1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Maç ayrı, Spiker ayrı, Skor ayrı...

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Maçın ilk yarısıni normal izliyorum. İkinci yarı kopuyor. Görüntüler kendi kafasına göre Spiker kendi kafasına göre takılıyor.

Maçı adam gibi oynayamıyorum. İkinci yarı fiyasko. Takım Konuşmaları yapılmıyor. Maç sonunda takım konuşması taktiksel değişiklik gibi algılanıyor "confrim changes"a basınca da oyu takılıyor kalıyor. Oyna diyorum ilerlemiyor. Değişiklikler yapılıyor diyor kalıyor. Oyun ilerlemiyor ve oyunu kapamak zorunda kalıyorum.

Bi' maçta spikerin anlatımına göre bi' oyuncm tam 4 sarı kart gördü. Fakat kırmızı kart görmedi. Sadece bir sarı kart görmüş gibi gözüktü. Ne yapmam gerekiyor.

Lütfen acil yardımlarınızı bekiyorum.
    Arkadaşım aynı sorun bende de oluyor bende bir çözüm arıyorum lütfen yardımınızı esirgemeyin.
    Dakika 60'tan sonra tamamen maç kontrolden çıkıyor.Lütfen yardım edin ne yapmamzı lazım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Spikere göre Galatasaray'a yeni aldğım Stevın İversen 2 gol attı ama ben o oyuncuyu takıma alışamadı diye oyuna bile almadım.LÜTFEN YARDIM EDİNNN!!!
    Last edited by wolfson : 19.Şubat.2008 at 14:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    turksportal...

Mesaj Yetkileri