Diego Capel Sevilla takımından bir yıllığına kiralanmıştır o bölgede downing türü futbolcular olsada capel o bölgede çok iyi bi alternatif olacak diye düşünüyorum vatana millete hayırlı olsun
Diego Capel Sevilla takımından bir yıllığına kiralanmıştır o bölgede downing türü futbolcular olsada capel o bölgede çok iyi bi alternatif olacak diye düşünüyorum vatana millete hayırlı olsun
defansa alabilirsen ezequiel garay'ı tavsiye ederim biraz tuzlu amaveya ignasevich hemen imza attırabiliyorsun ama çabuk olman lazım capel güzel olmus sezon sonunda bonservisini de alabilirsin.. hem downing'i forvet arkasına koy (amc olarak) aml capel ve amr tuncay olsun tuncay orda cok ıs yapıyor sahsen denedım ve mukemmel sonuc aldım 22 maç 9 gol 14 asist denemeni tavsiye ederim kesiinlikle. saygılarımla başarılar
![]()
Başarılar kardeşim ilk 7 ye girebilirsin....
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
garay benim için baya tuzluignashevichi kaptırdım sevillaya ben taktik olarak total dominasyon düşünüyorum ve malesef o taktikte amc yok
ama bende downingi mc olarak kullanmayı düşünüyodum orta saham büyük ihtimalle şöyle olcak:
Downing---Piatti
Boateng
Kanatlarda Capel ve Tuncayı tek forvet olarak mido yu düşünüyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mesajın için teşekkür ederim umarım girerim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hazırlık Kampı:
Genel Olarak Basit takımlara karşı iyi sonuçlar aldığımızı düşünüyorum hemen hemen bütün oyuncularımı denedim
Planlanan ilk 11(henüz transferi bitirmedim)
Eğer beğenmediğiniz seçimler varsa eleştiriye açığım.
Last edited by Addolorato : 19.Şubat.2008 at 23:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Forvet lazım değil ancak geleceğe yatırım olarak Mauro Zarate'yi tavsiye ederim pişman olmazsın.
Bir Dost
Hellbells
fiyatının öyle 11.500.00 olduguna bakma hemen alınabılıyor hellbells dogru demıssın kardes ayrıca yeterı kadar faydalandıktan sonra kasana yüklü miktarda para girmesine yardımcı olurkareş bu arada huth ile woodgate inanılmaz hatalar yapıyorlar ama kesinlikle woodgate'ten kaynaklanmıyor huth'un yerıne breno ya da modibo diakite diye bir eleman şiddetle tavsiye ederim
![]()
Transferler güzel olmuş taktik ise biraz riskli diye düşünüyorum..Başarılar
Benim bir öneri olacak...Oyunun başında ıgnasehevic var serbest istiyorsan alabilirsin huth çok arkaya adam kaıçırıyor.Pivot santrofor istiyorsan juan pablo var bitiricelik kafa sıçrama 18
hepsi istiyorsan alabilirsin 25 yşaında olabilir 300k
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
alican ignasevich'i bende söyledim ama sevilla'ya kaptırdım dedi arkadas iyi okumadın galiba![]()
Valla huthun hata yaptığını bilmiyordum birazdan maçları oynayıp ekliyce ayrıca downinge teklifler var satıyımmı? satarsam böylece rochemback'a yer açılır hemde garayı falan rahat alırım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumun için teşekkür ederim taktiği değiştirebilirim zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forvete ihtiyacım yok ama teşekkür ederim ignasevichi zaten başka arkadaşlar önerdi=) yorumun için saol!
Last edited by Addolorato : 20.Şubat.2008 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Liginde başarılar dilerim.Umarım ilk 7-8 e girebilirsin.
Premier League 1. hafta
Yeni transfer capelin golüyle 1-0 öne geçtik fakat huth un hatasıyla heskey topla kalenin içine kadar girdi ve golü attı
Ayrıca biz 1'de 1 yapmasakta hakemler bu maçı boş geçmedi 1-1 den sonra downingin attığı buz gibi golü ofsayt diye saymadı!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Premier League 2. hafta
İyi oynadığımız maçı rahat kazandık bu maçın adamı tuncay oldu gerçekten harika bir performans koydu ortaya alkışlar tuncayımıza!!
Last edited by Addolorato : 20.Şubat.2008 at 23:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi başladın.enteresandır rakiplerim kırmızı goruyor hep.ne yaptın maçtan önce rakibi tahrik edin mi diyosun oyunculara)
Bir Dost
Hellbells
Tebrik ederim iyi başlamışsın Tottenham maçını bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Premier League 3. Hafta
Ve Beklenen maç karşınızdaAliadiere in 4 gol 1 asistle oynadığı maçta gözlemcilerin 10 üzerinden 9 vermesi sir eralp ergini çıldırttı keza lige iyi başlayan middlesbrough 3 maçta topladı 7 puanla chelseanin arkasında kendine 2. sırada yer buldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar Arsenal downinge 20 trilyon + walcott u teklif ediyo napıyım?? acilen cevaplarınızı bekliyorum..=)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Premier Lig 4. Hafta
Kötü oynayan taraf olsakta maçı kazanmayı bildik maçın adamı downing
Lig Kupası 2. tur
Zaten herşey resimde belli rakibi ezdik biçdik maçın adamı diego capel oldu
Puan durumu:
maç fazlasıyla lideriz
Last edited by Addolorato : 21.Şubat.2008 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim çok güzel gidiyorsun teklifi bence kabul et Walcott süper oyuncu.
kardeş ben downingi satma derim yani hem yaş itibariyle hem kalite olarak çok faydalı bir oyuncu ama son karar tabiki senin ayrıca başlangıcın cok guzel olmus ınsallah devamı gelır blackburn ve everton deplasmanlarından 6 puan cıkarmak çok iyi![]()
Teşekkür ederim ama çoktan reddettim![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zaten bende satmadımda evertonla daha oynadımki yawneyse yine biyerlerden 6 puan çıkardım yorumun için teşekkür ederim downingin zaten bir sürü taliplisi var fenerbahçede onların arasında 50 trilyonu getiren downingi alır!! hodri meydan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayın en iyi teknik direktörü(BEN)
Ayın En iyi yaşlı başlı futbolcusu
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=523&i=futbolcudl7.jpg][IMG]
Ayın En iyi genç futbolcusu
![]()
Last edited by Addolorato : 21.Şubat.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu teklif kaçarmı abi neden reddettin temiz para+temiz oyuncu güzel teklifmiş wallahi.
Bir Dost
Hellbells
Bence de kaçmazmış o teklif...
Dostum benim Fenerbahçe kariyerimde de UEFA kupasın senin takımla eşleştim.Söyle oyuncularına da fazla asılmasınlar tur atlayayım![]()
Bir Dost
Hellbells
Walcottun nasıl oynadığını görseydin paraya bile reddederdin.
Downing e iyi teklif gelmis, 30 istesen bile verirdiler. Bide tabi Walcott u veriyolar, daha genc ve daha hizli. Bence iyi bi teklifii reddetmisin
yok yaw yensin bizim middlesbroughama söylerim fark atmazlar
Premier League 5. hafta
Artık bu mağlubiyetede nazar boncuğu diyorum umarım ilerki haftalarda formumu düzeltip seri galibiyetlere başlarım
Sonraki 5 maçım
Chelsea maçı hariç diğer takımlardan korkum yok!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zaten ilk negotiate yaptım 30 trilyon + walcott istedim vermedilerolsun son pişmanlık fayda etmiyo napalım devre arasında satarım artık!
![]()
Last edited by Addolorato : 22.Şubat.2008 at 20:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzel gidiyorsun tebrikler ama bence Cityden de kork.
Saol cityden korkmuyorum benim kadrom daha iyi
Bomba Transfer!!!
Takımımızda kiralık oynayan capeli şansımızın yardımıyla bonservisiyle transfer ettik çok mutluyum
Premier Lig 6. Hafta
Zaman zaman zorlansakta yine ezdik rakibimizi
Premier Lig 7. Hafta
Biraz daha şanslı olsak kazanabileceğimiz bir maçtıama olmadı önümüzdeki maçlara bakıyoruz
Tebrik ederim Capel süper Eralp Chelseaya kaybetmen normal onun dışında güzelsin.
Aslında ben hırslı adamım istatistiklerden benim kazanmam gerektiği anlaşılıyor ama neyse mesajın için saol bu arada middlesbrough yeni bir sponsorla anlaşma yaptı yeni formamız bu şekilde olucak
bu arada arta kalan 2 trilyonluk paramla floryadan 50 daire aldım bunların aylık getirisi 250 milyar olucak yavaş yavaş yatırımada başladım.