Sayfa 26 / 30 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

9 kişi oynamıyormu adam

Arkadaşlar biriktirdiğim bir kaç tane ilginç olayları paylaşayım.

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar ''Copa America'' da kıta dışında bir ülke konuk olarak turnuvaya katılıyor o yüzden kupa da İngiltere'yi ya da başka bir ülkeyi görürseniz şaşırmayın.Bunu niye söyledim çünkü baktım bir kaç kişi aynı duruma şaşırıp SS eklemiş ama bu olabilecek bir olay

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hmm bilmiyordum Copa Amerika deyince İngiltere'nin ne işi var dedim heralde oyun yine vites attırdı

Nesil
    2006
    Yer
    fm benim için bir yaşam b

Default Ne Kaleciymiş ( Sezon Of Team de 157 Golle )

Buyrun Çok İlginç Kaleci daha 16 yasında ve 157 gol yiyor buna ragmen sezon takımının icerisine seciliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Default 90. Dakikada 4 gol Atilirmi :D ?

[IMG][/IMG]

walla ayıp oldu tekirdağa ama HAzırlık macı ne olsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlginç olay nedir size söyliyim mi? Ben bi taraflarımı yırtıp taktik kuriyim, oyuncuların moralini yüksek tutmaya çalışiyim, antreman hazırlıyım, uefa kupası final maçında, ben gs onlar udinese. Herifler baktılar gol atamıcaklar, kornerden attıkları 3 golle beni 3-2 yendiler. Bu ne adice bi davranıştır. Benim emeklerim gitti diye ben 5dk ağlamak zorundamıyım burada? Taktiksel olarak beni çözemiyosan bırakacaksın hak yerini bulsun. Şerefsizliğe ne gerek var? Ulan o herifler hayatlarında kaç kere kornerden gol atmış ki benim maçta 3 tane atıyolar!??

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

haha olaya bak 49+1

merhaba arkadaşlar ben konu açamıyorum bu siteye yeni üye oldum derdimi burdan msj atarak anlatmak istiyorum arkadaşlar bende Football Manager 2009 var ama kasıyo pc biraz Football Manager 2008 de var ben 2008 oynamaya devam edebilirim ama kadrolar eski kadro yenilerini arıyorum ama bulamadım bu sitede vardır die düşünüyorum sizler linki biliyosanız ve nasıl kuruluor burdan bana bi anlatırsanız çok minnettar kalırım...Kısacası Football Manager 2008 oynamak istiyorum ama eski kadrolar olmasın yani en son yeni kadrolarla oynasam gzl olur die düşünüyorum milan baroslu kewelll galatasaray gibi bana bu konuda yardım edeck arakdaşları arıyorum lütfen bi yardım şimdiden tşk ederim arkadaşlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Daha önce verildimi bilmiyorum ama yine de koymak istiyorum.

Federasyon bana ceza verdi, maçı izleyebildim ama oyuna müdahale edemedim

(/s)

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Daha önce verildimi bilmiyorum ama yine de koymak istiyorum.

Federasyon bana ceza verdi, maçı izleyebildim ama oyuna müdahale edemedim

hehehe bu güzelmiş maç ne oldu peki yendinmi ?

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Şuna bak yahu, ilk işi beni göndermek olacakmış 2 kez üst üste ŞL'i kazandıran beni, göndermesi biraz zor, 2019'a kadar mukavelem var

Finansta'da da gözle görüşür bir artış oldu Kulübün borcu, kaybı ve herhangi birşeyi yoktu finansal açıdan ama eski oyuncu Massimo Oddo'nun başkan olması daha iyi oldu gibi
    ayy koptum buna yaa....yok artık besle kargayı oysun gözünü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by zihnii View Post
    hehehe bu güzelmiş maç ne oldu peki yendinmi ?
    Valla tam olarak hatırlamıyorum ama yenmişimdir galiba. O sezon şampiyon olmuştum

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    ayy koptum buna yaa....yok artık besle kargayı oysun gözünü
    Aynen öyle oldu. Şimdi 2 kez daha kazandım ŞL'i 4 kez üst üste oldu
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default ?

Bu oyuncuyu ben almadım acaba başkan mı aldı? Nerden anlaşılıyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eğer arada tatile gittiğin olduysa o ara hemen işi bitirmişlerdir Emre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

uzun zamandır bu başlığa baköıyordum bugün bakayım dedim ve baya ilginçlikler karşılaştım...bende nacizane yorumlarımı eklemek istedim...

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Jens Lehmann adlı mübarek kalecim , Robert Green adlı daha mübarek bir kaleciden degaj golü yedi. Kayıtlı oyunu sildim, işim olmaz.
    benim kalecim igor akinfeev petr cech atmıştı...hatta kayıtlı bende...

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    yoq artık Lebron James! diyesim geldi
    diyebilirsin...

