Originally Posted by
ABOOO
Fenerbahçe maçlarında ses kısılır Lig Tv tarafından kimse sesini çıkarmaz.
İnönü'de ses değiştirilerek daha baskılı gibi olarak sunulur, kimse sesini çıkarmaz (Beşiktaş taraftarının suçu değil, Musa Çözen Beşiktaş'lı!).
ciddi olamazsın!...
inönüde ses değiştiriliyor ve daha baskılı bir hale getiriliyor hee yani gerçekte o kadar bağırmıyoruz bizz ama kadıköyde ses kısılıyor öylemi.bişeyler biliyosun ama karıştırmışsın.o öyle değil bi kere.inönüde küfür edildiği zaman önce o küfür 1-2 kez dinletilir sonra ses kısılır ama kadıköyde küfür edileceği anlaşıldığı anda ses kesilmiştir zaten.bumu beşiktaşlı musa çözen
ayrıca ben senin fanatik olduğunu düşünüyorum.fenere laf ettirmemeye çalışıyosun.ee tabi mod olduğun için bu forumda bunu yapmaya yetkin var.çünkü ben fener ile ilgili saraçoğlunda maç keyfi diye bir başlık açmıştım sen çok iyi hatırlarsın hemen kapattın niye çünkü fenere laf söyletmiyeceksin dimi..
o konuda hiçbir küfür hakaret tarzı birşeyde yoktu ama sen konuyu kapattın niye polemik yaratacak bir konuymuş kesin olmayan bilgilerle yazamazmışız.
bende şimdi senin yazdıklarını inönü ve sesin arttırılması yönündeki yazılarını yine aynı gerekçeler dolayısıyla silmeni bekliyorum..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..