1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Tek Kale Maç

Threaded View

Quote Originally Posted by bloodstar View Post
    yorumumu kaale aldığın için teşekkürler..demekki daha dikkatli bakmam gerekiyomuş kusura bakma..sanırım denenmesi gereken bi taktik..bende deneyeceğim..tekrar teşekkürler..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide bişey sorucam orta sahnın ortasında oynattığın iki oyuncunda defansif görev almışlar..orda iki dmc mi oynatıyosun yoksa biri mc veya amc mi oynatıyosun..
    Amc pek oynatmıyordum.Aslında kanatlarda amc oynatıyordum genelde.İçe katettikleri için çok iyi işler de yapıyorlardı.Ama son yaptığım düzenlemede artık o kadar defansif değiller ortadaki oyuncular.

Bir de şu noktaya değinmek istiyorum.Oyunun gerçekçilikten uzaklaştığını düşünerek kariyerimi noktalayıp 8.0.2 ile yeni bir oyun açmıştım Galatasaray'la şimdi onu da bırakıp tekrar Yozgatspor'a döndüm.İyi ki 8.0.2 ile yeni bir kariyer açmışım.Yama ile oyun bence çok mükemmel hale gelmiş. Takımların finansları tamamen gerçeğe uygun.Öyle ki şimdi bir oyuncuya yıllık genelde 3000 dolar en fazla 18000 dolar önerebiliyorum.Önceki oyunda 110000 e kadar çıkabiliyordu.Hazırlık maçlarından 150000 dolar gelir elde edebiliyordum.Şimdi en fazla 7000 olmuş.Bunun dışında oyuncu yetenekleri oyunda daha net algılanabiliyor..Ben herkesin yeni bir kariyer açmasını tavsiye ederim.Benim Kollektif taktik bu yamada işe yarıyor mu diye merak edenleri aydınlatayım.Şu an ilk sezonum ve yükselme grubundayım.Yama tamamen istediğim gibi olmasa da daha gerçekçi olmuş.Artık olağandışı kolay başarılar almak kolay değil ama hiçbir zaman imkansız da değil.
    Last edited by yorumsuz1i : 20.Şubat.2008 at 21:16

Mesaj Yetkileri