1 ile 30 arası toplam 363 sonuç

Konu: FM2008 8.0.2 Yayında - Yenilendi 20/2/2008

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    5 milyon YTL'lik bir eksik var su anda.

Yeni stat yapilana kadar sampiyonlar ligine surekli girebilirseniz sorun olmaz..
    Yau nasıl sorun olmaz!!

Fenerbahçenin sorunu çözülünce türkiyenin sorunu çözülmüşmü oluyor?

Adamlar sorun çözmek için yama çıkarıyor,çıkardıkları yama sorun çıkarıyor!,o sorunu çözmek için yeni yama yayınlanıyor fakat ordada sorunun çözülmediği ortaya çıkıyor!!!!
    e yuuhuhhh yani
    hatta oohaaa

yeni bir yama daha yapmasınlar lütfen.Bu seferde Başka bir şeyi bozarlar onu düzeltmek için uğraşırlarken başka bir şeyi bozarlar bu böyle bir kısır döngü halinde gider!.

adam gibi bir yama yapmayı becerilirlerse!!yeni bir düzeltme gelsin artık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ha bu arada ben hala 8.01 beta2 yamasını kullanıyorum.Yeni yama benim kayıtlı oyunumu desteklermi?
    Last edited by sardokar : 22.Şubat.2008 at 16:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    Yau nasıl sorun olmaz!!

Fenerbahçenin sorunu çözülünce türkiyenin sorunu çözülmüşmü oluyor?

Adamlar sorun çözmek için yama çıkarıyor,çıkardıkları yama sorun çıkarıyor!,o sorunu çözmek için yeni yama yayınlanıyor fakat ordada sorunun çözülmediği ortaya çıkıyor!!!!
    e yuuhuhhh yani
    hatta oohaaa

yeni bir yama daha yapmasınlar lütfen.Bu seferde Başka bir şeyi bozarlar onu düzeltmek için uğraşırlarken başka bir şeyi bozarlar bu böyle bir kısır döngü halinde gider!.

adam gibi bir yama yapmayı becerilirlerse!!yeni bir düzeltme gelsin artık.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ha bu arada ben hala 8.01 beta2 yamasını kullanıyorum.Yeni yama benim kayıtlı oyunumu desteklermi?
    Biraz daha aciklik getireyim olaya.

Fenerbahce'nin yaklasik 10 milyon YTL'lik sezonlik bilet geliri su anda oyunda yok.

Galatasaray'in 5 milyon YTL'lik urun satisi geliri de eksik.

Ilkini SI yanlis yapti yine.

Ikincisinde gelirler bilerek az tutuldu cunku urun gelirlerli (her ne kadar yanlis bir yaklasim olsa da) ortalama seyirci sayisi ile yukseliyor. Galatasaray yeni stadina gectikten sonra gelirler gelisecek ve Galatasaray'in finansal durumu da gelisecek.

Bok buyuk bir sorun degil bu simdilik bence cunku bu gelirlerin eksikligi ile beraber, takimlarin borclari da oyuna yansitilmamis durumda.

3 Buyukler sampiyonlar ligi'ne katildiklari takdirde finansal olarak saglikli bir durumda oluyorlar, katilmadiklari takdirde para kaybediyorlar. Ki bu da gercekci bir yaklasim.

Mesaj Yetkileri