Torresim le Gerrard'ı düşünemiyorum, aman sabahlar olmasın arkadaş..
Süper transfer olur bence benzemanın boyu uzun galiba uzun forvet lazımdı manuya
yetenekli bir oyuncu gerçekten
Liverpool kaptanı Steven Gerrard, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları İnter maçı öncesi Kızıllar’ın ancak çok üst düzey bir performans sergilemeleri halinde San Siro'daki ikinci maç için umutlu olabileceklerini ifade ederek arkadaşlarını motive etmeye çalıştı.
Premier Lig ve Federasyon Kupası'nda yarıştan kopan Liverpool’un bu sezonki son şansı, Şampiyonlar Ligi’ndeki performansına bağlı.
Serie A’nın lider takımı İnter ile karşılaşacak olan Liverpool'da, kaptan Steven Gerrard, üst düzey bir futbol sergileyememeleri halinde sezonu Şubat’ta kapatacaklarını ifade ederek, “İtalya’daki maç öncesi çok iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. San Siro’dan puan çıkartmak kolay değil. Bir kaç gol atıp ve defansımızı sağlam tutarak hata yapmazsak bu işi başarabiliriz. Çok iyi oyuncuları olan İnter’in kolay gol yemediğini biliyoruz. Bu nedenle istediğimizi almak için sezonun en iyi 90 dakikasını çıkarmamız gerektiğinin de farkındayız. Şu an bulundukları her organizasyonda çok iyi ilerliyorlar. Serie A’da açık ara öndeler ve son iki sezonun şampiyonu bu sene tekrar istediğini alacak gibi," diye konuştu.
"Rafa'nın ilk sezonunda da böyleydik, sonra gidip kupayı kazandık"
Liverpool’un çok kötü bir sezon geçirdiğini belirten Gerrard, Rafa Benitez’in Anfield’daki ilk sezonunda da takımın, FA Kupası’nda Burnley tarafından elenmiş ve ligde de zirve yarışından kopmuş olduğunu hatırlatarak; son maçta kendi evinde Olympiacos’u ağırlayan İngiliz ekibinin, 1-0 yenik düştüğü maçı üç gol atarak son anda ipten döndüğünü ve sonunda büyük kupaya uzandığını belirtti.
Bu sene de gruptan son maçlar sayesinde çıkan Kızıllar, Avrupa’da iş ciddiye binince herşeyi yapabileceklerini gösterdiler. Gerrard bu akşam oynanacak olan maç için de durumun aynı olduğunu ifade ederek, “Şansımızı denemeli ve sezonun kötü hatıralarını taraftarlarımıza unutturmalıyız. Bir çok kaybettiğimiz maçta rakibi domine eden, pozisyon üreten ve iyi oynayan taraf bizdik. Sorun forvet hattımızda değil yakaladığ pozisyonları cömertçe harcayan bütün takımda," dedi.
Last edited by eXcitinG : 19.Şubat.2008 at 19:07
Artık gaz mı veriyor ne veriyorsa versin.Liverpool toparlanmalı.![]()
İddaa ediyorum. Bugün Liverpool İnter'i dağıtacak.
Ben sahsen Gerrard'in olmadigi bir Liverpool macindan fazla zevk almiyorum...
Kendisinin Real Madrid macinda oynamasi gerekiyor. (=
Orta sahanın en kaliteli ismi diyebiliriz, oynaması güzel olur.![]()
BaşLığı değiştirdim. BöyLe daha iyi oLdu. Konuya devam edebiLirsiniz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yetenekli bir oyuncu ve hangi klüp alırsa iyi bir iş yapmış olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İnter'in bu akşam dağılmasını isteyen en çok Gökay ile Özgür abidir heralde![]()
Özgür'ün İnter nefreti, benim Liverpool sevgim maçın skorunu belirleyecek.![]()
L'pool kupada barnsley'e elendi bu akşam bunu telafi etmek isteyecekler aksi takdirde rafa'nın koltugu sallantıda! bana göre berabere bitecek ama içimden bir ses çok güzel zevkli bir maç olacak diyor![]()
Şu an resmen eziyor L'pool İnter'i![]()
Başlığa bakınca Real Madrid tranfer ediyor sanmıştım. Takımın en iyi oyuncusu bence eksikligi Liverpool'u zorluyor.
Pek bir şey farkediceğini sanmıyorum.Yine eli boş döner Liverpool.
Adam Liverpool'lu işte![]()
Tam geri döndü derken dizinden sakatlandı bu seferde minimum 15 gün daha yok Eduardo.Onun yerinde olsam bu sezonu pas geçip gelecek sezona %100 hazır girerdim.
aynen.. en azından sakatlığını tamamen atlatması hem onun hemde arsenal açısından iyi olur.. kötü bir sakatlığın üzerine ard arda sakatlanmalar futbol hayatını bitirebilir hem psikolojik olarak hemde fiziken..
Genç yetenekleri keşfetmesiyle ünlenen Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Barcelona’nın alt yapısından yetişen 15 yaşındaki İgnasi Miquel Pons’u transfer etmek üzere.
İspanya 16 Yaş Altı milli takımında forma giyen İgnasi Miquel Pons’un Ekim ayında Arsenal’e transfer olması bekleniyor. Geleceği çok parlak olan stoper Pons, İspanya alt yapısında 4 yıl futbol oynadı ancak teknik direktör değişiminden sonra kulüpten ayrıldı.
Oyuncuyu takip ettiren Arsene Wenger’in bu durumdan faydalanıp, Ekim’de futbolcuyu Londra’ya getieceği iddia edildi. Arsenal daha önce Barcelona alt yapısından yetişen Cesc Fabregas’ı ve son olarak da 17 yaşındaki Fran Merida’yı transfer ederek rakibinin yıldız adaylarını renklerine bağlamıştı.
ya dünyanın en iyi oyuncusu ronaldoysa ne hallere kaldık yahu.adam bu sezon adeta forvet oynadı hep.ama formda olduğu kesinlikle doğru bence rooney ronaldodan daha iyi.
ayrıca ronaldonun büyük maçlardaki konsantrasyon eksikliği çok fazla bunu geliştirmeden asla dünyanın en iyi futbolcusu tamlamasıyla aynı cümlede kullanılmaz.
ayrıca
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z1krPS1HMF4&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wff7rH07NZA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BBUaZK3A55E&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3yivgC81mUk&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wz08CqefNFg[/youtube]
ronaldo çok formda ama bence asla en iyi futbolcu olamaz.
Manchester bundan 2-3sene önce ŞL grubundan çıkamadı 7numarada kim vardı dersiniz C.Ronaldo... C.Ronaldo Milli Takımı ile kupa kazanamadı. C.Ronaldo gecen seneki Milan maçında kayıplardaydı. Büyük maçlarda pek oynamıyor. Dünyanın en iyisi olmak için 1 ya da 2 Lig şampiyonluğu yetmez ...
Ronaldo'nun Dünya'nın en iyi futbolcusu olması için büyük maçlarda öne çıkması lazım. Takımını kurtarması lazım ama ben bu özelliği pek göremiyorum Ronaldo'da.
Torres'in hedefine bakın!
İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un geçtiğimiz günkü idmanında oluşan görüntü oldukça değişikti. Takımın İspanyol forveti Fernando Torres'in idmanda hedefi arkadaşlarının poposuydu. Ryan Babel, Ryan Babel, Emiliano Insua ve Daniel Agger'i vurmaya çalışan isimler ise Torres ve Crouch. Liverpool'lu birkaç futbolcuyu daha önce yine bu görüntülere yakın bir şekilde rastlamıştık...
İşte Torres ve Crouch idmanda böyle şut çalışıyor....
![]()
22.02.2008
Kaynak : Sporx.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dünyanın en iyi oyucusu Messi'dir Ronaldo top5e girer ancak
Wenger, Barça Altyapısını Barçalalılardan iyi mi biliyor ne![]()
![]()