1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Tuncay ve Arkadaşları (Middlesbrough Kariyerim)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fiyatının öyle 11.500.00 olduguna bakma hemen alınabılıyor hellbells dogru demıssın kardes ayrıca yeterı kadar faydalandıktan sonra kasana yüklü miktarda para girmesine yardımcı olur kareş bu arada huth ile woodgate inanılmaz hatalar yapıyorlar ama kesinlikle woodgate'ten kaynaklanmıyor huth'un yerıne breno ya da modibo diakite diye bir eleman şiddetle tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    fiyatının öyle 11.500.00 olduguna bakma hemen alınabılıyor hellbells dogru demıssın kardes ayrıca yeterı kadar faydalandıktan sonra kasana yüklü miktarda para girmesine yardımcı olur kareş bu arada huth ile woodgate inanılmaz hatalar yapıyorlar ama kesinlikle woodgate'ten kaynaklanmıyor huth'un yerıne breno ya da modibo diakite diye bir eleman şiddetle tavsiye ederim
    Valla huthun hata yaptığını bilmiyordum birazdan maçları oynayıp ekliyce ayrıca downinge teklifler var satıyımmı? satarsam böylece rochemback'a yer açılır hemde garayı falan rahat alırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    Transferler güzel olmuş taktik ise biraz riskli diye düşünüyorum..Başarılar
    Yorumun için teşekkür ederim taktiği değiştirebilirim zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Benim bir öneri olacak...Oyunun başında ıgnasehevic var serbest istiyorsan alabilirsin huth çok arkaya adam kaıçırıyor.Pivot santrofor istiyorsan juan pablo var bitiricelik kafa sıçrama 18
    hepsi istiyorsan alabilirsin 25 yşaında olabilir 300k
    Forvete ihtiyacım yok ama teşekkür ederim ignasevichi zaten başka arkadaşlar önerdi=) yorumun için saol!
    Last edited by Addolorato : 20.Şubat.2008 at 22:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri