Şimdi ilk baktığımız zaman Fenerbahçe'nin galibiyeti gerçekten güzel. Ama tehlikeli. Çünkü elemeli maçlarda gol de yediyseniz tek farklı skorlar her zaman tehlikelidir. Fenerbahçe'nin 3-2'lik bir avantajı var ama unutmayalım ki 1-0 ve 2-1'lik skorlar da Sevilla'ya bir üst turu aralıyor ki Sevilla hücm gücünü görüyoruz. Maç başına Avrupa'da 2.33 ile oynuyor ayrıca bugün de 2 tane attılar. Ortalamadan sapmadılar yani. O yüzden Fenerbahçe'li futbolcuların çok dikkatli oynamaları gerekiyor 4 Mart'ta İspanya'daki rövanş maçında!

Ayrıca şu maçta Alex sadece duran toplarda değil gerçek alex gibi oynasaydı çok daha farklı olurdu kanısındayım. Farklı fikirde olan arkadaşlar tabii ki olabilir bu doğrudur. ama bizim bildiğimiz gibi bir Alex olsaydı saha da eminim ki Fenerbahçe en az 2 farklı galip gelebilirdi bu sahada. Belki daha bile farklı olabilirdi.

Benim üzüldüğüm nokta ilk defa önemli olan bir maçta Fenerbahçe seyircisini bu kadar kötü görmem. Taraftarın takıma gaz vermesi gerekirken bu maçta takımın taraftara destek verdiğini gördük. En azından televizyondan ben öyle gördüm. Sadece gollerde bağıran ya da golden sonra bir 5 dk daha bağıran bir seyirci topluluğu vardı ve böylesi önemli bir maçta Fenerbahçe seyircisi gibi karşı rakibi baskı altına alabilen bir seyirciye bunu yakıştıramadım.

Carlos'a gerçekten çok üzüldüm. Umarım bir an evel iyileşir. Aldığım haberlere göre kramponun çivisi pozisyon esnasında direk kemiğe saplanıp çıkmış. İşi biraz zor Carlos'un ama düzelecektir.

Maçın adamı bana göre Volkan'dır. Harika toplar çıkardı. Palop da çıkardı ama Volkan kadar çıkardığını düşünmüyorum. Çok önemli zamanlarda çok iyi müdahaleler yaptı Volkan. Fenerbahçe'nin en iyisiydi diyebilirim. Ama bir de şöyle bişey var bana göre eğer Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında kendi evinizde oynadığınız maçlarda en iyi oyuncunuz kaleciniz oluyorsa bu sizin bu maçta sıkıntı çektiğinizi gösterir ve umarım bu sıkıntı İspanya'da yaşanmaz.

Fenerbahçe'nin şansı yok mu? Tabii ki var. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ndeki deplasman maçlarında Fenerbahçe'nin kendi evinde oynadığı maçlardan çok daha iyi oynadığını gördük. O yüzden Ben turu atlama şanslarını %51 Sevilla, %49 Fenerbahçe olarak görüyorum. Ama tabii ki gönlüm Fenerbahçe'den gönlüm Türkiye'nin yani ülkemin kazanmasından yana!!!