-
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.Helal olsun,gerçekten çok iyi mücadele ettiler.Sevilla gibi üst düzey bir takım karşısında ezilmeden,bol pozisyona girerek ve 3 gol atarak maçı kazandılar.Bu skor pek avantajlı gözükmeyebilir ama oraya galip gitmekte önemli.
Sevilla defansıda denildiği kadar kötü olduğunu gösterdi.Son 2 UEFA şampiyonu neredeyse tüm yan toplarda Fenerbahçe'ye pozisyon verdi.Yani Sevilla'yı bilmesek bu savunmayı izledikten sonra bu takım son 2 sezonun UEFA şampiyonu deseler hadi len der bir çok kişi.
Maç hakkında fazla teknik analize gerek yok.Maç dengede gitti bence.Her 2 takımda pozisyonlar buldu.Fenerbahçe'nin kaçırdıkları daha fazlaydı tabii.Her ne kadar Sevilla'nın kendi evinde çok baskılı oynaması ve taraftarı arkasına alması şanslarını artırsada bu savunmayı gördükten sonra Fenerbahçe'nin turu geçebileceğine inanıyorum.Eğer orada Fenerbahçe basit hataların kurbanı olmazsa turu geçebilir.
Birde Edu hakkında bir şey söyliyeceğim.Adamın golden sonraki o surat ifadesi gerçekten çok acıklıydı.Allah'tan tribünden bir tepki gelmedide maçtan kopmadı..
Valla Tv'den mi kaynaklanıyordu bilmiyorum ama Fenerbahçe taraftarının büyük bir bölümü maçı seyretti.52 bin kapasiteli bir stadtan daha iyi bir performans gelmesi lazım hele ki böylesi önemli maçlarda..
Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Şubat.2008 at 01:36
Mesaj Yetkileri