Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 216 sonuç

Konu: Uefa Kupası 3. tur 2. Maç | Bayer Leverkusen - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yerinizde olsam Adlerin oynamasını isterdim.. Dünyada onun kadar istikrarsız kaleci yoktur galiba.. Karlshurer maçında ki yediği goller tam bi komedi.

2. Default

Aslan'ı Köln'de sürprizler bekliyor!

Galatasaray ile Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımları arasında 21 Şubat Perşembe günü BayArena Stadyumu'nda oynanacak UEFA Kupası 3. Tur rövanş maçı için Köln Galatasaylılar Derneği görkemli bir karşılama töreni hazırlıyor.

Köln havalimanına inecek sarı kırmızılı takımı krallar gibi karşılayacaklarını belirten Köln Galatasaraylılar Derneği Başkanı Yakup Peker, BayArena stadyumunda inşaatın devam ettiğini hatırlatarak, UEFA'nın böyle bir stadyumda maç oynatmasına anlam veremediğini söyledi. "Köln Galatasaraylılar Derneği olarak, takımımızın gelecek olmasından dolayı büyük heyecan duyuyoruz" ifadesini kullanan Yakup Peker, "Galatasaray'ın gelişiyle ilgili bazı çalışmalar yapıyoruz. Kulübümüz en son 1998 yılında resmi bir maç oynamak için Köln'e gelmişti. Bu maçta Monoco ile oynayıp, çeyrek finale çıkmıştık. Tam 20 yıl sonra Galatasaray yine Köln'e geliyor ve Leverkusen ile karşılaşacak. Büyük bir heyecan içinde bekliyoruz. Takımımızı havaalanında büyük bir organizasyonla karşılayacağız. Maçtan evvel de bazı etkinliklerimiz olacak" dedi.

STADYUM VE BİLETLER YETERSİZ
    Galatasaray taraftarına ayrılan biletlerin yetersizliğine de değinen Yakup Peker, şunları söyledi:
    "Leverkusen'in BayArena Stadyumu 20 bin kişilik bir stadyum ve Galatasaray taraftarına bin bilet ayrıldı. Biletlerin yarısı Türkiye'ye gitti. Kongre üyelerimiz ve taraftarlarımız gelecek. Gerek Türkiye'den, gerekse Avrupa'da yaşayan Türkler tarafından maça büyük bir ilgi var. Bir stadı doldurabilecek kadar Galatasaray taraftarı var iken, bunu 600 ya da 700'e indirgediğiniz zaman büyük bir bilet krizi ortaya çıkıyor. Bu kriz devam ediyor. Gönül isterdi ki bu maç Leverkusen'de değil, Köln ya da Düsseldorf'da oynansaydı. Hem taraftarlarımız, hem üyelerimiz, hem de Köln ve çevresinde oturan Galatasaraylı taraftarlar bize bilet için başvuruyor. Fakat maalesef elimizde olmayan nedenlerden dolayı onlara 'hayır' demek zorunda kalıyoruz. Leverkusen'in biletleri ise yıllık kombine şeklinde satıldığı ve geri kalan az sayıda biletin de tükendiğini duyduk. Artık maça sayılı günler kala Galatasaray taraftarının bilet bulup, maçı izleme şansı çok az. Keşke maç daha büyük bir stadyumda şölen havasında oynansaydı."

İNŞAAT DEVAM EDİYOR
    Yakup Peker, sözlerine şöyle devam etti:
    "Bizim 2003 yılında İstanbul'da Juventus ile oynayacağımız maç İstanbul'da daha önce bir bomba patladığı için Almanya'ya alındı. BayArena Stadyumu'nda inşaat devam ediyor ve stadyumun bir bölümü yıkılmış. Özellikle Galatasaray taraftarının olacağı tribünde ve VIP bölümünde inşaat var. UEFA'nın burada maç oynatmasını anlamıyorum ve bunu çifte standart olarak görüyorum. UEFA'dan daha tarafsız davranmasını beklerdik. Bu durumdan dolayı endişe duyuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adler Yerine Kalede Fernandez olacakmış !!!

Gecen hafta sonu yaptigi harika kurtarislarla Karlsruhe macinda takimi kurtaran Rene Adler bir pozisyonda rakip fulbolcuyla carpismasi sonucu sakatlandi ve Galatasaraya karsi oynamasi cok zor. Zaten sakat sakat oynamış..Şimdi hepden sakatlanmış.23 yaşındaki Fernandez'i hazırlıyorlarmış..

Adler lig maçında 4 tane netgol çıkardı maçı izledim Ntvden...Hatalı goller yemiş olabilir ama çok iyi kaleci..
    Last edited by Emurafu : 19.Şubat.2008 at 15:50

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Adler oynasın, ilk maçta ki şansı bu maçta yanında olmayacak umarım.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adler in bi zayıf yönü var çok top sektiriyor bu işimize gelğirdi aslında bi bakımada üzüldüm.Hem adler olağan dışı performans göstermediki bizim maçta tamaiyle kaçan goller bizim oyuncuların suçu

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gs ilk maçta kaçırdığı pozisyonları arayacak bence.Almanlar kendi evlerinde bırakmazlar turu malesef.Perşembe akşamı gönlümüz yine de cimbom ile...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Leverkusende abartılmasın bence 3 maçtır ligde galbiyet alamıyorlar.Takım böyle oynadıkça yenemeyeceğimiz takım yok.Çok pozisyone giriyoruz bir gol atarsak bu iş biter.Thminim 1-1 veya 2-2-

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence beraberlik kötü sonuç olur ilk maçtaki futbolumuza göre değerlendirdiğimizde. Ben takımıma içten güveniyorum ve tüm Türkiye'yi bir daha güldüreceğimize inanıyorum. Ha eğer bir aksilik olur da istediğimiz gerçekleşmezse de canları sağolsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Leverkusen Taraftarları ilk gol'ü biz yersek tur gider diyorlar..Ugur ve Topal sakatlıgına seviniyorlar..Üstelik Pazartesi günü maç yapmamıza çok sevinmişler..Genelde hepsi 1 farkla kazanırız diyorlar...Ama çok korkuyorlar..

Sabri(Oynamaz merak etmeyin) ve Lincoln götürülmüş Almanya'ya..

Off ya Ugur sag tarafı çok iyi kullanıyordu..Kötü oldu ya
    Last edited by Emurafu : 19.Şubat.2008 at 16:13

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Gs ilk maçta kaçırdığı pozisyonları arayacak bence.Almanlar kendi evlerinde bırakmazlar turu malesef.Perşembe akşamı gönlümüz yine de cimbom ile...

Bak kendi agzinla diyorsun Galatasaray ilk macta cok iyi oynadi diye.Leverkusen´in maclarini izlemedigine adim gibi eminim,yoksa bu düsüncede olmazdin.Ilk macta adamlarin kalemize sutu yoktu,bizim ise rahat 5-6 pozisyonumuz vardi,sen ise hangi mantikla yola ciktigini bilmeden Leverkusen alir diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet Topal Oynuyor !!!

Mehmet topal Açıkladı:Galatasaray sağlık ekibinin ona tedavi ve ağrı kesiciler ile maçta oynayabileceğini söylediğini açıkladı..

Kaynak:Ligtv
    Ohh be.. Topal'ın oynaması çok iyi..Çünkü rakibin oyununu bozuyor. Üstelik top kapma becerisi çok iyi...

adlerin oynamamasi buyuk avantaj adam cok sansli inanilmaz toplar cikariyor fernandez orta halli bir kaleci cok rahat goller atariz... songu sag bekte oynatmasi lazim kallinin barisin o dinamikligi defansta kirilir... mac skoruda 2-1 biz alicaz..

