Sayfa 316 / 492 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416 ... SonSon
9,451 ile 9,480 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    madrid'i elemek öyle kolay olmaz osman..
    Olu olu El Nino,Gerrard,Reina iyi oynasın yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Torresim le Gerrard'ı düşünemiyorum, aman sabahlar olmasın arkadaş..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süper transfer olur bence benzemanın boyu uzun galiba uzun forvet lazımdı manuya

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yetenekli bir oyuncu gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Gerrard tan Takım Arkadaşlarına Motivasyon

Liverpool kaptanı Steven Gerrard, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları İnter maçı öncesi Kızıllar’ın ancak çok üst düzey bir performans sergilemeleri halinde San Siro'daki ikinci maç için umutlu olabileceklerini ifade ederek arkadaşlarını motive etmeye çalıştı.

Premier Lig ve Federasyon Kupası'nda yarıştan kopan Liverpool’un bu sezonki son şansı, Şampiyonlar Ligi’ndeki performansına bağlı.

Serie A’nın lider takımı İnter ile karşılaşacak olan Liverpool'da, kaptan Steven Gerrard, üst düzey bir futbol sergileyememeleri halinde sezonu Şubat’ta kapatacaklarını ifade ederek, “İtalya’daki maç öncesi çok iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. San Siro’dan puan çıkartmak kolay değil. Bir kaç gol atıp ve defansımızı sağlam tutarak hata yapmazsak bu işi başarabiliriz. Çok iyi oyuncuları olan İnter’in kolay gol yemediğini biliyoruz. Bu nedenle istediğimizi almak için sezonun en iyi 90 dakikasını çıkarmamız gerektiğinin de farkındayız. Şu an bulundukları her organizasyonda çok iyi ilerliyorlar. Serie A’da açık ara öndeler ve son iki sezonun şampiyonu bu sene tekrar istediğini alacak gibi," diye konuştu.

"Rafa'nın ilk sezonunda da böyleydik, sonra gidip kupayı kazandık"

Liverpool’un çok kötü bir sezon geçirdiğini belirten Gerrard, Rafa Benitez’in Anfield’daki ilk sezonunda da takımın, FA Kupası’nda Burnley tarafından elenmiş ve ligde de zirve yarışından kopmuş olduğunu hatırlatarak; son maçta kendi evinde Olympiacos’u ağırlayan İngiliz ekibinin, 1-0 yenik düştüğü maçı üç gol atarak son anda ipten döndüğünü ve sonunda büyük kupaya uzandığını belirtti.

Bu sene de gruptan son maçlar sayesinde çıkan Kızıllar, Avrupa’da iş ciddiye binince herşeyi yapabileceklerini gösterdiler. Gerrard bu akşam oynanacak olan maç için de durumun aynı olduğunu ifade ederek, “Şansımızı denemeli ve sezonun kötü hatıralarını taraftarlarımıza unutturmalıyız. Bir çok kaybettiğimiz maçta rakibi domine eden, pozisyon üreten ve iyi oynayan taraf bizdik. Sorun forvet hattımızda değil yakaladığ pozisyonları cömertçe harcayan bütün takımda," dedi.
    Last edited by eXcitinG : 19.Şubat.2008 at 19:07

Artık gaz mı veriyor ne veriyorsa versin.Liverpool toparlanmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İddaa ediyorum. Bugün Liverpool İnter'i dağıtacak.

Ben sahsen Gerrard'in olmadigi bir Liverpool macindan fazla zevk almiyorum...
    Kendisinin Real Madrid macinda oynamasi gerekiyor. (=

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Orta sahanın en kaliteli ismi diyebiliriz, oynaması güzel olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BaşLığı değiştirdim. BöyLe daha iyi oLdu. Konuya devam edebiLirsiniz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    İddaa ediyorum. Bugün Liverpool İnter'i dağıtacak.
    Umarım dediğin gibi olur. Şu sıralar güzel bir İnter galibiyeti takımı ateşleyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yetenekli bir oyuncu ve hangi klüp alırsa iyi bir iş yapmış olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İnter'in bu akşam dağılmasını isteyen en çok Gökay ile Özgür abidir heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Özgür'ün İnter nefreti, benim Liverpool sevgim maçın skorunu belirleyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

L'pool kupada barnsley'e elendi bu akşam bunu telafi etmek isteyecekler aksi takdirde rafa'nın koltugu sallantıda! bana göre berabere bitecek ama içimden bir ses çok güzel zevkli bir maç olacak diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an resmen eziyor L'pool İnter'i

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başlığa bakınca Real Madrid tranfer ediyor sanmıştım. Takımın en iyi oyuncusu bence eksikligi Liverpool'u zorluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Pek bir şey farkediceğini sanmıyorum.Yine eli boş döner Liverpool.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Pek bir şey farkediceğini sanmıyorum.Yine eli boş döner Liverpool.
    Eğer Gerrard dönemezse büyük bir ihtimal eli boş döneceğiz. Zaten Kaptan'sız sıradan bi takım oluyoruz. Ama eğer dönerse tur büyük ihtimal bizimdir Aygün.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Adam Liverpool'lu işte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Tam geri döndü derken dizinden sakatlandı bu seferde minimum 15 gün daha yok Eduardo.Onun yerinde olsam bu sezonu pas geçip gelecek sezona %100 hazır girerdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

aynen.. en azından sakatlığını tamamen atlatması hem onun hemde arsenal açısından iyi olur.. kötü bir sakatlığın üzerine ard arda sakatlanmalar futbol hayatını bitirebilir hem psikolojik olarak hemde fiziken..

Del Piero_10 Misafir

Default Arsenal’den Barca’ya yine transfer çalımı

Genç yetenekleri keşfetmesiyle ünlenen Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Barcelona’nın alt yapısından yetişen 15 yaşındaki İgnasi Miquel Pons’u transfer etmek üzere.

İspanya 16 Yaş Altı milli takımında forma giyen İgnasi Miquel Pons’un Ekim ayında Arsenal’e transfer olması bekleniyor. Geleceği çok parlak olan stoper Pons, İspanya alt yapısında 4 yıl futbol oynadı ancak teknik direktör değişiminden sonra kulüpten ayrıldı.

Oyuncuyu takip ettiren Arsene Wenger’in bu durumdan faydalanıp, Ekim’de futbolcuyu Londra’ya getieceği iddia edildi. Arsenal daha önce Barcelona alt yapısından yetişen Cesc Fabregas’ı ve son olarak da 17 yaşındaki Fran Merida’yı transfer ederek rakibinin yıldız adaylarını renklerine bağlamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Ronaldo dünyanın en iyi oyuncusudur kim ne derse desin..

Ayrıca Manchester United'ın oyun düzeni Ronaldo üzerine kurulu değildir. Sadece Ronaldo oynadığı maçlarda çok koşan, herzaman yer değiştiren, rakibi rahatsız eden bir futbolcu olduğu için oyun düzeni onun üzerine kuruluyormuş gibi görünüyor.

Örneğin dün Manchester United Ronaldo'suz Arsenal'ı ezerek 4-0 yendi.

Ayrıca dünkü maçtan sonra şu soruyu sormadan edemiyor insan ''Ya C.Ronaldo Olsaydı''
    ya dünyanın en iyi oyuncusu ronaldoysa ne hallere kaldık yahu.adam bu sezon adeta forvet oynadı hep.ama formda olduğu kesinlikle doğru bence rooney ronaldodan daha iyi.

ayrıca ronaldonun büyük maçlardaki konsantrasyon eksikliği çok fazla bunu geliştirmeden asla dünyanın en iyi futbolcusu tamlamasıyla aynı cümlede kullanılmaz.
    ayrıca
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z1krPS1HMF4&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wff7rH07NZA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BBUaZK3A55E&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3yivgC81mUk&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wz08CqefNFg[/youtube]

ronaldo çok formda ama bence asla en iyi futbolcu olamaz.

Manchester bundan 2-3sene önce ŞL grubundan çıkamadı 7numarada kim vardı dersiniz C.Ronaldo... C.Ronaldo Milli Takımı ile kupa kazanamadı. C.Ronaldo gecen seneki Milan maçında kayıplardaydı. Büyük maçlarda pek oynamıyor. Dünyanın en iyisi olmak için 1 ya da 2 Lig şampiyonluğu yetmez ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ronaldo'nun Dünya'nın en iyi futbolcusu olması için büyük maçlarda öne çıkması lazım. Takımını kurtarması lazım ama ben bu özelliği pek göremiyorum Ronaldo'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Torres'in hedefine bakın!

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un geçtiğimiz günkü idmanında oluşan görüntü oldukça değişikti. Takımın İspanyol forveti Fernando Torres'in idmanda hedefi arkadaşlarının poposuydu. Ryan Babel, Ryan Babel, Emiliano Insua ve Daniel Agger'i vurmaya çalışan isimler ise Torres ve Crouch. Liverpool'lu birkaç futbolcuyu daha önce yine bu görüntülere yakın bir şekilde rastlamıştık...
    İşte Torres ve Crouch idmanda böyle şut çalışıyor....

22.02.2008
    Kaynak : Sporx.com

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünyanın en iyi oyucusu Messi'dir Ronaldo top5e girer ancak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dünyanın en iyi oyucusu Messi'dir Ronaldo top5e girer ancak
    sanki ben de katılır gibi oldum