9 kişi oynamıyormu adam
Arkadaşlar biriktirdiğim bir kaç tane ilginç olayları paylaşayım.
![]()
9 kişi oynamıyormu adam
Arkadaşlar biriktirdiğim bir kaç tane ilginç olayları paylaşayım.
![]()
Arkadaşlar ''Copa America'' da kıta dışında bir ülke konuk olarak turnuvaya katılıyor o yüzden kupa da İngiltere'yi ya da başka bir ülkeyi görürseniz şaşırmayın.Bunu niye söyledim çünkü baktım bir kaç kişi aynı duruma şaşırıp SS eklemiş ama bu olabilecek bir olay![]()
Hmm bilmiyordum Copa Amerika deyince İngiltere'nin ne işi var dedim heralde oyun yine vites attırdı
İlginç olay nedir size söyliyim mi? Ben bi taraflarımı yırtıp taktik kuriyim, oyuncuların moralini yüksek tutmaya çalışiyim, antreman hazırlıyım, uefa kupası final maçında, ben gs onlar udinese. Herifler baktılar gol atamıcaklar, kornerden attıkları 3 golle beni 3-2 yendiler. Bu ne adice bi davranıştır. Benim emeklerim gitti diye ben 5dk ağlamak zorundamıyım burada? Taktiksel olarak beni çözemiyosan bırakacaksın hak yerini bulsun. Şerefsizliğe ne gerek var? Ulan o herifler hayatlarında kaç kere kornerden gol atmış ki benim maçta 3 tane atıyolar!??
haha olaya bak 49+1![]()
![]()
merhaba arkadaşlar ben konu açamıyorum bu siteye yeni üye oldum derdimi burdan msj atarak anlatmak istiyorum arkadaşlar bende Football Manager 2009 var ama kasıyo pc biraz Football Manager 2008 de var ben 2008 oynamaya devam edebilirim ama kadrolar eski kadro yenilerini arıyorum ama bulamadım bu sitede vardır die düşünüyorum sizler linki biliyosanız ve nasıl kuruluor burdan bana bi anlatırsanız çok minnettar kalırım...Kısacası Football Manager 2008 oynamak istiyorum ama eski kadrolar olmasın yani en son yeni kadrolarla oynasam gzl olur die düşünüyorum milan baroslu kewelll galatasaray gibi bana bu konuda yardım edeck arakdaşları arıyorum lütfen bi yardım şimdiden tşk ederim arkadaşlar...
Daha önce verildimi bilmiyorum ama yine de koymak istiyorum.
Federasyon bana ceza verdi, maçı izleyebildim ama oyuna müdahale edemedim
![]()
(/s)
Eğer arada tatile gittiğin olduysa o ara hemen işi bitirmişlerdir Emre.![]()
uzun zamandır bu başlığa baköıyordum bugün bakayım dedim ve baya ilginçlikler karşılaştım...bende nacizane yorumlarımı eklemek istedim...
benim kalecim igor akinfeev petr cech atmıştı...hatta kayıtlı bende...
diyebilirsin...
bende de geçen sezon düştü...
adam yarı sahaları karıştırdı herhalde...ya da maç içinde kafaya ağır darbe aldı atacağı kaleleri şaşırdı...
ben çok nadiren gördüm...hatta birkez karşılaştım oyuncu sakatlandığında topun dışarı atılmasını...SI pek fazla önemsememiş herhalde bu olayı...aslında top ayağında lan oyuncunun çirkefliğine göre dışarı attırabilirlerdi gerekli kodlarla...
takımdaki altın kuşak dönemi sona ermişş demekki...ya da federasyonu topluca protesto ediolar...![]()
8 maçda 7 galibiyet bir yenilgi 2 gol yedim 27 gol attım... hiç penaltı yok gollein %70 uzaktan şutlarla...
de sen hiç hayatında Etimesgut ile Bayern München in maç yaptığını gördünmü veya yapabilceni düşünüyormusun ?
Gaziantep Beldiye Fiorentina ile yapıyor saçma sapan bir friendly akışı...
avrupanın en iyi 3 defansından biri turk helal olsun o kadar guvendm ama boşa çıkarmadı .işte fmdeki duygusalllıkk bu bence
buda profili
![]()
Karsız havada turuncu top
![]()
Alternatif yamalar var böyle. Farklı topları istediğinde kullanabiliyorsun onlardan birini kullanmadığına emin misin?İlginç olmuş eğer öyle değilse. Belki birazdan bastırır kar.
Yok kullanmıyorum.Hava durumunda Çisenti yazıyordu![]()
Ozaman dediğim gibi birazdan kar bastıracaktır. Yada meteroloji yanılmıştır.Zaten Şspanyollar tahminlerinde kötüdür.
![]()
Bende Naldo'nun ufak kaygıları var.Sabit bir bölgede oynamaktan hoşlanmıyormuş.Naldo gibi bi adamı orta sahadamı oynatıcam.Sabit bölgede oynamaktan hoşlanmıyor demek bana bunu ifade ediyor mevkisini değiştirceksin.Yoksa başka bi anlamı daha mı var ? Anlamadım gitti. 15 maç oldu hala aynı defansın sağında oynatıyom aynı, DM oynatıyom aynı.Nasıl giderilir bu sorun?