13. Default

G.Saray Almanya'ya gitti

Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 3. tur rövanş maçı için Almanya'ya gitti.
    Daha önce yarın başlaması planlanan Almanya seyahati, sarı-kırmızılı ekibin ligde Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın bir gün ertelenmesi ve yapılan yorucu yolculuk üzerine erkene alındı.

Galatasaray'da Konyaspor maçında sakatlanan Uğur ile sakatlığı süren Hasan kadroda yer almazken, Konya'ya götürülmeyen Lincoln ve Sabri'nin de Almanya kafilesine dahil edildiği öğrenildi.
    Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile yapacağı UEFA Kupası 3. Tur rövanş karşılaşması öncesi son çalışmasını yarın akşam yerel saatle 18.00'de maçın oynanacağı Bay Arena Stadı'nda 15 dakikası basına açık olarak yapacak. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, saat 17.30'da düzenleyeceği basın toplantısında takımın son durumu hakkında bilgi verecek.

Yarın Kalli basın toplantısı yapacakmış.İşallah kadro hakında bilgi verir....Umarım yine aynı kadro ile çıkarız...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray Düsseldorfta
    UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında 21 Şubat Perşembe günü Bayer Leverkusen ile karşılaşacak olan Galatasaray, Düsseldorfa geldi.

Sarı kırmızılı kafilede yer alan futbolculardan Servet, Emre, Mehmet Topal ve Mehmet Güven vizeleri yarından itibaren başladığı için pasaport geçişinde problem yaşadılar. Bu 4 futbolcu için 100 euroya vize alınarak yarım saatlik geçikme ile kafileye katımaları sağlandı.

Galatasaray kafilesi havaalanın arka tarafından çıkış yaparak, konaklayacağı otele doğru hareket ederken, sarı kırmızılı kafileyi bekleyen 50 kadar Türk taraftar otobüsün önünü keserek sevgi gösterilerinde bulundular ve tezahürat yaptılar.

Bu arada Mehmet Topalın sakatlığının iyiye gittiği ve bu futbolcunun yarın takımla birlikte antremanda yer alacağı bilidirilirken, genç futbolcunun Leverkusen maçında da forma giymesine bir engel bulunmadığı ifade edildi.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray bu sefer bulduğunu değerlendirirse kazanacaktır.İlk maçta ezdiler Leverkusen'i.Ama belki bu sefer farklı bir Leverkusen olabilir.Bir ihtimal.Gs kendisi gibi oynarsa turu geçer.Bunu ilk maçta gösterdiler.Yalnız gole ihtiyaç var.Gol içinde şansa..

Başarılar Galatasaray..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlk gol'ü kim atacak bu çok önemli...

"BAYER LEVERKUSEN-GALATASARAY MAÇI 1-1 BİTECEK"

Hamit Altıntop, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda yarın Almanya'da Bayer Leverkusen ile 0-0'ın rövanşında yapacağı maçla ilgili olarak, "Ben ilk maçı izleyemedim, ama Galatasaray'ın üstün olduğunu duydum. İyi pozisyonları varmış, ama golü bulamamışlar. İnşallah, bunun acısını ikinci maçta görmezler. Bayer Leverkusen kendi sahasında çok iyi futbol oynuyor. Ancak Galatasaray da kaliteli bir takım, iyi futbolcuları var. Bence başarabilirler, maçın 1-1 biteceğine inanıyorum ve Galatasaray tur atlayacak" şeklinde konuştu.