Quote Originally Posted by chingy_31 View Post
    bir keresinde fm 08 oynarken trabzonspor küme düştü çok güldüm ve çok şaşırmıştım

bende de geçen sezon düştü...

Quote Originally Posted by kocari View Post
    ilginç olaylar burda paylaşılıyormuş buraya yazıyorum mesajı birde

En son başıma gelen komik sinir bozucu ve oyundaki garibana küfür etmeme neden olan hadise
    Takım yorgun yedek takımımda yorgun alt yapıyla çıktım kupa maçı ilk maçı 3-0 yenmişim terbiyesiz Franchinin yaptığına bakın ya bide özel yetenekli dio koçlarım harbiden özel yeteneği varmış

adam yarı sahaları karıştırdı herhalde...ya da maç içinde kafaya ağır darbe aldı atacağı kaleleri şaşırdı...

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    Bende portsmouth ile oynuyordum zaten 3 as oyuncum sakat 3 oyuncum afrika kupasından dönemediği paso yenilidiğim için sinir küpü olmuştum birde bu geldi başıma.

Afrika kupasından yeni dönen papou diop defans onünde top çevireyim derken sakatlandı salak tek defans oyuncum vardı geride, rakip takımın adamıda sakatlanmış adamın ayağından topu aldı ve forvete verip gol attılar!!!

Bende saçımı başımı yoldum..

Böyle bir durumda rakip takımın topu taca atması gerekmezmi yau.Bu nasıl bir oyun nerde fair play?
    ben çok nadiren gördüm...hatta birkez karşılaştım oyuncu sakatlandığında topun dışarı atılmasını...SI pek fazla önemsememiş herhalde bu olayı...aslında top ayağında lan oyuncunun çirkefliğine göre dışarı attırabilirlerdi gerekli kodlarla...

Quote Originally Posted by kocari View Post
    Al sana oyunun hatası ve saçmaladığı başka bir mevzu şuna bak

takımdaki altın kuşak dönemi sona ermişş demekki...ya da federasyonu topluca protesto ediolar...

8 maçda 7 galibiyet bir yenilgi 2 gol yedim 27 gol attım... hiç penaltı yok gollein %70 uzaktan şutlarla...

HAHAHA isme bak adamın

hazırlık maçları dikkatimi çekti 3.lig takımı ile Milan-Bayern München felan hazırlık maçı yapıyor nasıl bir hata ise bu..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    hazırlık maçları dikkatimi çekti 3.lig takımı ile Milan-Bayern München felan hazırlık maçı yapıyor nasıl bir hata ise bu..

Turk takimlari da Almanya'ya falan yazin kampa gittiklerinde adi sani duyulmamis koy takimlariyla maclar yapiyor.
    Ilginc veya yanlis bir durum degil..

de sen hiç hayatında Etimesgut ile Bayern München in maç yaptığını gördünmü veya yapabilceni düşünüyormusun ?

Gaziantep Beldiye Fiorentina ile yapıyor saçma sapan bir friendly akışı...

avrupanın en iyi 3 defansından biri turk helal olsun o kadar guvendm ama boşa çıkarmadı .işte fmdeki duygusalllıkk bu bence

buda profili

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post

şu anda hem ManU nun hem de İtalya nın teknik direktörüyüm oyunda 2011 yılındayım...italya nın rekorlarına kısmına girdiğimde çok şaşırdığım birşey gördüm...İtalya milli takımı en büyük yenilgisini 2024 yılında Macaristan a karşı 7-1 alıyor...gördüğünüz üzere imagede de en alt sağ köşede bulunduğum tarih yazıyor...çok ilginç bir anım oldu...bir kez daha hayal kırıklığına uğradım FM 2008 ile ilgili...orjinal aldığıma çok pişmanım...
    Bu İtalyanlar ermiş herhalde Geleceği Görüyorlar ...

Karsız havada turuncu top

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Alternatif yamalar var böyle. Farklı topları istediğinde kullanabiliyorsun onlardan birini kullanmadığına emin misin? İlginç olmuş eğer öyle değilse. Belki birazdan bastırır kar.

Yok kullanmıyorum.Hava durumunda Çisenti yazıyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ozaman dediğim gibi birazdan kar bastıracaktır. Yada meteroloji yanılmıştır. Zaten Şspanyollar tahminlerinde kötüdür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Naldo'nun ufak kaygıları var.Sabit bir bölgede oynamaktan hoşlanmıyormuş.Naldo gibi bi adamı orta sahadamı oynatıcam.Sabit bölgede oynamaktan hoşlanmıyor demek bana bunu ifade ediyor mevkisini değiştirceksin.Yoksa başka bi anlamı daha mı var ? Anlamadım gitti. 15 maç oldu hala aynı defansın sağında oynatıyom aynı, DM oynatıyom aynı.Nasıl giderilir bu sorun?

Sayfa 26 / 30 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri