Devamı ne zaman gelecek Alican?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
gayet muhteşem tebrikler.Avrupa Kupası yakışır bu kariyere artık.
Bir Dost
Hellbells
güzel gidiyorsun zorlanma sebebin şamp ligindeki maçların yoğunluğu takma kafana
güzel devam et böyle başarılar
Hemen geliyor Yunus...
Çok teşekkür ederim Onur saol...
Evet 4 kulvardan gidiyoruz en az hasarlı çıkıcağız inşallah fransa ligi şampiyonlugu garanti gibi
Çok teşşekkür ederim kardeşim.İnşallah alıcağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇ
90'DA VURDU...
Maç boyu üstün olan taraftık ilk kez bu kadar heyecanlıydım.Korktugum kadar sağlam bir ekip değil inanın maç daha da farklı olurda..4 forvet oynadık son 30 dk 90 da Iago genç Iago bizim için avantajlı bir skor aldı...
28.HAFTA
P.S.G KOLAY GALBİYET ALDI...
Evet 28.hafta maçımda evimde galbiiyet istiyordum ve de oldu mutluyum doludizgin geliyoruz...
COUPE DE LA LİGUE YARI FİNAL
LİLLE P.S.G TARAFINDAN EZİLDİ...
Evet özellikle bu maç için çok mutluyum.Lille karşılaşırken hiç birşey yerinde gitmiyordu bu sefer gitti ve rakibize acımadık ama şunu da söylemeden geçemiyeceğim..Yedek ağırlıklı bir kadro vardı sahada...Yedeklerim lille'e yetti...
29.HAFTA
LE MANS DOLUDİZGİN...
P.S.G galibiyet için çıkmıstı ama olmadı.Olsun bu maçların telafisi var ligde açık ara öndeyiz taraftarımız üzülmesin...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ
AH CEARA AH...
Bu maçta öne geçtik daha sonra ne oldu tahmine din maçı kaybettik ama tur atladık.Bu sefer son 10 dk de dayanamadım hakikaten çok heyecanlıydı.Maç bitmek bilmedi.Defansı 6'ladım.Ve dayandım tur atladık çok mutluyum.Ceara sağ bek olarak bu gün çok kötü oynadı attığı golde bunun göstergesiydi...
30.HAFTA
MARSİLYA GALİBİYETİ HAK ETTİ...
Bu gün marsilya'ya karşı en kötü belkide benimle beraber en kötü maçımızı oynadık.Dolayı ile kaybettik bu puan kayıpları iyi olmuyor bazı oyuncularımda yorgunluk baş gösteriyor...
FRANSA KUPASI
P.S.G AUXERRE'Yİ ELEDİ...
Bu gün sahada güzel bir futbol vardı.4 kulvardan yoluna hasarsız devam eden P.S.G auxerre'yi de eleyerek şov'a devam etti...
31.HAFTA
ÜZGÜN P.S.G'DEN BİR PUAN KAYBI DAHA...
Ne olduğunu bende anlamadım birşeyler ters gidiyor.En yakın zamanda düzelteceğiz taraftarımız sabırlı olsun 4 kulvarda başarılı olacağız...
COUPE DE LA LİGUE FİNAL
P.S.G GİTTİKÇE BÜYÜYOR...
Geriye düştüğümüz maçı galibiyetle bitirdik.Kupa aldık daha ne olabilir ki...4 kulvardan biri gitti...3 kulvarda başarılar yakında...İnşallah
ŞAMPİYON PARİS SAİNT-GERMAİN
ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇ
LİVERPOOL BU KEZ YALNIZ YÜRÜDÜ...
Bu skor benim memnun etti.Gol yememek adına herşeyi yaptık.90dk boyunca 6 defans oynattım geçit vermediler sağolsunlar.Yani kapandık .Ama mutluyum...
Last edited by Alicanfmfan : 19.Şubat.2008 at 00:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İşte Alican işte Menajertebrik ederim Alican ligde şampiyonsun Şampiyonlar ligindede gidebildğin yere kadar git seneye Şl senindir.
Yine bir kupa bee![]()
kadrodaki Serhat kim bu arada yıldız oyuncularının(Floro Flores, N'Gog) profillerini koyabilirmisin) Kariyer süper kupa bekliyoruz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
32.HAFTA
AUXERRE ACIMADI...
Yoğun maç temposunu kaldıramayanlar oluyor bu maçı kaybettik ama o kadar önemli deildi bizim için...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ
P.S.G'DEN BURAYA KADAR...
Maça aslında iyi başladık rakip 10 kişi kaldı hakem e kulp bulmak istemiorum ama 3dk uzatma verdi 45+5 te yedik .50 de flores ateşlesede 10 kişi liverpool bize yetti...
33.HAFTA
NEDİR BU LYON'UN ÇEKTİĞİ...
Bu derbinin yıldızı attığı 3 golle flores oldu .Rakibimizi boğduk moralimiz bozuktu liverpool maçından dolayı taraftarımızı bizi yalnız bırakmayınca skor kaçınılmaz oldu...
FRANSA KUPASI ÇEYREK FİNAL
P.S.G ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI...
Nancyi eledik çok mutluyum inşallah finale kadar gidip kupayı alacağız rakip nantes...
34.HAFTA
BÖYLE MAÇ BİR DAHA OLMAZ...
Harika bir maçta rennais maçı bırakmadık 3-1 den 4-3 yaptı son dklerde stancu 1 puanı kurtardı güzel maçtı...
35.HAFTA
NANCY DİRENDİ...
Maçta psg nin ezici bir üstünlügü vardı maç 10 kişiye 10 kişi gitti galibiyeti alabilirdik olsun...
36.HAFTA
ŞAMPİYONLUK GİDİYOR MU?
Evet çok zorlandık öne geçtik koruyamadık valenciennes takımı mükemmel oynadı helal olsun...
FRANSA KUPASI YARI FİNAL
P.S.G FİNALDE!!!
Evet baştan sona üstün götürdük üsstelik flores o kadar çok gol pozisyonu yakaladı ki sadece 1 ini attı olsun finaldeyiz rakip marsilya...
37.HAFTA
P.S.G ŞAMPİYON...
Evet rahat bir maçta maçı aldık şampiyonuz 4 kulvardada iddialıydık 1 ini kaybettik 1 i kaldı ... ŞAMPİYON PARİS SAİNT-GERMAİN
38.HAFTA
CAEN'DE DOSTLUK...
Caen deplasmanındaydık.Maçç ortadaydı .Şampiyonluk garantiydi maçı berabere bitirdik...
OLUŞAN PUAN DURUMU
MONACO SEN BU HALLERE DÜŞER MİYDİN?
Evet şampiyon oldu geçen seneyi kıyaslıyorum geçen sene daha iyidik bu sene birazda bocalasak ligi aldık çok mutluyum.Monaco'ya gerçekten üzüldüm.Bir zamanlar avrupada fırtına gibi esen herkesin evinde korku salan monaco 2.ligden 1.lig e çıkmak için mücadele verecek üzüldüm...Ayrıca sezonun bir sürprizinede lyon yaptı 7. oldu ve avrupakupalarına gidemeyecek...
FRANSA KUPASI FİNAL
P.S.G'DEN 4'DE 3...
Güzel bir maç oldu öne geçtik .Uzatmalarda ki aktif futbol göze çarpan en büyük etmendi maçı uzatmalarda kopardık.Süper birşey 4 kulvarın sadece 3 ünde başarılı olduk...ŞAMPİYON PARİS SAİNT-GERMAİN
P.S.G'DEN 3'LÜK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok teşekkür ederim Yunus liverpool bizi eledi inşallah seneye...
Evet çok teşekkür ederim daha da alıcagım inşallah...
Serhat Akın.N'GOG kiradaydı betis'te.Ama flores'inkini koyayım kardeşim hemen...
Çok kaliteli bir performans sergileyince Milli takıma çağrıldı...
Bu aradada Cahais de Milli Takım'da
![]()
Last edited by Alicanfmfan : 19.Şubat.2008 at 20:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok iyi oyuncuymuş şimdi senin bütçen falan artar senden artık 2 avrupa kupasınıda bekliyoruz
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Tebrik ederim Alican 4 te 3 mükemmel bence Flores süper seneye artık Şlyi almanı bekliyoruz.
Öncelikle tebrik ederim seni.Oyuncularını çok iyi kullanmışsın ve milli takıma çağırılmışlar.Ayrıca 24 yaş çok güzel bir ortalama.Takımı çok güzel oturtmuşsun.Başarılarının devamını dilerim![]()
Canım karrdeşim çok ama çok teşekkür ederim inşallah başarılarımın devamı gelir saolasın...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İŞTE TRANSFER SEZONU BAŞLADI VE BOMBALAR PATLATTIM...
MİLAN BAROS
Kulübümüze bedavaya gelmiştir .Forvet için iyi bir alternatif...
FLORİAN MARANGE
Bence harika bir sol bek en önemlisi fransız olması...Pander in iyi bir alternatifi oldugunu düşünüyorum...Kulübümüze bedavaya gelmiştir...
CESAR ARZO
Kulübümüze bedavaya gelmiştir harika ön libero ottl ile şavaşacak...
ANDREAS İSAKSSON
Kulübümüze bu futbolcuda bedavaya dahil olmuştur.Landreau nun yedeği ama landreau sevilla istiyor...
MUSTAPGHA RİGA
Kulübümüzde bedava gelmiştir dianenin yedeği olarak oynayacak harika özeliikleri var...
JUAN PABLO
Sevilladan 300k ya gelmiştir Pivot santrafor için güzel bir yedek...
SHUNSKE NAKAMURA
Bu futbolcuda kulübümüze bedava gelmiştir.Harika bir futbolcu 4 kulvardan savaşacagımız için mutlaka lasım olacak piatti ondan çok şey ögrenecek...
VE SON OLARAK DOKTOR GİANNİ NANNİ
Evet harika bir doktor u personelimize kattık.Yaşasın.
Bu arada Gökhan zan ile arsenal ve münich cahais ile madrid ve münich ilgiliendiğiiçin.Ferrari,Cabral,Silvestre ile temaslarımız sürüyor...
Ayrıca;Arnaud,veighou,n'gog,sanhkare,stancu kiradalar
Luyindula serbest kalmıştır...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFERLER
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ESKİ ROMA'LI FERRARİ P.S.G'YE BEDAVAYA GELMİŞTİR...
HAZIRLIK KAMPI
PARC DES PRENCES'TAN ÇIKIŞ YOK
P.S.G Hazırlık maçlarında 5'te 5 yaparak herkese gözdağı verdi...Gerçekten takımmından çok memnunum...
Last edited by Alicanfmfan : 20.Şubat.2008 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1-2 tanede deplasmanda güçlü ekiplerle hazırlık maçı yap birde kadronu ve taktiği yayınlarsan sevinirim...
Futbolcu Bilgileri
Tebrikler Alican transferlerin güzel hazırlık kampıda güzel geçmiş ligde başarılar artık.
nakamura harika ötesi bir transferBen çok severim o adamı böyle devam çok iyisin =) Bence şampiyonlar ligi öncesi uefaya yönelmelisin yani kastli olarak elen bence =) Ve Uefa da yoluna devam et kaldır o kupayı
![]()
Transferler çok güzel..
Çoşturursun Bu Sene...
transferler süper ve beleşharikasın devamı gelecktir şldende ön elemede değilde gruptan 3. çıkarak elen derim ben
Transferlerin hepsi süper.Ayrıca bomba gibide bir hazırlık dönemi geçirmişsin.Yeni sezona da süper başlayacağından da eminim.Şampiyonlar Ligi gruplarını merak ediyorum.
Kadrom genellikle maçlara bu taktikle çıkarım vemüthiş bir taktim yaptım harika işliyor nazar değmesin.Sizlerle paylaşıcagım kariyer bitince...Ayrıca nakamuranın yerine bazen çift forvet oynuyorum juan pablo yada baros u tercih edeiyorum...
Maç içinde öndeysem yada gerideysem tatktiksel deişiklilkler yapıyorum ...
Çok teşekkür ederim inşallah...
Evet gerçekten harika takım mükemmel gidior inş nazar değmez...Ama ön eleme oynamadan direk ş.l ye gidiyoruz...
Çok teşekkür ederim evet hazırlık dönemi müthiş geçti...Bende
Benimde hedefim uefa ama ş.l de gidebilirim ama ön eleme oynamadan ş.l ye gidiyorum direk ben...
Kadro harika, transferler güzel, Avrupa'da başarı bekliyoruz...![]()
Çok teşekkür ederim Atakan.İnşallah avrupada başarı gelecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CHAMPİONS TROPHY
P.S.G'DEN BİR SÜPER BAŞLANGIÇ DAHA...
Evet harika bir maç oldu cahias bizi 10 kişi bıraksada maçın skorunu korumayı bildik mutluyum...
1.HAFTA
BASTİA FIRTINA KARŞISINDA SESSİZ...
Müthiş bir maç oldu harika oynadık domine ttik rakibi adeta hiç top göstermedik maçıda doğal olarak kazandık...
2.HAFTA
P.S.G TUTULMUYOR!
Güzel bir maçtı 2-0 öne geçtik 2-1 yaptılar son dk'ler biraz kapansakda bizim için 3 puan önemliydi onu da aldık çok mutluyum...
3.HAFTA
SOCHAUX ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI..
Yine bir P.S.G yine bir harika bir maç rakibimiz öne geçti şoke olduk adeta 2.yarıda bastıran taraf biz olsakta goller arka arkaya geldi Ferrari galibiyeti getirdi..
SON TRANSFERLER
4.HAFTA
LYON'DA ALIŞTI...
Müthiş bir efors arfettik lyon deplasmanındanda çıktı ya artık kokrumuz yok 2-0 öne geçtik 90 dk de 2-1 oldu kader deişmedi lyon yine kaybetti...
5.HAFTA
LİLLE HERZAMAN Kİ GİBİ...
Lille yine bize bir puan kaybı yaşatıyor moralleri bozmayalım...
6.HAFTA
NANCY'DE AYNI TARİFE...
Evet çok mutluyum dolu dizgin gidiyoruz.
7.HAFTA
LORİENT'İ FLORES DAĞITTI..
Flores müthiş oynadı maçın yıldızı oldu oyuna sonradan girmesine ragmen bir 3 puan daha..
8.HAFTA
SEDAN DAYANAMADI...
Sedan dayanamadı çünkü karşısında dinç müthiş bir pres yapan rakibi boğan bir P.S.G vardı 3 puanımımızı aldık...
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE KURALAR ÇEKİLDİ BENİM AÇIMDAN ÇOK BALLI BİR GRUBA DÜŞTÜK LİDER OLARAK ÇIKABİLİRİZ AMA HEDEF BASAMAK BASAMAK...ÖNCE UEFA...
9.HAFTA
P.S.G'NİN İŞİ BU!!!
Şampiyonlar ligi karşılaşmasından önce bu galibiyet doping oluşturdu bizde ...
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.MAÇ
P.S.G ÇOŞTU,KİEV DURDU...
Şampiyonlar ligi ilk maçımız yine 4 gollü bir galibiyetli başlıyoruz maçın adamı ferrari oluyor defansı tek başına topluyor ona çok güveniyoruz bu yolda..
10.HAFTA
BORDEAUX 'TA DURDURAMADIYSA...
Müthiş bir maç oldu derbileri kaybetmedik.2-0 öne geçtik 45+4 gökhan zan ın bireysel hatası bize golü yedirtti yaklaşık 40 dk defans yaptık bu maçta yüregim agzıma geldi..
ARKADAŞLAR GERÇEKTEN TAKIM MÜTHİŞ GİDİOR ÖYLE BİR HAVA OLUŞTU Kİ KİM GELSE YENEBİLİRİZ...
Last edited by Alicanfmfan : 23.Şubat.2008 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
OoO.Uçmuş aga..Kim Durdura Bilirki Seni?![]()