Hakan Şükür istediği kadar gol kaçırsın. Hakan oynamadığı zaman pozisyona girmekte çok sıkıntı çekiyoruz. Hakan fizikli bir oyuncu; rakip defansı orta sahaya kadar çekip yanında oynayan partnere pozisyon hazırlayan bir oyuncu. Hakan oynamasa bu kadar pozisyona giremezdik. Hakan oynamalı; atar,atamaz o ayrı ama onun oynaması yanında oynayan futbolcu için büyük nimet.Üstelik Hakan'ın gençleri çok iyi motive etmeside cabası
    Last edited by Emurafu : 20.Şubat.2008 at 15:16

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Son zamanlardaki performanstan veya Leverkusen maçındaki ezici oyundan mıdır bilmiyorum. Galatasaray'ın çok rahat turu geçeceğine dair bir his var içimde. Galatasaray'ın daha mücadeleci olması bizi bir adım öne çıkarıyor. Zaten gol yerlerse mutlak kazanmak zorunda olacaklar. Yeter ki maç başlar başlamaz gol yemeyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Benim içimde öyle bir his var ki .. Aynı Burak abi gibi bu maçta garip şeyler olacak..

Ama bizim lehimize iyi şeyler olacak gibime geliyor...Farklı bir galibiyet olabilir yada 6 7 olacakkken az farkta olabilir de ben bütün bu yazılanlar sakatlara rağmen orada çok çok çok rahat turu geçeceğini düşünüyorum

Ama garip bişeyler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Ama garip bişeyler olacak
    Şimdi böyle söyleyince ben biraz korktum. Fark yemeyelim.

Galatasaray sürekli kazandığı için bizde bir rahatlık var. Zaten bir takım kötü gidiyorsa hemen galibiyet serilerine başlamamız lazım diye açıklamalar yaptıklarını duymuşsunuzdur. Bir takım kazanmaya alıştımı onu devirmek zordur. Leverkusen'i ayrı tutarsak bu karşı takımlarda da baskı yaratıyor. Ne olsa ne yapıp edip kazanacaklar düşünceside oluşmuyor değildir. Fenerbahçe örneğinide verebiliriz. Biz nasıl olsa Galatasaray'ı yeneriz diyerek maçlara çıkıyorlar ve hep kazanmanın getirdiği bu durum galibiyet serileri olarak Fenerbahçe'ye geri dönüyor.

O açıdan Galatasaray takım olarak taraftar olarak kazanmaya alıştı. İlk maçıda işin içine katarsak Galatasaray turu ne yapıp edip geçecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arkadaşlar içinizi ferah tutun.. Galatasaray rahat bir galibiyet alıcak.. 0-2 benim tahminim..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beni Hakem düsündürüyor..Kolay cıkarıyormuş..Üstelik tecrübesizmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bak kendi agzinla diyorsun Galatasaray ilk macta cok iyi oynadi diye.Leverkusen´in maclarini izlemedigine adim gibi eminim,yoksa bu düsüncede olmazdin.Ilk macta adamlarin kalemize sutu yoktu,bizim ise rahat 5-6 pozisyonumuz vardi,sen ise hangi mantikla yola ciktigini bilmeden Leverkusen alir diyorsun.
    Evet kendi ağzımla diyorum Gs çok iyi oynadı ilk maçta.Leverkusen'in şutu bile yok kaleye.Fakat orda herşey farklı olur.Atmosfer farklı olur.Almanya Ligi maçlarını televizyonda verildiği kadarıyla takip ediyorum.Leverkusen'in çok kötü bir takım olduğunu düşünmüyorum.Sen bir maçlık performansa göre değerlendiriyorsan bilemem.Kuralar çekildiğinde Galatasaray'ın Sion,Helsinborg,Wien,Panionios vs. maçlarındaki performansını gören veya duyan Almanlar da turu çantada keklik olarak görüyorlardı belkiSonuçta kolay maç olmayacak bence %60 Leverkusen %40 Gs eler.İnşAllah kazanırız diyorum daha da bişey demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kimse kimse'yi keklik görmüyordu....Daha ilk kura çekildiginde almanların yorumlarını göstermişdik...Völler'in dedikleri üstelik Leverkusen forumlarında neler yazıldıgını koymusduk..Almanlar 1.torbadan girmemize ragmen çekilecek en kötü kurayı cektik diyorlardı..Hatta almanlar hemen özel önlemler aldılar neyse..Sunuda eklim leverkusen forumlarında suan korku hakim

Çok zor maç olacak tabiki..Heleki ilk gol çok önemli..
    Last edited by Emurafu : 20.Şubat.2008 at 19:13

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Evet kendi ağzımla diyorum Gs çok iyi oynadı ilk maçta.Leverkusen'in şutu bile yok kaleye.Fakat orda herşey farklı olur.Atmosfer farklı olur.Almanya Ligi maçlarını televizyonda verildiği kadarıyla takip ediyorum.Leverkusen'in çok kötü bir takım olduğunu düşünmüyorum.Sen bir maçlık performansa göre değerlendiriyorsan bilemem.Kuralar çekildiğinde Galatasaray'ın Sion,Helsinborg,Wien,Panionios vs. maçlarındaki performansını gören veya duyan Almanlar da turu çantada keklik olarak görüyorlardı belkiSonuçta kolay maç olmayacak bence %60 Leverkusen %40 Gs eler.İnşAllah kazanırız diyorum daha da bişey demiyorum

Belkili falan konusmayacaksin,eger bir iddia da bulunacaksan emin konusacaksin ! Ben Almanyada yasiyorum yahu,buradakilerin Galatasaray hakkinda nasil konustuklarini senden iyi biliyorum.Leverkusenlilerin cogu en zor mac olarak görüyorlardi bu maci.Isimiz cok zor diyorlardi.Hele ki ilk mactan sonra Leverkusen forumlarinda tur inanci azalmis durumda.
    Bari malesef eleniriz deme,icinden geleni söyle de antipati yaratma.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Söyleyeceklerinizi açıkça söyleyin, hem içinizde kalmasın hemde antipati oluşmasın bizlerde..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

"Gencim.. Güçlüyüm.."

Galatasaray Konya'dan altın değerinde üç puanla dönerken, sarı kırmızılılar son dönemlerdeki yükselen değeri Uğur Uçar'dan gelen haber sarsıldı.
    Batista'yla girdiği ikili mücadelede sonrasında sakatlanan ve sağ diz kapağında kırık meydana gelen genç yıldız sezonu kapadı. Maçtan sonra özel bir bandajla İstanbul'a getirilen ve gece geç saatlerde apar topar hastaneye götürülen başarılı savunma oyuncusu Lig TV'nin sorularını yanıtladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalan Mehmet Topal da ciddi bir sakatlığının olmadığını belirterek "Ağrılarım var ama Bayer Leverkusen maçında oynayabilirim" dedi.

Videosu:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=34143
    Bu arada Türkiye'ye gönderilen 1.100 bilet haricinde bir de Almanya'da Türkler'e 4.000 civarı bilet satılmış. Herhalde 5.000 seyircimiz olacak.

------------------------ORKUN---------------------

--SONG-------SERVET---------EMRE---------VOLKAN--

--BARIŞ---------AYHAN (MEHMET TOPAL)--------Barrusso----------ARDA--

-------------------------LİNCOLN-------------------------

-------------------------ÜMİT KARAN yada Nonda-------------------

bu kadroyla cikarsak yeneriz

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Burada açıkçası fark bekliyordum Galatasaraydan ama gol bile atamadılar şanssızlıktan. Adamlar şut bile çekemedi falan ama hedeflerinde ztn beraberlik wardı. Almanyada ne olur bilinmez..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalli Basın toplantısında açıkladı:Oyunun basında Song ve Lincoln'ü düsünmüyorum...
    Çıkacak ilkonbir belli gibi;

--------Orkun----------
    Barış-Emre-Servet-Volkan
    Serkan-Ayhan-Topal-Arda
    ------Karan-Hakan--------

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Düşünmemesi en mantıklısı zaten. İşleyen düzeni bozmamak lazım.

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri