedeflerini bildiğini ve Sakaryasporu bu hedeflere ulaştırabilmek için çok çalışacaklarını söyledi
Ankaraspordan alınan ofinsif orta saha Sakaryaspor taraftarının kendisini çok seveceğini klübün başarısı için sahada son terine kadar savaşacağını belirtti
EMRE GÜNGÖR (ANKARAGÜCÜ)
Ankaragücünden alınan defans oyuncusu bu sene rakip forvetlere geçiş izni yok dedi
ALİ TURAN (ESKİŞEHİRSPOR)
Eskişehirspordan alınan Ali Turan Sakaryaspor gibi köklü ve 2 senedir çıkışa geçmiş çok destek gören takıma geldiği için mutlu olduğunu arkadaşları ile birlikte Sakaryasporu daha yukarılara taşımak istediklerini belirtti.
İBRAHİM EGE (ANKARASPOR)
Gözlemci ekibinin raporu doğrultusunda alınan İbrahim burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi
SADİ ÇOLAK (ORDUSPOR)
Gözlemci raporlarına göre alınan diğer bir oyuncu olan Sadi bu sene herkez gollerimi konuşacak dedi
COLAÇO (CRUZİERO)
Cruziero dan alınan genç kalecinin bu sene kiralanılması planlanıyor
Gözlemciloerin özellikle önerdiği Batak kontratı bittiği için bedel ödenmeden transfer edildi
Denizlispordan alınan eski galatasaraylı genç kaleci takımın 2. kalecisi olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Futbolu Bırakan Hakan Şükür Antranör Olarak Sakaryasporda
Last edited by Melanconia : 23.Şubat.2008 at 10:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
transferlerin güzelmiş colaço zihinsel özelliklerini geliştirirse iyi kaleci olur
KİNG OSEİ (FULHAM)
Bu sene takımın yıldızı olacak 20 yaşında çok iyi bir oyuncu. Sakaryaspor bir kaç sene sonra bunu çok iyi fiyata satabilir
İVAN ALMEİDA (SPARTA)
Defansın sağına alınan 19 yaşında olan Almeida bir kaç sene sonra büyük yıldız olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ANIL KARAER (GALATASARAY)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İLHAN DEMİRCİ (TRABZONSPOR).
Trabzonsporun gernç defans oyuncusu Sakaryasporda
Bu transferle transfere son noktayı koyduk.Çok oyuncu aldık bir çok oyuncuyu kiralık gönderdik bazı oyuncuları takımdan gönderdik bazılarınıda alt takıma gönderdik. Bu kadar transfer yapmamdaki amaç takım geçen sene iyi gitti ama istediğim gibi değildi hem takımı istediğimiz gibi yaptık hemde artık takımın bir kaç sene transfer yapmasına gerek kalmadı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Melanconia : 23.Şubat.2008 at 12:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferer güzel ama sanki ofansif orta saha da bir yığılam oldu kadroda yanılıyormuyum?
5 tane ofansif orta saha oyuncum var ama onlardan biri sol da oynayabiliyor solda oynatıyorum diğeri sağ kanatta oynayabiliyor sağ kanatta oynatabiliyorum biri forvet oynayabiliyor forvetin yedeği biri diğer ikiside kanatların yedeği
Alternatifleri oluşturduysan rotasyon yapıyorsan sorun yok ama belli adamlar sürekli yedek beklerse takım çok etkileniyor kadro şiştiğinde çok iyi takımlarla bile çöküş yaşanabilir o yüzden söyledim.
24 kişilik kadrom var bu sene 3 kulvarda birden mücadele edeceğiz. O yüzden geniş kadro yaptım. Rotasyon yapacağım her futbolcum zaman zaman şans bulacak zaten özellikle kupa maçlarına farklı 11 ile çıkacağım
zaten sakatlıklar ayrı dert daha lig başlamadan 4-5 adamımda sakat
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKCELL SUPER LİG 1.HAFTA
DENİZLİSPOR-SAKARYASPOR
Takım Kadroları
.
6 eksiğimiz vardı. Bu kadar eksikle zor bir deplasman olacaktı ve zorlandıkta fakat sahadan galip ayrılmasını bildik
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKCELL SUPER LİG 2.HAFTA.
Takım Kadroları
Bu sene hedef şampiyonluk bu yüzden kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Bizi üzen o kadar sakat varken Uğurunda sakatlanması oldu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Melanconia : 24.Şubat.2008 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferler çok güzel ligede iyi başlamışsın. Bu iki taktiğimi kullanacaksın sezon boyunca
Sezona çok iyi başlamışsın.. Ayrıca transferler de çok iyi.. Seri galibiyetlerinin devamını dilerim..
Sezona gayet iyi başlamıssın.İnşallah galibiyetlerinin devamı gelir...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
TURKCELL SUPER LİG 4.HAFTA
Sakaryaspor-Gaziantepspor
Takım Kadroları
Süper bir form yakaladık kendi sahamızdaki Antep maçınıda kazanarak 4 maçtır gol yemeden kazanıyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TURKCELL SUPER LİG 5.HAFTA.
Mardinspor-Sakaryaspor
Takım Kadroları
Üst üste . maçtanda galip ayrıldık namağlup ve gol yemeden liderliğimiz sürüyor
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Büyük bir hata yaptım Transfer dönemi sonunda son kez futbolcu kadro kaydetme çıkıyor ya ordayken kaydetmeye girdim baktım istediğim gibi seçili hiç ellemeden geri yapıp çıktım şimdi maç geldi ve hiç bir futbolcum seçili değil ocağa kadarda seçemeyeceğim moralim çok bozuldu
Last edited by Melanconia : 24.Şubat.2008 at 16:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yapma ya nasıl yaptın böyle bir hata ne olacak şimdi peki ne yapmayı düşünüyorsun bunun bir çözümüde yok
Ya hiç sorma yaptık bir hata uff moralim bozuldu hep oyunda iyi giderken birşey oluyor terse dönüyor tıkı gerçek hayat gibi